Sevgili ve iş hayatı

Kendimi net ifade edemedim aslında tabi ki para her şey değil ama böyle olacaksa da en azından iyi bi hayat olsun. Eve yardımcı alabileyim cocuk olursa iyi şartlarda iyi yerlerde okusun gibi.
Ha yok hem bu kadar calısıp hem de hiçbirine sahip olamayacaksak ne anladım ben bu işten.

Bence dusunceniz yanlis. Adamin yoklugunu rahat yasamaya takas edeyim bari rahat edeyim diyorsunuz. Adam yanimda olsun ama biraz daha az paramiz olsun deseydiniz anlardim ama su sekil parayi daha cok seviyor gibisiniz. O zaman adami niye darliyorsunuz, madem adamin varligi yoklugu cok dert degil birakin isini ilerletmek icin calissin bari siz de paraya kavusun.

4 ay görevde olan biriyle sevgili oldum. Sadece 3 defa Gorustuk. Evlilik beklentimiz yoktu. Fazla uzatmaya gerek yoktu mantıklı davranayim dedim terketdim onu. Seviyordum ama:KK43::KK43: . Görüşememek hiç sorun digildi bana . Of gece gece hatırlardın üzüldüm. Insallah evlenirsiniz. Sonu konuşmak sa ben beklerdim

Bence dusunceniz yanlis. Adamin yoklugunu rahat yasamaya takas edeyim bari rahat edeyim diyorsunuz. Adam yanimda olsun ama biraz daha az paramiz olsun deseydiniz anlardim ama su sekil parayi daha cok seviyor gibisiniz. O zaman adami niye darliyorsunuz, madem adamin varligi yoklugu cok dert degil birakin isini ilerletmek icin calissin bari siz de paraya kavusun.
Parayı sevmek değil realistik bakıyorum. Ha bu sevmek oluyosa evet o zaman.

Kızlar selam,
Derdimin pek bi çözümü yok ama paylaşmak istedim sadece çünkü içimde kendi kendime bileniyorum.
Erkek arkadaşımın kendi işi var yeni sayılır, müşteri portföyü tam oturmadı bu yüzden çok çalışıyor. İdealleri var ve bunun yanında zaten kabullenmek istemesem de sanırım kendisi işkolik.
son olarakta bu akşam ki programımız iptal olmasıyla birlikte cinnet geçirdim kendi kendime.Tabi bunları ona lanse etmiyorum bi iki kere dokundurdum bi geri dönüt alamadım. Normalde her hafta görüşüyoruz bazen aksaklıklar oluyor tabi. Uzun zamandır verimli zaman geçiremedik. Son zamanlarda buluşmalarımız bi saat buluş yemek ye kahve iç dağıl modunda oluyor.
Bu akşam yemek yiyip beraber bu geceyi geçirecektik ki iptal oldu 12 ye kadar işlerini tamamladı. İşi acil olmasa illa onu tamamlayacak ertesi güne öyle başlayacak biraz takıntılı bi yapısıda var. Ben biraz triplendim ama bi şey yok diye geçiştirdim.
zaten görüştüğümüzde telefon da konuştuğumuzda naber nasılsından sonra muhabbet hep onun işlerine geçiyor. Bazen kendini öyle bi kaptırıyor ki bana sen nasılsın demeyi bile unutuyor.
kendisi bunun geçici bi süre olduğunu bi seneden sonra yanına yardımcı alacagını angarya işlerle uğraşmayacağını söylüyor ama inanmıyorum pek. ufak ufak evlilik planlarımız var ve ben düşünme aşamasına geçtim. Bi davette bi arkadaş görüşmesinde, aile ziyaretlerinde hatta evde bile cogu zaman yalnız olacagımı düşünüyorum ve bu biraz beni tedirgin ediyor. Eşi sevgilisi böyle olan var mı aranızda ? Bu konuyu dert edinmelimiyim bilemiyorum.
Onun haricinde uyumlu bi çiftiz, sevdiğimiz şeyler hobilerimiz aynı. Tabi hobilere pek zaman kalmıyor orası da ayrı konu🥺
Çok net ki adam işkolik. Kafayı boşaltamıyor. Bıktım iş konuşmaktan sen anlat farklı şeyler duyayım demiyor. Bu değişmez. İyi midir kötü müdür tartışılır.. siz kaldırabilir misiniz ona karar vermelisiniz.

Hırs zaten onun ki. Bu sene her şeyi oturtup kafasında belirlediği para miktarına ulaşmak istiyor. Evlenince maddi sorunlar yaşamak istemiyorum, bekarken bunları halletmem lazım diyor.
ben bi nevi bu düşüncesine hak veriyorum bazen de fazla buluyorum. Yeni bi yer tuttu mesela içini dışını yaptırdı iyi bi mebla da tuttu. Buraya o kadar para döktüm, çok çalışmam lazım diyor.
Yani bu yeni işi kurmadan önce de böyle işkolik miydi? Yoksa işi oturtana kadar yaşadığo mecburi ve geçici bir durum mu? Bunları en iui tartabilecek kişi sensin. Bu arada benim de eşim yoğun çalışıyor haftanın yarısında şehirdışında öyle düşün. İki çocukla çok zor oluyor.

bence bu işkoliklik değil de sorumluluk sahibi olmak. şimdi bu angaryaları aradan çıkarsın da düzlüğe çıksın. seviyorsanız ayrılmayın.

Sevgilim işkolik değil ama işi konusunda çok mükemmelliyetçi.
Çok fazla çalışıyor ama ilgisini asla ihmal etmez. Ya da şu an aynı şehirlerde olmadığımız için batmıyor bana.
Benim korkum adamın bu tempoda tükeneceği😰
Bu yüzden temposunu azaltmasını söylediğimde geleceğimiz için yapıyorum, birkaç sene daha böyle olur sonra normal düzene girer diye bir cevap aldım. Eğer düzelmezse çok para kazanıp harcayacak vakti olmayacak, öyle de parayı ne yapayım ben. Bence esas olan yanında olması. Beni ihmal ettiğini düşünsem ikinci bir sorgulamaya giderdim ben olsam.

Yani bu yeni işi kurmadan önce de böyle işkolik miydi? Yoksa işi oturtana kadar yaşadığo mecburi ve geçici bir durum mu? Bunları en iui tartabilecek kişi sensin. Bu arada benim de eşim yoğun çalışıyor haftanın yarısında şehirdışında öyle düşün. İki çocukla çok zor oluyor.
Hayır değildi. Başkasının işinde değildi yani. Sadece o zaman öğrenme hırsı vardı. İşiyle ilgili hep eğitimlere katılıyodu ki bence ilerde kendi işini kurmak istediği için böyleydi ne öğrenirsem kar kafasındaydı. Aslında hayalleri var iyi para kazanayım yanıma birini alayım yurtdısı seyahetine gideriz gezeriz diye bu söylemleri biraz rahatlatıyo beni.

Sevgilim işkolik değil ama işi konusunda çok mükemmelliyetçi.
Çok fazla çalışıyor ama ilgisini asla ihmal etmez. Ya da şu an aynı şehirlerde olmadığımız için batmıyor bana.
Benim korkum adamın bu tempoda tükeneceği😰
Bu yüzden temposunu azaltmasını söylediğimde geleceğimiz için yapıyorum, birkaç sene daha böyle olur sonra normal düzene girer diye bir cevap aldım. Eğer düzelmezse çok para kazanıp harcayacak vakti olmayacak, öyle de parayı ne yapayım ben. Bence esas olan yanında olması. Beni ihmal ettiğini düşünsem ikinci bir sorgulamaya giderdim ben olsam.
Bilmiyorum ya akşam yatıyorum, sabah kalkıyorum bu konu hakkında düşünüyorum. Yanımda olsa bile bedeni benle ruhu başka yerlerde. Hep bi düşünce kafasında onu böyle mi yapsam şunu böyle mi yapsam geçen ay cok bi para akışı olmadı onun stresi var bu aralar var üstünde.

Yeni is falan heyecanli bence, yerinizde olsam dinlemek de hosuma giderdi sanirim.
Ama haftada bir gorusme bana az geldi, maddi gucu olan insanlarsiniz bir de. Aranizda mesafe varsa belki zor oluyordur tabi ama, bence bir sekilde siklastirmak gerekir, hele ki evlilik soz konusu ediliyorsa.

Acıkcası beni bu kadar hırslı adam korkutur
Benim eşimde calıskandır basladıgı işin peşini bırakmaz vs ama benim veya ailesinin önüne gecemez hic bişey öncelikleri her zaman bizizdir
Calıskan adam her zaman iş bulur işini halleder ama iş duygusal hayatı engelleme noktasına geliyorsa orda bir dur derim
Al karsına acık acık konus bence böyle arkadan bilenerek eline hic bişey geçmeyecek

Yeni is falan heyecanli bence, yerinizde olsam dinlemek de hosuma giderdi sanirim.
Ama haftada bir gorusme bana az geldi, maddi gucu olan insanlarsiniz bir de. Aranizda mesafe varsa belki zor oluyordur tabi ama, bence bir sekilde siklastirmak gerekir, hele ki evlilik soz konusu ediliyorsa.
Yok görüşüyoruz hafta da 2 bazen 3 ama verimli değil.
Pazar akşamı buluştuk yemek yedik ama aklı başka yerde düşünceli bi halledemedim şu işi çok pürüz çıktı vs sürekli aynı şeyler aynı muhabbetler döndü. Benimde enerjim çok düşmüştü yüzüm falan asıldı.
Sonra kalkalım, ofise geçicem işlerim var dedi kalktık gittik yani öyle.

Acıkcası beni bu kadar hırslı adam korkutur
Benim eşimde calıskandır basladıgı işin peşini bırakmaz vs ama benim veya ailesinin önüne gecemez hic bişey öncelikleri her zaman bizizdir
Calıskan adam her zaman iş bulur işini halleder ama iş duygusal hayatı engelleme noktasına geliyorsa orda bir dur derim
Al karsına acık acık konus bence böyle arkadan bilenerek eline hic bişey geçmeyecek
siz ailesiniz ama ben sadece sevgilisiyim, bana göre hayatını işini şekillendirmek istemeyebilir.

siz ailesiniz ama ben sadece sevgilisiyim, bana göre hayatını işini şekillendirmek istemeyebilir.
Seninle aile olmak istiyor ama değil mi ? Veya seni kaybetmeyi göze alabilir mi ? Aynı mantık aslında
Biz sevgiliykende böyleydi
Hayatında herşeyin yerini zamanını ayrı tutmak lazım sen demiyorsun ki gündüz gel veya atıyorum bugun işe gitme veya her gün benle görüş vs vs zaten mesai sonrası haftada 1 gün diyorsun
Cok mu

Seninle aile olmak istiyor ama değil mi ? Veya seni kaybetmeyi göze alabilir mi ? Aynı mantık aslında
Biz sevgiliykende böyleydi
Hayatında herşeyin yerini zamanını ayrı tutmak lazım sen demiyorsun ki gündüz gel veya atıyorum bugun işe gitme veya her gün benle görüş vs vs zaten mesai sonrası haftada 1 gün diyorsun
Cok mu
Benim derdim işte görüşememek değil :( görüşüyoruz bi yemek bi kahve. Ama aklı o ortamda değil. Pazar günü yemek yedik hali tavrı düşünceli kitlenip kalıyor. Benimde öyle ne bi şey anlatasım ne konuşasım geliyor ki aşırı enerjimi düşürdü. Zaten başlıyo yok şu böyle oldu şunu böyle halledemedim.
yani en son ne zaman verimli güzel zaman geçirdik hatırlamıyorum. Zaten yemekte 1 1.30 saat sürdü hadi kalkalım ofise geçicem bi kaç işe bakıcam dedi öyle ayrıldık. Dün mesela nerdeyse hiç konuşmadık. Toplantıya gidiyorum, müşteriye gidiyorum şuradayım buradayım o kadar. Bende hı iyi ok diye cevaplar verdim hep çünkü baydı artık.

1 senedir birlikteyiz.
Bi ara sinir krizi geçirmiştim, başarı sadece hayatının bi alanına yogunlaşmakla olmuyo her alana da yetebiliyosan başarılısındır dedim. Hı evet öyle ama suanlık yapcak bi şey yok diyip konuyu kapatmıştı.
Kıyamıyorum da bi yandan, sonrada olsa geciktirsede gönlümü alıyor seni ihmal ettim diye.
seviyorumda adamı 🥺 hemen bu bi sene geçsin diye bekliyorum

kendi işi olan hiç bir eş(kadın-erkek fark etmez) ne kadar işi büyütmüş olsa da, yanında ne kadar çalışanı olsa da 7/24 işi ile evli oluyor.
benim eşim de ticaretle uğraşıyor bi hafta geç gelip diğer hafta erken geliyorsa evde telefon konuşmaları devam ediyor.
bu devirde işi var geliri var diye şükrediyorum ama ben de yoğun çalışan biri olduğum ve bir çocuğumuz olduğu için dönem dönem biz de geriliyoruz.

Yok görüşüyoruz hafta da 2 bazen 3 ama verimli değil.
Pazar akşamı buluştuk yemek yedik ama aklı başka yerde düşünceli bi halledemedim şu işi çok pürüz çıktı vs sürekli aynı şeyler aynı muhabbetler döndü. Benimde enerjim çok düşmüştü yüzüm falan asıldı.
Sonra kalkalım, ofise geçicem işlerim var dedi kalktık gittik yani öyle.

girisimcilerin hayati boyle dogrudur,
ama ben gecici oldugunu dusunuyorum erkek arkadasinizin soyledigi gibi.

Size burada iki secenek dusuyr,
ya destegi keseceksiniz ve belki de bitecek iliskiniz, veya devam edecek ve bu yogun surec bittikten sonra evliligi dusunecek sekilde erteleyeceksiniz.

ya da bir sekilde siz de bu ise dahil olacaksiniz, bir sekilde onun bu heyecanini, is yukunu kendi isiniz gibi sahiplenip ortak olmaya calisacaksiniz.

Sahsen beni heyecanlandiriyor bu tarz isler gucler :nazar:

Back
X