- 16 Temmuz 2023
- 6.262
- 17.118
- 178
- 29
- Konu Sahibi life without anxiety
-
Evet vücudu temizliyor doğru,her ay Ramazan'da oruç tutuyorum ama zaten kilo olarak zayıfım. Daha fazla kilo vermek istemiyorum. Yapacak bir şey yok. İdare ediyorum.Herkesin nefsine göre zaten dayanıklılık. Normal olarak vücududa temizliyor o yönden bakın.
Evet ten uyumu olan sevgiliyle o tutkudan dolayı ayrılmak zor olabilir. Öyle durumlarda sadece cinsellik özlenir. Ten uyumu olan biriyle ilişki kurmak gerçekten muhteşem bir şey. Şuan hayatımda kimse yok ama olursa 1-2 senenin acısını çıkartacağımTen uyumu dünyanın hem en güzel hem en kötü şeyi bence, o uyumun tavan olduğu kişiyle artık görüşmeyince insan gece yastığına sarılıp iç çekiyor
Ten uyumu öyle bir şey ki, birbirinize değmeden dümdüz televizyon izlerken bir anda oda elle tutulur şekilde elektriklenir, birbirinizin gözünden o isteği anlayıp sabahı sabah edersiniz. Ne demiş ünlü Türk düşünürü Kenan Doğulu, "ah bu kanepenin bir dili olsa"
Kız Allah seni ne güldümEvet ten uyumu olan sevgiliyle o tutkudan dolayı ayrılmak zor olabilir. Öyle durumlarda sadece cinsellik özlenir. Ten uyumu olan biriyle ilişki kurmak gerçekten muhteşem bir şey. Şuan hayatımda kimse yok ama olursa 1-2 senenin acısını çıkartacağım
Yaşınız genç sanırım. O yüzden bir ablanız olarak yazıyorum. Hey gidi be, bu foruma ilk geldiğimde ben de gençtim, şimdi abla olduk off. Üzüldüm bir an ama geçti, sakinim tamam.Mastürbasyon yetmiyor işte. Mastürbasyon ile gerçek cinsellik aynı tadı vermiyor. Duygusuz cinsellik zor olur gibi. Şimdiye kadar hiç denemediğim için dayanamayıp böyle bir şey yaparsam kendimi kötü hisseder miyim bu psikolojimi olumsuz olarak etkiler mi onu düşünüyorum
29 yaşındayım boşandım yıllar önce. Şuan tek takılıyorum. Cinsellik benim için önemli ve büyük bir ihtiyaç. Duygu beslemediğim sevmediğim birisiyle hiç cinsellik yaşamadım şimdiye kadar. Hani nasıl bir his olur bilemiyorum. Severek, aşık olarak sevişmek daha çok haz veriyor bana.Yaşınız genç sanırım. O yüzden bir ablanız olarak yazıyorum. Hey gidi be, bu foruma ilk geldiğimde ben de gençtim, şimdi abla olduk off. Üzüldüm bir an ama geçti, sakinim tamam.
Eğer hiç deneyiminiz yoksa ilk ilişkinizi duygusal yakınlığınız olan ve size hak ettiğiniz değeri verecek biriyle yaşamanız bence önemli. İlk ilişki ve sonrasındaki dönem, cinselliğe bütün bakışınızı etkiliyor.
Kendinizi, cinselliğinizi tanıdıkça ona göre şekillendirirsiniz hayatınızı. Ben kendi adıma seks için illa duygusallık gerekmediğini düşünüyorum. Ama bu kendimi tanıdıkça, hayata ve sekse bakış açım geliştikçe şekillenen bir durum oldu. Duygusal bağınız olan biriyle seks çok farklı, cinsellik odaklı bir partnerle çok farklı. Neyi nasıl yapacağınız tamamen size bağlı. Sadece acele etmeyin ve bence bu konudaki kararınızı kimsenin kendi yargılarıyla vermeyin çünkü hepimiz olaylara farklı bakıyoruz.
Sevgilim dediğim adamla kötü bir seks hayatım da oldu; duygusal bağım olmayan adamla 1,5 yıl şahane seks hayatım da oldu. Acele etmeyin, hayatınızı kendinizi nasıl iyi hissedecekseniz ona göre sürdürün.
Ama ilki için düzgün partner şart.
Ay ilki demişken ahshfh benim ilk seviştiğim adam çok kibardı, çok güzel geçti. Uzun süre çok güzel seviştik. Sonra onunla bitti, ben yava yavaş aktif seks hayatına başladım.
Seneler sonra tekrar seviştik. Ay meğer adamda boyut zaten yokmuş, işlev de 5 dakika falanmış ahshh ben acemi halimle çok iyi sanıyordum, gerçekle seneleeer sonra karşılaştım
Ayy oh abla sayılmazmışım çok mutlu oldum şu an29 yaşındayım boşandım yıllar önce. Şuan tek takılıyorum. Cinsellik benim için önemli ve büyük bir ihtiyaç. Duygu beslemediğim sevmediğim birisiyle hiç cinsellik yaşamadım şimdiye kadar. Hani nasıl bir his olur bilemiyorum. Severek, aşık olarak sevişmek daha çok haz veriyor bana.
Yaşınız genç sanırım. O yüzden bir ablanız olarak yazıyorum. Hey gidi be, bu foruma ilk geldiğimde ben de gençtim, şimdi abla olduk off. Üzüldüm bir an ama geçti, sakinim tamam.
Eğer hiç deneyiminiz yoksa ilk ilişkinizi duygusal yakınlığınız olan ve size hak ettiğiniz değeri verecek biriyle yaşamanız bence önemli. İlk ilişki ve sonrasındaki dönem, cinselliğe bütün bakışınızı etkiliyor.
Kendinizi, cinselliğinizi tanıdıkça ona göre şekillendirirsiniz hayatınızı. Ben kendi adıma seks için illa duygusallık gerekmediğini düşünüyorum. Ama bu kendimi tanıdıkça, hayata ve sekse bakış açım geliştikçe şekillenen bir durum oldu. Duygusal bağınız olan biriyle seks çok farklı, cinsellik odaklı bir partnerle çok farklı. Neyi nasıl yapacağınız tamamen size bağlı. Sadece acele etmeyin ve bence bu konudaki kararınızı kimsenin kendi yargılarıyla vermeyin çünkü hepimiz olaylara farklı bakıyoruz.
Sevgilim dediğim adamla kötü bir seks hayatım da oldu; duygusal bağım olmayan adamla 1,5 yıl şahane seks hayatım da oldu. Acele etmeyin, hayatınızı kendinizi nasıl iyi hissedecekseniz ona göre sürdürün.
Ama ilki için düzgün partner şart.
Ay ilki demişken ahshfh benim ilk seviştiğim adam çok kibardı, çok güzel geçti. Uzun süre çok güzel seviştik. Sonra onunla bitti, ben yava yavaş aktif seks hayatına başladım.
Seneler sonra tekrar seviştik. Ay meğer adamda boyut zaten yokmuş, işlev de 5 dakika falanmış ahshh ben acemi halimle çok iyi sanıyordum, gerçekle seneleeer sonra karşılaştım
Çevremde ilk deneyimini paylaşanlar genelde kötü geçtiğini söylüyor acemilikten dolayı ama siz çok şanslısınız bu konuda.ilk seviştiğim adam çok kibardı, çok güzel geçti.
Acemi olunca ve sevince insan o an anlamıyor pek. Boyutuna falan bakmak aklınıza gelmemiştirSeneler sonra tekrar seviştik. Ay meğer adamda boyut zaten yokmuş, işlev de 5 dakika falanmış ahshh ben acemi halimle çok iyi sanıyordum,
13 yıl oldu, hala sevgiyle ve takdirle anarım yaklaşımını. İlk sefer için olabilecek en iyi insandı bence. Ama ben de sizin gibi meraklıydım, zaten istekliydim, onun da etkisi vardır mutlaka.Çevremde ilk deneyimini paylaşanlar genelde kötü geçtiğini söylüyor acemilikten dolayı ama siz çok şanslısınız bu konuda.Benim de ilk sevişme güzel ve rahat geçmişti. Lise yıllarından beri cinsel konuda hep araştırma yapıyordum, o zamandan beri istekliyim ,bazı arkadaşlarımda vajinismus sorunu var mesela. Çünkü cinselliği itici , iğrenç buluyorlar, aile yetiştirme şekli, toplumsal baskı da etkiliyor. Benim ailem baskıcı olmasına ve travmalarım olmasına rağmen çok şükür vajinismus sorunu yaşamadım.
Acemi olunca ve sevince insan o an anlamıyor pek. Boyutuna falan bakmak aklına gelmemiştirama tecrübe kazanınca 5 dknın büyük bir sorun olduğunu anlıyorsun. Erken boşalma sorunu olan çok erkek var, yatakta yarım yamalak bırakılmak en nefret ettiğim şeylerden birisi. O yüzden iyice tanımak lazım, cinsellik konusunda seçici davranıyorum.
Kulağını da çınlatmış olduk bugün :)13 yıl oldu, hala sevgiyle ve takdirle anarım yaklaşımını. İlk sefer için olabilecek en iyi insandı bence. Ama ben de sizin gibi meraklıydım, zaten istekliydim, onun da etkisi vardır mutlaka.
Boyuttan zaten anlamazdım o dönemlerdeŞimdiki tecrübemle bakınca vay anam vay dedim
Hayatımın ilerleyen dönemlerinde daha rahat bir cinsel hayatı tercih ettim ben. O yüzden hep duygusal hem duygusal olmayan cinselliği biliyorum. İkisinin verdiği his ve tatmin çok farklı oluyor.
Peki size göre var mı cinsel hayatınızdan memnun musunuz, orgazm oluyor musunuz?Ben de bilmiyorum bu ten uyumunun nemenen birşey olduğunu. Cinsellikte bildiğim tek eşim, ona göre de ten uyumumuz varmış, napayım ben de inanayım bari.
İlişkiye dönmeye yaklaşan bir flörtüm var şu an. Henüz sevişme yaşanmadı, bekliyorum bakalım. İnşallah kutusundan hıyar çıkan tablet reis gibi olmam ahshfKulağını da çınlatmış olduk bugün :)
Peki şuan hayatınızda birisi var mı? Sizce duygusal bağ ile yapılan cinsellikle , bağ olmadan yapılan arasında nasıl bir fark var?
Eh bana göre olup olmamasını bilmiyorum. Olmasa ya da olsa nasıl olurdum bilmiyorum, libidom yüksek o yüzden de anlamıyorum. Oluyorum o konuda şanslıyım ama bazı şeylerden pek memnun değilim, yaş farkımız çok ve ben bunun ne kadar önemli olduğunu sonradan anladım.Peki size göre var mı cinsel hayatınızdan memnun musunuz, orgazm oluyor musunuz?
İkiniz kaç yaşındasınız pekiEh bana göre olup olmamasını bilmiyorum. Olmasa ya da olsa nasıl olurdum bilmiyorum, libidom yüksek o yüzden de anlamıyorum. Oluyorum o konuda şanslıyım ama bazı şeylerden pek memnun değilim, yaş farkımız çok ve ben bunun ne kadar önemli olduğunu sonradan anladım.
33-41. Bende istek gittikçe artıyor onda azalıyor. Sorun.İkiniz kaç yaşındasınız peki
Offf offf okurken bile yükseldim şuanİlişkiye dönmeye yaklaşan bir flörtüm var şu an. Henüz sevişme yaşanmadı, bekliyorum bakalım. İnşallah kutusundan hıyar çıkan tablet reis gibi olmam ahshf
Duygusal cinsellikte o tutkunun yanısıra, nasıl desem, farklı bir istek var. Tüm ruhunuzla yapılan bir sevişme. Gözüne bakarak, saçını yüzünü okşayarak, seks bitiminde göğsüne yatarak. Sadece fiziksel değil, ruhsal bir tatmin aynı zamanda.
Duygusal bağ olmayan sekste şehvet, arzu daha yoğun planda oluyor. Daha kendinize dönük. Partneri ihmal etmeyi kastetmiyorum tabii ama ortadaki tüm duygu ve hisler sizinle ilgili. Evet çok tutkulu olabiliyor, çok güzel tatmin de oluyor ama doğal olarak fiziksel bir tatmin oluyor. Sonrasında göğsüne yatma isteği olmadan.
İkisi de kötü değil, hatta hayatımın en iyi partnerlerinden biriyle bu şekildeydik. Ne beklediğinize bağlı biraz. Uzun süre duygusal bağım olmayan partnerlerden sonra eski sevgilimle ilk sevişmemizde mesela o farkı çok net hissetmiştim. Dokunurken içiniz titriyor mesela. Öbür sadece yoğun bir şehvet.
Teşekkür ederim, sizin için de her şey güzel olur umarım.Offf offf okurken bile yükseldim şuano kadar güzel anlatmışsınızki.
Umarım hayatınızdaki kişi her yönden iyi çıkar ve sizi mutlu , tatmin eder. Mutluluklar ve sevgiler dilerim
Ah bu erkeklerin cinsel kompleksi yok mu sjdkdkffgk kendilerine yediremiyorlar böyle şeyleri hiç. Geçmiş ilişki geçmişte kalsın. Şuan hayatınızda olan kişiyle daha güzel bir hayatınız olur umarım. Enerjinizi çok sevdim bu aradaTeşekkür ederim, sizin için de her şey güzel olur umarım.
Son sevgilimle çok güzel bir flört sonrası hüsran olmuştuŞu an onun gerginliği var biraz. Bir de yanlış anlaşılma sonrası adama seksimizin çok iyi olmadığını söylemiştim gurur yapıp yoo bence iyi, ben şikayetçi değilim ama senin için seks çok önemli anlaşılan diye bana çemkirmişti.
Burda yaş farkı ile ilgili konu açanlara hep yorum yapıyorum kesinlikle cinsel hayatı etkiliyor tabi herkeste aynı olacak diye bir şey yok. Ben en fazla 4-5 yaş büyük erkeklerden hoşlanıyorum.33-41. Bende istek gittikçe artıyor onda azalıyor. Sorun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?