- 10 Nisan 2014
- 42.513
- 113.872
- 798
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
konu vanessa olunca bozulur o psikolojiYani bence bozulmamalı. Estetik bir organ sonuçta.
Nerden tanışmış, vanessa Boğaziçi'nde mi okuyor yoksa?
görmesi bile yeterli aşk hayallerine geçmesi için.çalıştığı hamburgercinin müdürüne de aşık olmuştu.adamın haberi bile yoktu.gömleğini kokluyordu sınıfff snıfffffffNerede benim merdanemkızım çocukla olan bir şey yok ki, iki konuşmuşsunuz o kadar işte
yok kocaelideydi sanırımNerden tanışmış, vanessa Boğaziçi'nde mi okuyor yoksa?
Boğaziçi gruptan ayrıldıNerden tanışmış, vanessa Boğaziçi'nde mi okuyor yoksa?
Ah Kösem'im ah!
Vanessa'nın eski hoşlandığı erkek Murat Menteş'in oğlu imiş. Eslem de fake çıktı, banlandı.
Boğaziçi'ni okuyunca gözüm segirdi bir anBoğaziçi gruptan ayrıldıVanessa Kocaeli'de okuyordu sanırım. Nerede taşımışlar hatırlamıyorum çok dikkat etmemiş olabilirim
Boğaziçi: Beni bu topicte kullanmayınNerden tanışmış, vanessa Boğaziçi'nde mi okuyor yoksa?
baktım bulamadım öyle bir şeyEslem’in fake oluşundan hep şüphelenmiştim zati
aramızda boğaziçili varsa hemen sessizcee konudan ayrılsınnnnBoğaziçi: Beni bu topicte kullanmayın
Beni de bi gülme tuttu sinir hastası gibi güldümBoğaziçi'ni okuyunca gözüm segirdi bir anyo dostum yoo bu ülke bunu kaldirmaz
Pembekuvars ın saygın sevgilileri boğaziçilidir kesin (!)aramızda boğaziçili varsa hemen sessizcee konudan ayrılsınnnn
odtülü bul ceycey ablavanessa buradasın biliyorum şu an.yazar mısın yorum lütfen.bak yazarsan yazın Ankara ya gel ben sana bulurum iyi bir sevgili üniversiteli hem de
sen derslerine çalış sınıfta falan kalma alttan ders bırakma bulurum ben sana odtülü.tıpçı bile bulurummm anime den vazgeç gel senodtülü bul ceycey abla
Hentai.
Benim anime seven bir kız kuzenim var. Erkek arkadaşı vardı, kuzenime "parmak çocuk olayım, beni ağzında çiğne" diyordu.Meraktan izledim birini. Valla onu izleyenin... Neyse hadi bi şey demiyom, fetiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?