- 6 Eylül 2020
- 4.561
- 7.553
- 108
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Bakıcam mutlakanette tanıştığı ünlü babası dr anası olan çocuk kendisini terketti .bunun üzerine gecenin 3 ünde ağda yapıp çocuğun evinin önüne gidecekti.asıl bunu bul oku
Onu biliyorum onu Obama bile duydu da Vanessa'nın da aşk hayatına hareket geldi de ben mi kaçırdım diye korkmuştumYok, sürtüşen Umutsuz .
Üyeliğini mi iptal etti?Eslem öldü
Honki ponkinin vuruş hissi daha kuvvetli olanı gibi düşündüm ben ama tam da bilmiyorumHonka honka ne? Honki ponki biliyorum ben
devamlı erkek düşünmek nasıl bir duygu acaba?yaşayan varsa hele bir anlatıversin bana daHonki ponkinin vuruş hissi daha kuvvetli olanı gibi düşündüm ben ama tam da bilmiyorumKudrAlobar açıklasın
Yok fakeliği ortaya döküldü banlandıÜyeliğini mi iptal etti?
Google- barney stinson honka- enter- videolarHonki ponkinin vuruş hissi daha kuvvetli olanı gibi düşündüm ben ama tam da bilmiyorumKudrAlobar açıklasın
Ben onu çok iyi hatırlıyorum yeni üyeydim o zaman kk böyle bir yer mi diye şokla okumuştum. Murat Menteş diye tahmin etmişlerdi Sherlock üyeler.Ay bir de ünlü mü vardı? Kim acaba?
Ay evet murat menteşti. İki saattir şunu düşünüyorum, sovolasen...Ben onu çok iyi hatırlıyorum yeni üyeydim o zaman kk böyle bir yer mi diye şokla okumuştum. Murat Menteş diye tahmin etmişlerdi Sherlock üyeler.
nasıl yani dr değilmiymiş?Yok fakeliği ortaya döküldü banlandı
Nasıl yaBen onu çok iyi hatırlıyorum yeni üyeydim o zaman kk böyle bir yer mi diye şokla okumuştum. Murat Menteş diye tahmin etmişlerdi Sherlock üyeler.
Doktor gibi bi hali var mıydı allasennasıl yani dr değilmiymiş?
Hımym izleyip honka honka kısmını hatırlamıyor olmak beni üzdüGoogle- barney stinson honka- enter- videolar
Rainy, Eslem ve Pembekuvarsı da unutmayalım.
Konuyu okudum şimdi.Yok fakeliği ortaya döküldü banlandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?