- 17 Haziran 2024
- 2.809
- 19.333
- 128
- Konu Sahibi life without anxiety
-
Sizin yine yaş farkı iyiymiş bazıları 15 yaş farkı olan biriyle sevgili oluyor ya da evleniyor33-41. Bende istek gittikçe artıyor onda azalıyor. Sorun.
Yav bir durrr şurda çekirdek çitleyip iki kelam ediyorum kız sjdkdfkgkg
Edin yavrum edin anammmmmmmmYav bir durrr şurda çekirdek çitleyip iki kelam ediyorum kız sjdkdfkgkg
Ben artık erkeklerin kadınlardan birkaç yaş Küçük olmasının gerektiğini bile düşünür oldum. Tabi tek sorun yaş değil, stress, sporsuzluk falan da çok etkiliyor.Burda yaş farkı ile ilgili konu açanlara hep yorum yapıyorum kesinlikle cinsel hayatı etkiliyor tabi herkeste aynı olacak diye bir şey yok. Ben en fazla 4-5 yaş büyük erkeklerden hoşlanıyorum.
Haha evet bu konularla konuşabilmek keyifli oluyor. Tam böyle çekirdek çitlemeli ortam.Ah bu erkeklerin cinsel kompleksi yok mu sjdkdkffgk kendilerine yediremiyorlar böyle şeyleri hiç. Geçmiş ilişki geçmişte kalsın. Şuan hayatınızda olan kişiyle daha güzel bir hayatınız olur umarım. Enerjinizi çok sevdim bu aradacinsellik konusunda konuşabilmek beni mutlu ediyor
Bu sabah kan verdim, kardeşim sana meyve suyu bir şey alayım mı iyi misin diye sordu. " Hiç kan vermemiş gibiyim kendimi enerjik hissediyorum" dedim. Maşallah maşallah çok iyisin dedi bana :) kendisine kandan bahsedince midesi bulanıyor dayanamıyor o yüzden anlatma diyor banaEdin yavrum edin anammmmmmmm
Gençken insan pek anlamıyor tabi ki, ama 15 yaş büyükle de dünyaya bakış da çok farklı. Bir taraf Ateş gibi hareketli, Diğer taraf aman ağzımızın tadı kaçmasın hüzurunda.Sizin yine yaş farkı iyiymiş bazıları 15 yaş farkı olan biriyle sevgili oluyor ya da evleniyor
Kesinlikle stres ve hareketsizlik de büyük etken. Yani 40-50 yaşında olup genç erkeklere taş çıkartanlar da vardır. Kişinin kendisine bakımı, beslenme, uyku,spor vs enerjisini, her şeyini etkiliyor. Erkekler biraz geç olgunlaşıyor o yüzden kendimden küçük bir erkekle hiç sevgili olmadım. Fakat kendinden birkaç yaş küçük biriyle evlenip mutlu olan kadınları çok duydum. Evlilik biraz şans, nasip kısmet işi. Arada sevgi, saygı, güven varsa bazı şeyler tolere edilebilir. Ama cinsellik de çok önemli. Evliliğin olmazsa olmazıBen artık erkeklerin kadınlardan birkaç yaş Küçük olmasının gerektiğini bile düşünür oldum. Tabi tek sorun yaş değil, stress, sporsuzluk falan da çok etkiliyor.
Eşimle ilk zamanlarımızda bana ten uyumu değilde cinsel hayatımızda birbirimizi tamamlamıyor gibiydik. Zamanla o bana ben ona isteklerimizi ilettik. Şuan maşallah bir sorunumuz yok. Bulduğumuz her fırsatta birbirimizi mıncırarak öperek geçiriyoruz. İlla birbirimize dokunmak zorundaymışız gibi geliyor. Ona dokunduğumda en kötü anımda bile olsam iyi hissetmemi sağlıyor. Buna ten uyumu denilebilirse eğer ten uyumumuz iyi bence. Ama bu ilk günlerde anlaşılabilen bi durum değil bence. Sevgililik döneminde gençliğinde verdiği şeylerle vücudumuz yıpranana kadar oluyordu bi doyum noktamız yoktu şuan herşey yerli yerine oturmuş gibi geliyor. Eşim benden 3,5 yaş küçük. Onda birazda onun iştahsızlığı hareketliliği istekli oluşu var. Dengeliyoruz bi şekildeTen uyumu kavramı neleri kapsıyor? Sizce ten uyumu nasıl anlaşılır? Ten uyumunun ne iyi ne de kötü olduğu bir ilişkide mutlu olunabilir mi?
Ahahahaha bambiklenme ne ya ilk kez duydumHaha evet bu konularla konuşabilmek keyifli oluyor. Tam böyle çekirdek çitlemeli ortam.
Kendimi şöyle hissettim şu an:
Yabancı Damat. 2000lerin klasiğidir. Baş kadın karakter Nazlı'nın kaprislerine hatta kezbanlıklarına dayanabilirseniz çok keyifli dizidir.Ahahahaha bambiklenme ne ya ilk kez duydummerak ettim bu diziyi. Hiç görmemiştim
Bu koku olayı ten teması bağımlılıgı bende de var, hele sakalının kokusu beni mest ediyor resmen, ağzımın suyu akıyor fjjfjfjhuzur - güven -ait olma hissi -kokusunda bağlılık hissetmek ..otoparktan eve cıkıncaya kadar asansörde bile el ele tutuşmak için eli havada bekleyen bi eşim varmazallah asansörde soğuruz birbirimizden el ele olmazsak ikimizde de temas bagımlılıgı var .mesela bazen anlık bi aklıma bişey gelse yüzüm asılsa gözleriyle dokunsa bi sinirim stresim üzüntüm varsa geçiveriyor bunları tenim dışında duygusal hissettirince de dadından yenmiyor plus plus mutluluk
Bunlar olmadan mutlu olunabilir mi olunabilir gerçek anlamda huzur güven saygı sevgi sadakat ve zor anda elini tutabilen bi eşte mutlu eder . Sonuçta ömür tende gecmıyor .
Peki bi yardım aldınız mı bu konudaBu koku olayı ten teması bağımlılıgı bende de var, hele sakalının kokusu beni mest ediyor resmen, ağzımın suyu akıyor fjjfjfj
Gel gelelim cinsel ilişki sırasında zevk alamıyorum beceremiyorum ya vajinismus geçmişim yüzünden sanırım ilişki oluyor ama biraz rahatsızlıl hissi oluyor
Aklıma ay lav yu filmi geldi orda da yabancı ve sünnet ettirilen bir damat vardı :) ama kaprisli, kezban karakterler hoşuma gitmiyor. Arada bir gülmek amaçlı izlenebilir belki.Yabancı Damat. 2000lerin klasiğidir. Baş kadın karakter Nazlı'nın kaprislerine hatta kezbanlıklarına dayanabilirseniz çok keyifli dizidir.
Yunan bir gençle evlenmek isteyen Antepli bir kızı ve ailelerini anlatıyor.
Kadın doğum a gittim istek artırıcı fln verdi de çok etkisini göremedim.Peki bi yardım aldınız mı bu konuda
Galiba erkekler 30dan sonra zaten olgunlaşmıyorlar gibiKesinlikle stres ve hareketsizlik de büyük etken. Yani 40-50 yaşında olup genç erkeklere taş çıkartanlar da vardır. Kişinin kendisine bakımı, beslenme, uyku,spor vs enerjisini, her şeyini etkiliyor. Erkekler biraz geç olgunlaşıyor o yüzden kendimden küçük bir erkekle hiç sevgili olmadım. Fakat kendinden birkaç yaş küçük biriyle evlenip mutlu olan kadınları çok duydum. Evlilik biraz şans, nasip kısmet işi. Arada sevgi, saygı, güven varsa bazı şeyler tolere edilebilir. Ama cinsellik de çok önemli. Evliliğin olmazsa olmazı
Tartışma sonrası daha atesli olması gerekir aslında daha hırcın daha sert daha istekli ve şehvetliKadın doğum a gittim istek artırıcı fln verdi de çok etkisini göremedim.
Ben eşimi özleyince ilişki güzel oluyor tartışma sonrası mesela bi iki gün dokunmadııgnda öpmediginde.
Gün içinde sürekli mıç mıç oldugumda yatakta iyi olmuyor duyarsızlık oluyor bende.
Normalde tam tersi olması lazm galiba jfjfj
Herhalde canınız 2 3 günden bir çekiyor. Eşiniz bir az öpsün koklasın yani sevdiğiniz şeyleri yapsın, canınız her seferinde çeksin. Bir de belki çok stress yaptığınız için odaklanamıyorsunuz.Kadın doğum a gittim istek artırıcı fln verdi de çok etkisini göremedim.
Ben eşimi özleyince ilişki güzel oluyor tartışma sonrası mesela bi iki gün dokunmadııgnda öpmediginde.
Gün içinde sürekli mıç mıç oldugumda yatakta iyi olmuyor duyarsızlık oluyor bende.
Normalde tam tersi olması lazm galiba jfjfj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?