- 10 Nisan 2014
- 42.513
- 113.872
- 798
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
yoktu işte bana da öyle geliyordu ama ısrarla dr um yazıyordu.hatta maaş ve haklar için eylemlere katılmıştı .oda mı yalannn?Doktor gibi bi hali var mıydı allasen
Memeye honka honka nedir jafjladllsslş? Nütfennn açıklayınYok vanessa sürtünecek kadar yaklaşamadı bir erkeğe
Diğer pasaklı herif de vanessanın değil başka kızların memesine honka honka yapıyordu.
Kimdi o ya hankisinasıl yani dr değilmiymiş?
Rica ederim, mesajı okurken Allah tarafından bir şive geldi hepsini en sonda yazdığın savolasen gibi Urfalı çiğköfte yoğuran bir dayı olarak okudumAy evet murat menteşti. İki saattir şunu düşünüyorum, sovolasen...
eslem89 du galiba niki.şaşırdım şimdi duydum benKimdi o ya hankisi
Dur bulursam ekleyeyimNasıl ya
Ben sekiz kez falan izledim tüm sezonları, daha fazla da olabilir. O yüzden her ayrıntıya hakimimHımym izleyip honka honka kısmını hatırlamıyor olmak beni üzdüo zaman algılarım Bu tarz şeylere kapalıymış ehehe
Memeye honka honka nedir jafjladllsslş? Nütfennn açıklayın
murat menteş de otreraymış diyeceksin az kaldıEslem aslında Murat Menteş miymiş? Gece gece kafam yandı
Honka honka ne kızlar?He evet, ama sanki honka honka da yapmıştı. Vanessanın duyguları incinmişti bir miktar bundan dolayı.
Kadın olduğunu kanıtlamış, konularım gerçek demiş. O yüzden bir şey yapılamıyormuşYönetim birşey yapacak mı bu kisiye acaba
Ah Kösem'im ah!Eslem aslında Murat Menteş miymiş? Gece gece kafam yandı
Meme avuçlayıp sıkmak kısacası canım. :) Bir diziden alıntı.Honka honka ne kızlar?
Aydınlandim daha neler öğrenicem buradan. Teşekkür ederimMeme avuçlayıp sıkmak kısacası canım. :) Bir diziden alıntı.
Nasıl ya
tövbe bismillahhh gece gece psikolojimi bozdunuzMeme avuçlayıp sıkmak kısacası canım. :) Bir diziden alıntı.
Nerede benim merdanemyaklaşık 15 gün önce okulun discord svsinden birine yazdım.
öyle can sıkıntısı sohbet muhabbet
dertlerimi anlattım cart curt .
bana çok ilgi gösterdi
zaten çocuk 18 yaşında ön lisans makine okuyor.3 yaş büyüğüm yani
neyse bugün görüştük yurduma kadar bıraktı sırf yalnız hissetmeyeyim diye.
ama ben ona hiç ısınamadım.
aklımda full animeci sevgilim vardı.
onu ne kadar sevdiğimi el ele gezdiğimiiz ve öpüştüğümüzü hatırlayıp durdum tüm gün
ben napayım bu çocukla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?