- 8 Nisan 2022
- 1.706
- 1.192
- 83
- Konu Sahibi itsgalatea
-
Ben üzerime düşeni yapıp yine yazdım aradım.Onda bana bencilsin diyor sevgilimden dolayıBencil bir insanmis zaten gorusmeme karariniz gayet yerinde olmus. Neden diye sorgulamayin hayatiniza odaklanin.
35 yasKadın kadın diye bahsetmek yerine kız arkadaşım deseydiniz yaşı çok mu büyük kadın diyorsunuz. Mesafeli olun boşverin dert anlatmak ise derdi uzaktan anlatsın.sizin de bir hayatınız var sonuçta. Evlilikten sonra napcakti yine aynı tepkiyi verirdi o zaman.
Büyükmüş. Uzak durun yaşıtları ile dertleşsin35 yas
Yani ikimizde yaşıtız ilkokul arkadaşımdı ama benim sevgilim olunca özel hayatım olunca benim zaman durumu onun işine gelmediBüyükmüş. Uzak durun yaşıtları ile dertleşsin
İç rahatlatma demeyelim ama insanlar ne düşünüyor onu anlamaya çalışıyorum ben mi hatalıyım diyeKonuşmayı kesmişsiniz zaten artık yapacak bir şey yok herkes yoluna
Oda evlenecek birini bulursa bu sorun ortadan kalkar. Yinede sevgili den fazla ilgi isteyen arkadaş zor olur şu zamandaYani ikimizde yaşıtız ilkokul arkadaşımdı ama benim sevgilim olunca özel hayatım olunca benim zaman durumu onun işine gelmedi
Kadın diyorum tepkiliyim 2 yıldır aktif konusuyoruz öncesinde kopuktuk.Sevgilim de bir senelikKendisi boyle elestiriyorya seni kendisi de bulsun birini ilk o mesafe koyar.ama o kadin deme yinede bak yillarca arkadasin olmus erkek arkadasin daha yeni anladigim kadariyla.bunu arkadasina onu tanimaya calisiyorim zamanim kisitli de ayda birkez gorus arkadasinlada .tamamen soyutlama kendini
Ben kendi adıma yanlış yaptıysam özür dilerim vs dedim ama kimse pişman olmasın sana mutluluklar buldumcuksun vs diyince ben onu istemediğime kesin karar verdimKendisi boyle elestiriyorya seni kendisi de bulsun birini ilk o mesafe koyar.ama o kadin deme yinede bak yillarca arkadasin olmus erkek arkadasin daha yeni anladigim kadariyla.bunu arkadasina onu tanimaya calisiyorim zamanim kisitli de ayda birkez gorus arkadasinlada .tamamen soyutlama kendini
Kadın kadın diye bahsetmek yerine kız arkadaşım deseydiniz yaşı çok mu büyük kadın diyorsunuz. Mesafeli olun boşverin dert anlatmak ise derdi uzaktan anlatsın.sizin de bir hayatınız var sonuçta. Evlilikten sonra napcakti yine aynı tepkiyi verirdi o zaman.
Büyükmüş. Uzak durun yaşıtları ile dertleşsin
Hi anladim o zaman .yani en iyisi arkadasina taviz vermemek ve cok ozelini ona acmamak daha ii olur.Kadın diyorum tepkiliyim 2 yıldır aktif konusuyoruz öncesinde kopuktuk.Sevgilim de bir senelik
Sildim bileHi anladim o zaman .yani en iyisi arkadasina taviz vermemek ve cok ozelini ona acmamak daha ii olur.
Ahahah evet buldumcukum deseydin:)seviyorum asigim birkez geldim birkez yasiyorum deseydin amannn uzak tut hayatindan saygisiz kendisinide gorucezBen kendi adıma yanlış yaptıysam özür dilerim vs dedim ama kimse pişman olmasın sana mutluluklar buldumcuksun vs diyince ben onu istemediğime kesin karar verdim
Kendisi sevgili istemiyormuş çünkü böyle yaklaşınca kimse çekmiyor onuAhahah evet buldumcukum deseydin:)seviyorum asigim birkez geldim birkez yasiyorum deseydin amannn uzak tut hayatindan saygisiz kendisinide gorucez
Narsist bi kisiligi var benceKendisi sevgili istemiyormuş çünkü böyle yaklaşınca kimse çekmiyor onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?