• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgili terk edilişi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sudecimm2005

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2025
17
1
1
20
Daha bir kaç saat önce konu açmıştım saçlarımı kazıtmak zorunda kaldım kel oldum diye.d 1 haftadır böyleydim fotoğrafımı da koymuştum o paylaşıma. Sağolsun herkes destek olmuştu. Sevgilim de oluyodu ama bugün ayrıldık.d annesi kel biriyle birlikte olman ne kadar saçma böyle mi geziceksiniz yürümez demiş beni beğenmemiş o da yapamicağını söyledi şaka değil gerçek kellik kaynana vetosu yedi.d iyi akşamlar...

Daha bir kaç saat önce konu açmıştım saçlarımı kazıtmak zorunda kaldım kel oldum diye.d 1 haftadır böyleydim fotoğrafımı da koymuştum o paylaşıma. Sağolsun herkes destek olmuştu. Sevgilim de oluyodu ama bugün ayrıldık.d annesi kel biriyle birlikte olman ne kadar saçma böyle mi geziceksiniz yürümez demiş beni beğenmemiş o da yapamicağını söyledi şaka değil gerçek kellik kaynana vetosu yedi.d iyi akşamlar...
Adamın annesinin ne dediğini nerden biliyosunuz? “Annem kel kızla beraber olman ne kadar saçma” dedi o yüzden senden ayrılıyorum mu dedi?

Adamın annesinin ne dediğini nerden biliyosunuz? “Annem kel kızla beraber olman ne kadar saçma” dedi o yüzden senden ayrılıyorum mu dedi?
Kendisi bir ana kuzusu ve gerizekalı olaraktan olanı paylaştı annesinin bu şekilde bizi yakıştırmadığını fazla yürümez dediğini söyledi sonra da zaten ben de düşünüyodum ayrılmayı dedi yersen işte

Kendisi bir ana kuzusu ve gerizekalı olaraktan olanı paylaştı annesinin bu şekilde bizi yakıştırmadığını fazla yürümez dediğini söyledi sonra da zaten ben de düşünüyodum ayrılmayı dedi yersen işte
Diğer konuda da dikkatimi çekti ama dile getirmedim belki linç yerim diye. Diğer konuda saçınız yokken koyduğunuz foto galatasaray stadyumunda çekilmiş. Saçınızı kazıyalı 2 gün olduğunu söylediniz ama googledan baktım gsnin kendi stadyumundaki en son maçı 15 gün önce olmuş. Gs stadında ne zaman foto çekildiniz?

Peruk tak bende 3 E vurdum peruk taktım bir süre 3-4 ayda uzadı biraz ,Afrika örgüsü yaptırdım şuan 3. Senem belime kadar saçım var ama ben hiç biri beğenir beğenmez olayına girmedim ki sen özgüvenli olup kendi vücuduna saygı göstermezsen kimse göstermez önce sen kendini beğen

Diğer konuda da dikkatimi çekti ama dile getirmedim belki linç yerim diye. Diğer konuda saçınız yokken koyduğunuz foto galatasaray stadyumunda çekilmiş. Saçınızı kazıyalı 2 gün olduğunu söylediniz ama googledan baktım gsnin kendi stadyumundaki en son maçı 15 gün önce olmuş. Gs stadında ne zaman foto çekildiniz?
2 gün önce demedim dediysem de yanlış demişim 2 hafta önceyi kastetmişim 2 hafta önce kazıttıktan hemen sonra gs ts maçına gitmiştim moral olsun diye bir kaç foto daha var yorumlarda onlar da 2 hafta içinde çekilenler

2 gün önce demedim dediysem de yanlış demişim 2 hafta önceyi kastetmişim 2 hafta önce kazıttıktan hemen sonra gs ts maçına gitmiştim moral olsun diye bir kaç foto daha var yorumlarda onlar da 2 hafta içinde çekilenler
2 gün önce dediniz evet. Şimdi googledan baktım gs ts maçı oynanmamış kasımda oynanacakmış.

Nedense bu konunuz bana hiç geçmedi. Yanlış düşünüyor olabilirim ama kendinizle çelişiyorsunuz.

Ya bana o fotoğrafı twitterda gördüm gibi geliyo. Saçını malum hastalıktan kazıtmış biri yok saçım yok sevgilim diye konular açmaz
Birisinin fotoğrafını kullanan bir ergen olduğunu düşünüyorum

Pardon gs bjk maçına gittim ts değil özür diliyorum 2 gün önce dediğimi hiç hatırlamıyorum ama gittiğim maç gs bjk
IMG_0523.webp

Birisinin fotoğrafını kullanan bir ergen olduğunu düşünüyorum
Ya öyleyse cidden sinir oluyorum hastalık konusunda da şiddet gördüm gibi konularda da yalan söyleyenler var. Böyle olayları gerçekten yaşayan insanlar var. Yalan söylenecek durumlar değil. Bugün yalanını söylese yarın aynı olayı yaşasa ne yapacak acaba

Evet konuda 2 gün önce kazıttım yazmışsınız. Hafıza sorunu yasasaniz bile hangi maç olduğu unutulmaz bence. Ben fanatik Gsliyim maç izlemeye gitsem unutkan biri olmama rağmen, tarihini ve hangi takımla oynadigimizi bile unutmam. Her neyse , sağlıkla ilgili yalan dolan olmaz. Umarım saçlarınız hemen uzar.
Perukla rahat edemiyorum kafamı sıkıyor 2 gün oldu zaten kazıtalı tamamen sıfıra vurmak zorunda kaldım insanların bakışları da çok zor bu şekilde kel algısıyla yaşamak

Bu laf kavgada bile söylenmez. Hiçbir kadının oğluna , sevgilisi hakkında " kel biriyle olman ne kadar saçma böyle mi gezeceksiniz yürümez" dediğine inanamıyorum. Eğer başkasının fotoğrafını kullanıyorsanız bu bir suç farkındasınız değil mi?

Her şerde bir hayır vardır diye boşa dememişler. Bu tip sıkıntılar iyidir aslında, herkesin gerçek yüzünü görürsünüz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X