Sevgili yaptın tüm zamanını ona verdin diye sizden giden arkadaş

Benim o kadar değildi işte.Mesajlara hemen dönüp sevgili gibi datelere çıkmadım diye yapıyor.Aramak sormak kısa görüşmeler yapmak kesmedi onu yani
Hiç görüşmeyelim, telefonda yazışarak arayarak dert anlatayım demişsiniz anladığım kadarıyla?
Ben de hiç görüşmediğim, bir şeyler yapmadığım arkadaşımın derdini Whatsapp'tan dinlemem. Psikolog muyum ben?
Demek ki ex arkadaşınıza da uymamış bu durum. Ha tepkisi ağır ve yanlış olabilir. Ama tamamen haksız da diyemeyiz.
Buraya konu açtığınıza göre kaybettiğinize de üzülmüşsünüz sanırım. Bir arkadaşın da dediği gibi bu arkadaşınıza geri dönme olasılığınız da yüksek gibi geldi bana. Ama bence dönmeyin.

Dönmek istemiyorum onun ruh hali bana iyi gelmiyor.Ayrıca arayıp dert anlatmadım uzaktan yemek yeme vs 2 saat bir saat olunca az geliyordu onu diyorum

Ben iki haftaya yaydım durumu bir süredir açmıyordu telleri açınca da birinde yakınıma geldi öğlen aramda kalktım gittim.ona bana işine gelince geldin gibi ağır söylem yaptı.daha sonra beddua eder gibi konuşup yazmana gerek yoktu canımm yaa gibi üstten konustu.buldumcuk vs dedi.Kendisinin de bana iyi gelmediği o kadar çok şey var ki ben sineye çekebilirim ama onun bu kindar durumunu kaldıramam.yani yapacağımı yaptım gibi düşünüyorum sizce ? Ilımlı olsa bende daha fazla adım atacaktım

Sizi kabahatli bulmuyorum, yani yarı yarıya bulmuyorum, arkadaşınızın yaptığı edepsizlik, beddualar falan hoş değil, söylemek istediğim 3. göz olarak sizde de kusur yok değil.

Arkadaşlığınız sürecinde hiç mi gözünüze batmadı bu insan, batmıştır ama devam etmişsiniz, hazır zamanınızı dolduran biri de varken, kötü yanlarını görüp dillendirmek bana samimi gelmiyor. Zaten arkadaş değilmişsiniz baştan yol verecektiniz, yerini dolduracak birini bulduktan sonra değil, haksız duruma düşüp, beddua yemezdiniz bence. Burada arkadaşınız konu açsaydı, size çok haklısın, böyle olmaz ki diyenler, onu haklı görüp size giydirecekti mesela, çünkü yarı yarıya siz de kusurlusunuz, ve onun da haklı yönleri vardır.

Yani neticede ılımlı olup orta yolu bulmak İçin adım attım.o yanaşmadı.Ama başta söylediğinizde haklısınız.hatalarının hepsini, bana rahatsız geldiği çoğu şeyi ve hasedini bilirken samimiyeti ilerlettiğim bir zaman oldu.Halbuki cidden farkedince vazgeçmem gerekti.Onun cogu çevresi böyle yaptığı İçin yanında durmuyor bunları bildiğimden aslında muhabbet de etmek istemedim.Ben sadece hakka inanan biriyim ve adım atıp üzerimde kalsın istemedim.Yoksa o kişiyi asla istemiyorum tekrar

Anlıyorum. Neyse sonradan pişman olmayacağınız kadar ısrar ettiyseniz fazlasını yapmayın.

Yaniii, arkadaşınız sizden özel ilgi beklemiş, bu olabilir bu arada. Dertleriniz varmış vesaire onunda dertleri olmuş olabilir ve size ihtiyaç duymuştur belki bu süre içerisinde. Yanında olmadığınız için kızmıştır. 'Sadece telefonla görüşmek yetmiyor herhalde ona.', 'Narsist biri, kötü düşünüyor.' gibisinden söz etmelerinize bağlı olarak arkadaşınızı, sevgili bulunca gerçekten boşladığınızı düşünüyorum.

Ha beddua etmesi hoş olmamış, yanlış bu. Ancak siz de pek doğru değilsiniz. Yıllarca arkadaşlık yaptığınızın birini burada kötülemeniz beni çok rahatsız etti. Hep böyle düşünmüşsünüz içten içe, nasıl arkadaşlık bu?

Vala o fena kötü vs ama sen de az değilsin konu sahibi. Sevgili bulunca arkadaşını boşlayan, tekmeyi yiyince geri dönen tiplere benziyorsun. Öyle bir enerji aldım yani. O yüzden kıza çok saydıramıcam
Bende senden kötü enerji aldım patates.Sana soran saydır diyen de olmadı zaten yazmazsın olur biter.

Vala o fena kötü vs ama sen de az değilsin konu sahibi. Sevgili bulunca arkadaşını boşlayan, tekmeyi yiyince geri dönen tiplere benziyorsun. Öyle bir enerji aldım yani. O yüzden kıza çok saydıramıcam
Tekmeyi yiyip geri dönen yok ayrıca ben sildim zaten.Konularıma bir daha yazdığını görmeyim senin.Hakaretlerini kendine sakla.

Tekmeyi yiyip geri dönen yok ayrıca ben sildim zaten.Konularıma bir daha yazdığını görmeyim senin.Hakaretlerini kendine sakla.
Üsluba bak. Kızın haklı olduğuna daha bi emin oldum. Demek sonradan görme dedikleri böyle oluyormuş. Bu tavırla tekmeyi yemen de yakındır zaten. Seni pohpohlamayan herkese böyle carlıyorsan işin var. Ayrıca istediğim konuya yazarım buna sen karışamazsın.

üsluplara dikkat edin ve polemiğe girmeyin lütfen.

Kadın dediğinizin yakın arkadaş olduğuna emin miyiz? Yakın değilse zaten umursamayın. Ne yalan söyliyim çok yakın arkadaşlarımla da hep konuşuruz bunu sevgili edinince arkadaşın pabucu dama atılıyor ve ayrıldığında tekrar eski samimiyete girip tekrar birini bulunca yine mesafe koyuyor kimileri Eğer sürekli görüştüğünüz biriyse ve bi anda boşladıysanız haklı tarafları da var bence. Birde gerçekten bende telefonda dert anlatamam yüz yüze anlatmak isterim öyle saatlerce oturmaya gerek yok ama 1 saatte olsa arkadaşımı görmek isterim. Hiç bi zaman bunun tribini atmam ama siz yinede arkadaşınıza da vakit ayırın bence :)

Kadın değil miyiz yahu ve üyenin yaşına nasıl karar verdiniz ay kusura bakmayın komiğime gitti
Kadın deyince sanki arkadaşı gibi değilde yeni tanıştığı bir abla bi iş arkadaş gibi oluyor herkes okuyunca bence bunu hissetmiştir. Bende konu sahibine kadın dediğin kim? diye soracaktım o derece resmi bir dil kullanmış. Arkadaşım böyle davranıyor diye örnek verebilirdi ki demek ki yakını değil. Kadın değil miyiz? diye sorduğunuz için açıkladım:)

Kesinlikle katılıyorum size. Böyle kızlarda çok fazla. Hatta bir arkadaşımızın sevgilisi kendisi olmadan hiç kimseyle yalnız görüştürmüyordu ruh hastası Kız mezun olunca aradı ağlayarak bizi pişmanım diye. Birde düzenli olarak görüştüğün yakın arkadaşından bi sevgili bulunca anında uzaklaşamazsın ben buna arkadaşlık demem görmemişin bir sevgilisi olmuş... derim Bunu kıskançlık olarak algılayan var birde kendini hiç sorgulamadan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…