boyum 1.59 kilom 69-71 arası oynuoben umudumu yitirdim valla . kahve ve tatlı sevdam yüzünden veriyorum alıyorum göbeğim çok çirkin oldu aslında çok mutsuzum topuklu bile giyemiyorum koca popom yüzünden .
off çok haklısın nie barışıyorum ki bu iğrenç yağlarlaakşamları tatlıyı kesmem yeterli olur bide yürüsem filan kahve yerine tavsiyen varmı?? filtre kahve içiyorum genelde ama bazen kremalı bi nescafeye hayır diyemiyorum :26:
sabah,öğle öğünlerin çok güzel. Akşam ekmeğini azalt.Canın tatlı çektiğinde sütlü tatlı tercih et. normalde seni 3 porsiyon kesiyorsa 1 porsiyona indir. Daha sağlıklısı elma rendeleyip içine fındık ceviz tarçın kuru üzüm kat.Süper bi tat hemde tatlı ihtiyacını karşılar.Çözüm hep var yeterki uygula.oburdeby aslında günde 2 litre su içiyorum ,kahvaltımı atlamıyorum mesela bugün 1 haşlanmış yumurta 5-6 fındık biraz peynir yedim aç karnına elma sirkeli suyumuda içtim öğlende tavuk brokoli çorba ve salata yiyeceğim . ama dediğim gibi akşam olup eve gidince eşim geç geliyor 8 de masada oluyoruz.kalkınca tatlı yemek istiyorum sürekli
aslında ilginç bişey söyleyimmi sana ben ekmekte hiç yemembiraz hareketsizlik galiba beni bööle yapan işim nedeniyle 8 saat kalkmadan oturuyorum nerdeyse şu elmayı deneyeceğim.
kızlar inşallah amacınıza ulaşırsınız,ben beceremedim tatlıya karşı koyamıyorum ondan margarinlerimle yaşamaya alışmam gerek die telkin ediyorum kendimi bööle sevmeliyim diyrum ,depresyona girdim ama margarinlerimi seversem geçer belki. ayy neyse inşallah başaracaksınız :) imza : tombul lollipop :) :2:[/QUOTE
Acizhane bir öneri ben tatlıya karşı koyamadığım zamanlarda çay demlerdim yanında 2 tane petibör bisküvi yerdim istersen bir dene belki sanada bir faydası olur. Margarinlerinle de yaşamaya alışma bence ben denedim onu oda olmuyor kiloları 5 5 ekledim şuanda 80 sınırında dolanıyorum bu seferde kilo vermeyi beceremezsem 85-90lar beni bekliyor demektir.
Farklı bir vakayla karşı karşıyayız
işe yürüyerek gidip gelsen sonuç alırsın belki.Şimdi ' zaten yürüyerek gidip geliyorum' dersen düşüp bayılır intihar ederim
kızlar inşallah amacınıza ulaşırsınız,ben beceremedim tatlıya karşı koyamıyorum ondan margarinlerimle yaşamaya alışmam gerek die telkin ediyorum kendimi bööle sevmeliyim diyrum ,depresyona girdim ama margarinlerimi seversem geçer belki. ayy neyse inşallah başaracaksınız :) imza : tombul lollipop :) :2:[/QUOTE
Acizhane bir öneri ben tatlıya karşı koyamadığım zamanlarda çay demlerdim yanında 2 tane petibör bisküvi yerdim istersen bir dene belki sanada bir faydası olur. Margarinlerinle de yaşamaya alışma bence ben denedim onu oda olmuyor kiloları 5 5 ekledim şuanda 80 sınırında dolanıyorum bu seferde kilo vermeyi beceremezsem 85-90lar beni bekliyor demektir.
o zaman inat edelim kilo verelim ,bu iğrençlere alışmayalım
Ben de bugun biraz abarttim sanirim..
Esimle kalktigimizda sabah 1 bardak su ile gune basladim ...
Sonra esim hadi kahvaltiyi disarida yapalim bugun dedi:)
Tamam dedim demez olaydim:))
Ayvalik tostunu indirdim mideye + 1 portakal suyu
Offf Vicdan azabi cekiyorum walla:)
hahahahaçok güldüm yok işe yürüyerek gidip gelmem imkansız zaten ,Ankara'yı bilirmisin bilmiyorum ama eryamandan bilkente biraz sıkıntı olur yürümek :) ama öğlen filan yürüyüş yapıyorum tabii 10-15 dkk geçemiyor
Diyetim çok güzel gidiyor kızlaar çok mutluyum.allah bozmaz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?