Sevgili yaptın tüm zamanını ona verdin diye sizden giden arkadaş

Ben sinirlendiği için kadın diye bahsettiğini düşünmüştüm

Ya benim de boyle bir arkadasim vardi yedigimiz ictigimiz ayri degildi. Sevgili yapti zaman ayirmamaya basladi. Sevgilimleyim deyip bulusma tekliflerimi reddetti. Ben hicbir sey demedim ama tekrar bulusmayi da teklif etmedim. Ayrica surekli hava atmaya calisirdi su otele balayina gidiyoruz seklinde. O kisiyle evlendi, 1 yil icinde bosandi. Hic sevinmedim ama aramizi bozmaya deger miydi diye dusundum sadece. Bence degmezdi cunku iliskisinin aman iliskim olsun diye yapildigini hissetmistim.

Ergence tepkiler vermiş
Tabi ki hayatınızda öncelikliniz sevgiliniz olur yeni bir ilişkiniz olduğunda

Yani ikimizde yaşıtız ilkokul arkadaşımdı ama benim sevgilim olunca özel hayatım olunca benim zaman durumu onun işine gelmedi
Çok yakın arkadasınız mış niye kadın kadın diye konuşuyorsunuz ki yani sankı yabancı birinden bahseder gibi
Tamam işine gelmediyse görüşmezsin biter.
Onun yaptığı da saçma tabi de ne bilim görüşmek isteyen fırsat yaratır yani.
Atıyorum bir hafta sonu da arksdssıma ayırırım yani ne var bunda.
Ayrıca aynı yaşlardaymışız sana bir tavsiye benden.
Erkek arkadaşım var diye sosyal çevreni daraltma.
Bu ilişkin içinde iyi olmaz
Bu yaşta artık bilmen lazım bunu.
Yarın öbür gün birşey olur ayrılırsuj falan dımdızlak kalma

Ergence tepkiler vermiş
Tabi ki hayatınızda öncelikliniz sevgiliniz olur yeni bir ilişkiniz olduğunda
O hayatında biri olsun istemiyordu, kendi huyundan dolayı ( zor biri ) herkes çekmez bende kaldıramam böyle yalnız daha iyi diyordu.Benim hayatıma biri girince de ben onu aramama sormama rağmen arada bulusmamıza rağmen sürekli benden teklif bekliyordu, 2 saat ona yetmiyordu ama tüm gün ona adanacak şekilde olacak sürekli konuşulacak vs bende buna zaman yetiştiremedim, diğeri de ona az geldi olay bu aslında.Ben evlensem ne olacaktı ki, çocuk olsa vs…Yani herkes beni haksız görüyor da ben anlam veremedim gerçek yüzünü görmüş oldum gibi oldu.Çıkar işiymiş onunkisi onu görmüş oldum.

Aynı sorunu yaşıyorum hatta konu da açmıştım. Böyle insanlar gerçek dost değil bence. Ben 12 yıllık arkadaşlığımı bitirdim bu yüzden. Erkek arkadaşınız olmasa bile, arkadaş olmak birbirinin kölesi olmak değil.

Herkesin kendi hayatı var arkadaşların yeri de daralıyor haliyle insanın hayatına biri girince
Saçma davranmış
Boşverin
Çok üstüne düşmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…