Kızlar bu befor after işi çok iyi olur başkalarınada motive olur benide aranıza alın 4 ay sonra düğünüm var ve fazladan 5 kilom :))
tatlim kolay gelsin diyetinde bende 2 haftadir diyetteyim 4 kilo verdim 2 gun kacamak yaptim bugun devam ediyorum yine bana da ugra arda komsu hesabi ben de sana ugrarim gaz veririz birbirimize
bende aranıza katılabilir miyim kızlar .. bende bitki çayı içiyordum ama hamile kalma durumum olduğu için kullanamıorum şimdilik sadece spor ve yediklerime dikkat etmem gerekecek banada şöyle yap zayıflarsın dicek birilerine ihtiyacım var yaza bende güsel girmek istiyrum boyum 1,62 benmde kilom 70 vermem gereken nerden bakarsanız bi on kilom var ..
tşk ederim oburdebby ben çalıştığım için kahvaltımı nasıl yapmalıyım sence .. genelde ya büsküvi alıorum ya da poğaça malum ama neler yemeliyimöğlen zaten işyerinden yiyorum onu azaltırım zaten akşamıda hallederim inşallah ve kilolara elveda deriz gelmemek üzere ...
Fotoğrafları birleştirince yükledi çok şükür :)) Buyrun bayanlar işte sabah kuşluk öğle menüm :))
Eki Görüntüle 640790
Harikasiniz... Takiptesiniz ona gore:)
Ben de yarindan itibaren kararliyim...
65 kiloyum ve 55 e dusmem gerek:) Evlendik kilo aldik yani herkes evlilik yaadi diyo ya:)
Boyum 1.66
Topiğin adı mü-kem-mel.
kızlar inşallah amacınıza ulaşırsınız,ben beceremedim tatlıya karşı koyamıyorum ondan margarinlerimle yaşamaya alışmam gerek die telkin ediyorum kendimi bööle sevmeliyim diyrum ,depresyona girdim ama margarinlerimi seversem geçer belki. ayy neyse inşallah başaracaksınız :) imza : tombul lollipop :) :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?