Sevgili yağlarım; Sizcede artık ayrılma vakti gelmedi mi..(Fotoğraflı)

Kızlar bu befor after işi çok iyi olur başkalarınada motive olur benide aranıza alın 4 ay sonra düğünüm var ve fazladan 5 kilom :))

Hoş geldin canıımn. 5 kilo nedir ki?Uçup gidiverir yahuu
beslenme şeklinde ufak değişiklikler yap,bol su iç bak nasıl gidiveriyor

tatlim kolay gelsin diyetinde bende 2 haftadir diyetteyim 4 kilo verdim 2 gun kacamak yaptim bugun devam ediyorum yine bana da ugra arda komsu hesabi ben de sana ugrarim gaz veririz birbirimize

2 haftada 4 kilo çok iyi vermişsin maşallaah tütütütü uğrarım tabii canıım

Hoşgeldiiiin
Ortak amaç yaza çıtır girmek :) Menülerimi paylaşıcam, kilolarımız yakın olduğu için listemiz aşağı yukarı aynı olabilir. Diyetisyenden almıştım. Ha gayret gulbeyaaaz

Sabahtan beri yediğim şeylerin fotoğraflarını paylaşıcaktım ama fotoğrafın çözünürlüğü büyük geliyormuş. yarın ön kamerayla çekeyim barii.

tşk ederim oburdebby ben çalıştığım için kahvaltımı nasıl yapmalıyım sence .. genelde ya büsküvi alıorum ya da poğaça malum ama neler yemeliyimöğlen zaten işyerinden yiyorum onu azaltırım zaten akşamıda hallederim inşallah ve kilolara elveda deriz gelmemek üzere ...

poğaçayı sil at kafadan arkadaşım.Yiyeceksende haftada 2 sabah anca.Diyet büsküvi yanında süt olabilir mesela. 2 dilim kepek ekmeği arasına 1 kibrit kutusundan biraz az kaşar koyarak tost yapabilirsin.Beyaz peynir daha sağlıklı olur tabii.
Yediklerini buraya yazmanı bekliyorum canııım

Harikasiniz... Takiptesiniz ona gore:)

Ben de yarindan itibaren kararliyim...

65 kiloyum ve 55 e dusmem gerek:) Evlendik kilo aldik yani herkes evlilik yaadi diyo ya:)

Boyum 1.66

10 kilo nedir ki. 2 ay kadar kısacık bir süre var yokolması için.Ne yediğini bugün yaz istersen :)
0 beden olucaz yihuuuuuuuuuuu

Sabah kalkar kalkmaz 1 bardak ayran icerek gune basladim:)

Sonra yarim simit
Biraz peynir
1 bardak ayran

Oglen saatlerinde 1 sise maden suyu ve su saate kadar henuz birsey yemedim...

Hee bir de 3 adet diyet biskuvi ve kahve su ana dek bakalim...

Az daha kek yiyordum. vııııııııış kendimi nasıl frenledim şaşıyorum şuan.
Ne demiştik 'bu margarinler eriyecek'

Günaydıııın dünsabah kahvaltım ve akşam yemeğim bu şekildeydi.kahvaltıda napmışım ben öyle aboooovv.Akşam yediğiö lahana yemeği hakkındada tereddütlerim var ama yapacak bi şey yık şuan içimde Öğlen sandiviç ve ayran tükettim. Aralarda da badem,meyve,süt. Her şey çok güzel, dahada güzel olucak

kızlar inşallah amacınıza ulaşırsınız,ben beceremedim tatlıya karşı koyamıyorum ondan margarinlerimle yaşamaya alışmam gerek die telkin ediyorum kendimi bööle sevmeliyim diyrum ,depresyona girdim ama margarinlerimi seversem geçer belki. ayy neyse inşallah başaracaksınız :) imza : tombul lollipop :) :2:

Margarinlerine alışma.Onlarla vedalaş canım. Tatlı isteğin için formüller bulalım beraber.Tatlı sevmen löp löp margarinleri eritmemen için sebep değil.Bak kafama taktım şimdi. Çıtır olucaksın yavv ne zorluk var bunda .
bide boyun,kilon kaç?

boyum 1.59 kilom 69-71 arası oynuo ben umudumu yitirdim valla . kahve ve tatlı sevdam yüzünden veriyorum alıyorum göbeğim çok çirkin oldu aslında çok mutsuzum topuklu bile giyemiyorum koca popom yüzünden .

oburdeby aslında günde 2 litre su içiyorum ,kahvaltımı atlamıyorum mesela bugün 1 haşlanmış yumurta 5-6 fındık biraz peynir yedim aç karnına elma sirkeli suyumuda içtim öğlende tavuk brokoli çorba ve salata yiyeceğim . ama dediğim gibi akşam olup eve gidince eşim geç geliyor 8 de masada oluyoruz.kalkınca tatlı yemek istiyorum sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…