- 8 Nisan 2022
- 1.706
- 1.192
- 83
- Konu Sahibi itsgalatea
-
Kesinlikle öyle ben mesela hata yapsam da özür dilerim vakit ayıramadım evet, hep sevgilime verdim diye diyebilirim.Hepsinin nedeni var ama.Kıyas değil çünkü.Ama o fayda sağlamadığı yerde durmayan biri gibi biraz kalbi kötü gibi hissettim sonki olayda korktum da açıkçası.çünkü ben bariz kötülük yapmadım düzgünce konuşsa zaman ayırırm elbette ortak noktada.Birde dediğim gibi başka büyük dertlerim de var.Söylemiyor ama bekliyor.Aslında hayatından da cıkarası gelmiş bahanesi gibi sankiNarsist bi kisiligi var bence
Ben aramayı kesmedim.Vakit de bulduk komple kopmadım.O benden özel aktivite zaman ayırma her dk mesaja bakma şeklinde istiyor ve bunu da ben kendim teklif etmeliyim gibi istiyor o söylerse de söyleyemez gururuna dokunurmuşYani bilemedim karşıdan da dinlemek lazım. Üniversite zamanı en yakın dediğim arkadaşım sevgili bulduktan sonra benimle görüşmeyi bırakmıştı , hatta vaktini ona harcamayı tercih ediyormuş bundan bahsetmişti beni de derdi olduğunda aramak için kullanıyordu arada, ben sitem etmek yerine direkt sildim. Ayrıldığında döndü geldi yüzüne bakmadım ben de artık, boşken değerlendirebileceği oyuncak değilim ben. Böyle bir yaşanmışlığım olduğundan karşı tarafı da dinlemeden yorum yapamam haklı da olabilir
Zaten sürekli aradım bir süre açmayınca bende bu konuşmayı yaptım.Silsem sürekli niye arayım? Görüşelim yarına dese neden gitmeyim ? Sizin durumla aynı değil.Yani bilemedim karşıdan da dinlemek lazım. Üniversite zamanı en yakın dediğim arkadaşım sevgili bulduktan sonra benimle görüşmeyi bırakmıştı , hatta vaktini ona harcamayı tercih ediyormuş bundan bahsetmişti beni de derdi olduğunda aramak için kullanıyordu arada, ben sitem etmek yerine direkt sildim. Ayrıldığında döndü geldi yüzüne bakmadım ben de artık, boşken değerlendirebileceği oyuncak değilim ben. Böyle bir yaşanmışlığım olduğundan karşı tarafı da dinlemeden yorum yapamam haklı da olabilir
Sen yapacagin arkadasligi yapmissin o biraz anlayisli olacakti.seni asagi ceken insanlardan uzak dur.hayat zaten kisa.niye gereksiz insanlar zamanimizi calsinkiKesinlikle öyle ben mesela hata yapsam da özür dilerim vakit ayıramadım evet, hep sevgilime verdim diye diyebilirim.Hepsinin nedeni var ama.Kıyas değil çünkü.Ama o fayda sağlamadığı yerde durmayan biri gibi biraz kalbi kötü gibi hissettim sonki olayda korktum da açıkçası.çünkü ben bariz kötülük yapmadım düzgünce konuşsa zaman ayırırm elbette ortak noktada.Birde dediğim gibi başka büyük dertlerim de var.Söylemiyor ama bekliyor.Aslında hayatından da cıkarası gelmiş bahanesi gibi sanki
Aynen o da aynısını düşünüyor büyük ihtimal kendi hayatına bakıyor benim için “ sevgilisi var ama komple bana dönmüyor diye beni kendisine fayda sağlamayacak biri gibi görüyor artık.O da o yüzden zaten o şekilde davranıyor.Bu gerçek dostluk değilmiş zaten bunu yaşayınca anladım fayda sağladığım kadar seviliyormusum.Sen yapacagin arkadasligi yapmissin o biraz anlayisli olacakti.seni asagi ceken insanlardan uzak dur.hayat zaten kisa.niye gereksiz insanlar zamanimizi calsinki
Insan oglu oyle fayda gormedigi yeri hemen terkeder.ki sende bence ondan fayda gormuyorsun o yuzden hayatinda olmamasinin sana bi yarari yokAynen o da aynısını düşünüyor büyük ihtimal kendi hayatına bakıyor benim için “ sevgilisi var ama komple bana dönmüyor diye beni kendisine fayda sağlamayacak biri gibi görüyor artık.O da o yüzden zaten o şekilde davranıyor.Bu gerçek dostluk değilmiş zaten bunu yaşayınca anladım fayda sağladığım kadar seviliyormusum.
Ben zaten onu aksatmadım aradım hep ama o tepki gösterdiğinden üstten davranıp açmadı. o onla özel ilgilenmemi istedi onu tam ayarlayamadım ona da söyledim kasten yapmadım diye.Bende özel alaka emek olmazsa istemiyorum dedi tamam dedim istediğin gibi olsun.Ama beddua falan edince ben zaten o kişiyi istememe kararı almıştım kesin olarak.Bana” umarım sevgilinden başka kimseye ihtiyacın olmaz canım vs “ dedi..Bu lafları haketmedim ona fayda sağlamadığım yerde aslında o gitti benden.Yani kendi hayatında biri olsa o da azaltacaktı mecbur birde benden daha zor biri.Direkt sildim zaten bedduadan sonra ama kendi adıma da hata yaptıysam diye de helallik gibi yine özür diledim.İlişki her zaman bitebilir ben karakter olarak bu kadın arkadaşımızı görmüş oldum ama böylelikleHayatına biri girdiyse tabi ki ona zaman ayıracaksınız, ama dozunda, bu durumu yaşayan biri olarak söylüyorum.
Benim de bir arkadaşım vardı, vardı diyorum artık yok. Her gün görüşürdük, sevgili yapınca aramalar görüşmeler azaldı, arkadaşınız gibi üzüldüm, içerledim ama söylemedim. Bir süre sonra karşılıklı aramalar azaldı ve ben bir anda aramayı kestim, başka çevreler edindim, onun da umrunda olmadı zaten, ta ki terk ediline kadar, bıraktığı köşede bekliyorum sandı ama beni de kaybetmişti, çok çabaladı, yeni çevrme girmeye bile çalıştı ama yok giden gider.
Arkadaşınızın bu kadar üstünüze düşmesi çok saçma o yüzden haklısınız, ama birini buldunuz onu ikinci plana ittiniz diye üzülmesini de haksız bulamazsınız. Mesafe koymayın direkt silin, o da bir süre sonra yoluna gider zaten, ama ilişkiniz yürümezse de, kapısına koşmayın.
Evet yaptığı şeyler yanlış, kabul edilebilir bir durum değil. Ayrıca aynısını onun da yapmayacağını söyleyemeyiz, burada haklı olduğunuz en büyük taraf saçma sapan tepkileri olmuş. Ama onun için de tamamen haksız diyemeyiz, her zaman birbirinize vakit ayırırken bir anda üçüncü bir kişi gelip ortamı bozuyor, haliyle üzülür insan. Evet arkadaşınız yanlış ama siz de doğru sayılmazsınız, ya da zaten arkadaşlığınız doğru temellere oturmamış. Bu durumu yaşayıp da arkadaşlığını devam ettiren bir sürü insan var. Bir de unutmayın, karma dersiniz, ilahi adalet dersiniz, artık hangisine inanıyorsanız, ilişki için arkadaş harcayan gün geliyor o kapıya gidiyor, hiç şaşmaz, şimdiki tavrınızı da o zaman devam ettirin mutlaka.Ben zaten onu aksatmadım aradım hep ama o tepki gösterdiğinden üstten davranıp açmadı. o onla özel ilgilenmemi istedi onu tam ayarlayamadım ona da söyledim kasten yapmadım diye.Bende özel alaka emek olmazsa istemiyorum dedi tamam dedim istediğin gibi olsun.Ama beddua falan edince ben zaten o kişiyi istememe kararı almıştım kesin olarak.Bana” umarım sevgilinden başka kimseye ihtiyacın olmaz canım vs “ dedi..Bu lafları haketmedim ona fayda sağlamadığım yerde aslında o gitti benden.Yani kendi hayatında biri olsa o da azaltacaktı mecbur birde benden daha zor biri.Direkt sildim zaten bedduadan sonra ama kendi adıma da hata yaptıysam diye de helallik gibi yine özür diledim.İlişki her zaman bitebilir ben karakter olarak bu kadın arkadaşımızı görmüş oldum ama böylelikle
Karma yada beddua anlıyorum ama işte söylemek istediğim şey şu, ben aradım onu keskin tavırları yapan o.Böyle birini de artık ben istemiyorum zaten o ayrı konu.Onun istediği kadar zaman ayıramam artık ona bunu o da biliyor.Bilmesine rağmen orta yola yanaşmıyorsa burda kabahatim nedir?Evet yaptığı şeyler yanlış, kabul edilebilir bir durum değil. Ayrıca aynısını onun da yapmayacağını söyleyemeyiz, burada haklı olduğunuz en büyük taraf saçma sapan tepkileri olmuş. Ama onun için de tamamen haksız diyemeyiz, her zaman birbirinize vakit ayırırken bir anda üçüncü bir kişi gelip ortamı bozuyor, haliyle üzülür insan. Evet arkadaşınız yanlış ama siz de doğru sayılmazsınız, ya da zaten arkadaşlığınız doğru temellere oturmamış. Bu durumu yaşayıp da arkadaşlığını devam ettiren bir sürü insan var. Bir de unutmayın, karma dersiniz, ilahi adalet dersiniz, artık hangisine inanıyorsanız, ilişki için arkadaş harcayan gün geliyor o kapıya gidiyor, hiç şaşmaz, şimdiki tavrınızı da o zaman devam ettirin mutlaka.
Benim o kadar değildi işte.Mesajlara hemen dönüp sevgili gibi datelere çıkmadım diye yapıyor.Aramak sormak kısa görüşmeler yapmak kesmedi onu yaniBilemedim belki de arkadaşınızı ihmal etmiş olabilirsiniz. Benim çevremde de koca bulup da başka kimseye merhaba dahi demeyen insanlar var mesela ben de onları sildim hiç görüşmüyorum. Nişanlanıyorlar sonra bir bakıyorsun ses yok.
yani sürekli sevgilin diyip duruyor.En son biri yoktu hayatında istemiyorum diyordu.Ama onun da istediği gibi kendini sadece ona ayıracak arkadaş nerden bulacak ki ?Muhtemelen o bile sevgili yaptı ben hala yalnızım psikolojisine bürünüp haset ediyor.
Gerçek arkadaş, arkadaşının mutluluğunu istemiyorsa o gerçek değildir deyip münasebeti kesin.
Peki konuşmaya çalışsanız? Yani mutlaka denemişsinizdir de en azından ısrarcı olsanız?Benim o kadar değildi işte.Mesajlara hemen dönüp sevgili gibi datelere çıkmadım diye yapıyor.Aramak sormak kısa görüşmeler yapmak kesmedi onu yani
Mesajın alt metni sizden daha çok istediğini gösteriyor. Yoksa normal bir insan arkadaşının mutluluğundan haset değil mutluluk duyar.yani sürekli sevgilin diyip duruyor.En son biri yoktu hayatında istemiyorum diyordu.Ama onun da istediği gibi kendini sadece ona ayıracak arkadaş nerden bulacak ki ?
35 yaşında kadının bu kadar yakın arkadaşlık ve ilgi istemesi saçma geldi bana. Üniversitenin başında falan yapıyorduk öyle şeyler.İç rahatlatma demeyelim ama insanlar ne düşünüyor onu anlamaya çalışıyorum ben mi hatalıyım diye
Sevgilim , arkadaşım arasında kaldım deyince ben yirmili yaşlarda sandım. Yinede konuyu yazarken bu kadın kadın kadın diye çok üstüne bastırarak demiş ve arkadaşim dememiş o yüzdenKadın değil miyiz yahuve üyenin yaşına nasıl karar verdiniz ay kusura bakmayın komiğime gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?