- Konu Sahibi itsgalatea
-
Hiç görüşmeyelim, telefonda yazışarak arayarak dert anlatayım demişsiniz anladığım kadarıyla?Benim o kadar değildi işte.Mesajlara hemen dönüp sevgili gibi datelere çıkmadım diye yapıyor.Aramak sormak kısa görüşmeler yapmak kesmedi onu yani
Dönmek istemiyorum onun ruh hali bana iyi gelmiyor.Ayrıca arayıp dert anlatmadım uzaktan yemek yeme vs 2 saat bir saat olunca az geliyordu onu diyorumHiç görüşmeyelim, telefonda yazışarak arayarak dert anlatayım demişsiniz anladığım kadarıyla?
Ben de hiç görüşmediğim, bir şeyler yapmadığım arkadaşımın derdini Whatsapp'tan dinlemem. Psikolog muyum ben?
Demek ki ex arkadaşınıza da uymamış bu durum. Ha tepkisi ağır ve yanlış olabilir. Ama tamamen haksız da diyemeyiz.
Buraya konu açtığınıza göre kaybettiğinize de üzülmüşsünüz sanırım. Bir arkadaşın da dediği gibi bu arkadaşınıza geri dönme olasılığınız da yüksek gibi geldi bana. Ama bence dönmeyin.
Bende biraz bunu hissedince rahatsız oldum zaten arayasım varsa da aramak gelmedi içimdenMesajın alt metni sizden daha çok istediğini gösteriyor. Yoksa normal bir insan arkadaşının mutluluğundan haset değil mutluluk duyar.
Ben iki haftaya yaydım durumu bir süredir açmıyordu telleri açınca da birinde yakınıma geldi öğlen aramda kalktım gittim.ona bana işine gelince geldin gibi ağır söylem yaptı.daha sonra beddua eder gibi konuşup yazmana gerek yoktu canımm yaa gibi üstten konustu.buldumcuk vs dedi.Kendisinin de bana iyi gelmediği o kadar çok şey var ki ben sineye çekebilirim ama onun bu kindar durumunu kaldıramam.yani yapacağımı yaptım gibi düşünüyorum sizce ? Ilımlı olsa bende daha fazla adım atacaktımPeki konuşmaya çalışsanız? Yani mutlaka denemişsinizdir de en azından ısrarcı olsanız?
Arkadaş edinmek çok zor,belli bir yaştan sonra insan etrafında adam gibi adam bulmakta dahi zorlanıyor yani kaybetmeyin diye söylüyorum
Sizi kabahatli bulmuyorum, yani yarı yarıya bulmuyorum, arkadaşınızın yaptığı edepsizlik, beddualar falan hoş değil, söylemek istediğim 3. göz olarak sizde de kusur yok değil.Karma yada beddua anlıyorum ama işte söylemek istediğim şey şu, ben aradım onu keskin tavırları yapan o.Böyle birini de artık ben istemiyorum zaten o ayrı konu.Onun istediği kadar zaman ayıramam artık ona bunu o da biliyor.Bilmesine rağmen orta yola yanaşmıyorsa burda kabahatim nedir?
Yani neticede ılımlı olup orta yolu bulmak İçin adım attım.o yanaşmadı.Ama başta söylediğinizde haklısınız.hatalarının hepsini, bana rahatsız geldiği çoğu şeyi ve hasedini bilirken samimiyeti ilerlettiğim bir zaman oldu.Halbuki cidden farkedince vazgeçmem gerekti.Onun cogu çevresi böyle yaptığı İçin yanında durmuyor bunları bildiğimden aslında muhabbet de etmek istemedim.Ben sadece hakka inanan biriyim ve adım atıp üzerimde kalsın istemedim.Yoksa o kişiyi asla istemiyorum tekrarSizi kabahatli bulmuyorum, yani yarı yarıya bulmuyorum, arkadaşınızın yaptığı edepsizlik, beddualar falan hoş değil, söylemek istediğim 3. göz olarak sizde de kusur yok değil.
Arkadaşlığınız sürecinde hiç mi gözünüze batmadı bu insan, batmıştır ama devam etmişsiniz, hazır zamanınızı dolduran biri de varken, kötü yanlarını görüp dillendirmek bana samimi gelmiyor. Zaten arkadaş değilmişsiniz baştan yol verecektiniz, yerini dolduracak birini bulduktan sonra değil, haksız duruma düşüp, beddua yemezdiniz bence. Burada arkadaşınız konu açsaydı, size çok haklısın, böyle olmaz ki diyenler, onu haklı görüp size giydirecekti mesela, çünkü yarı yarıya siz de kusurlusunuz, ve onun da haklı yönleri vardır.
Anlıyorum. Neyse sonradan pişman olmayacağınız kadar ısrar ettiyseniz fazlasını yapmayın.Ben iki haftaya yaydım durumu bir süredir açmıyordu telleri açınca da birinde yakınıma geldi öğlen aramda kalktım gittim.ona bana işine gelince geldin gibi ağır söylem yaptı.daha sonra beddua eder gibi konuşup yazmana gerek yoktu canımm yaa gibi üstten konustu.buldumcuk vs dedi.Kendisinin de bana iyi gelmediği o kadar çok şey var ki ben sineye çekebilirim ama onun bu kindar durumunu kaldıramam.yani yapacağımı yaptım gibi düşünüyorum sizce ? Ilımlı olsa bende daha fazla adım atacaktım
Bende senden kötü enerji aldım patates.Sana soran saydır diyen de olmadı zaten yazmazsın olur biter.Vala o fena kötü vs ama sen de az değilsin konu sahibi. Sevgili bulunca arkadaşını boşlayan, tekmeyi yiyince geri dönen tiplere benziyorsun. Öyle bir enerji aldım yani. O yüzden kıza çok saydıramıcam
Tekmeyi yiyip geri dönen yok ayrıca ben sildim zaten.Konularıma bir daha yazdığını görmeyim senin.Hakaretlerini kendine sakla.Vala o fena kötü vs ama sen de az değilsin konu sahibi. Sevgili bulunca arkadaşını boşlayan, tekmeyi yiyince geri dönen tiplere benziyorsun. Öyle bir enerji aldım yani. O yüzden kıza çok saydıramıcam
Üsluba bak. Kızın haklı olduğuna daha bi emin oldum. Demek sonradan görme dedikleri böyle oluyormuş. Bu tavırla tekmeyi yemen de yakındır zaten. Seni pohpohlamayan herkese böyle carlıyorsan işin var. Ayrıca istediğim konuya yazarım buna sen karışamazsın.Tekmeyi yiyip geri dönen yok ayrıca ben sildim zaten.Konularıma bir daha yazdığını görmeyim senin.Hakaretlerini kendine sakla.
Yakalandıküsluplara dikkat edin ve polemiğe girmeyin lütfen.
Kadın dediğinizin yakın arkadaş olduğuna emin miyiz?Yahu Allah aşkına gelmiş bana “ sen sevgilin olunca tüm zamanını ona verdin, beni boşladın.Haftasonlarını onla geçirdin,Kısıtlı zamanını ona verdin bende böyle yaptım aramayı sormayı kestim, aramalarına da cevap vermedim” diyor.Ki aradım ben onu Kadın resmen sevgilimle yarışıyor ya.Ben hiçbir ayrım yapmama rağmen, onu yine arayıp sormama rağmen.Sadece haftasonları ona özel zaman yaratıp aktivitede bulunmayı azaltım diye beni buna maruz bırakıyor.Üstelik ailemde de derdim büyük onu da basitleştiriyor.( yani aslında zamanımı anneme de ayırmam gerek) Sevgilin mi iyi geliyordu dertlerine diyor vs.Konuşmayı kestim kadınla ama anlam da veremiyorum Yani bu kadın neden taktı sevgili olayına bu kadar ? Yani ortak zamanımızı ayarlayıp görüşelim ikimize de uygun olsun diyeceği yerde tüm zamanını ona verdin diyor.Onu sürekli eylemem dert anlatmadan yanında olmam gerekmiş gibi.( uzaktan dert anlatınca da sıkılıyormus ) Ayrıca ben onu çok dinledim zamanında da, dert anlamında…Sevgilimle sürekli görüşmem kadına batıyor.Kıyas çok saçma değil mi ? Kendine olsa beni bekleyecek hali yok,ve asla da yapmamaz zaten anca lafta söylüyor tanıyorum.zaten çok yoğun çalışıyorum zamanım çok az.mesaj attım yine de düzgünce söyledim bende kalmasın senle alakası yok olayın ama görüşmememiz daha iyi olur diye ama bu kıyasa anlam veremedim.Karşımdaki kişi farklı katagoride olduğunu anlamıyor gibi sanki.Ve beni sucluyor sen buldumcuksun vs…
Kadın deyince sanki arkadaşı gibi değilde yeni tanıştığı bir abla bi iş arkadaş gibi oluyor herkes okuyunca bence bunu hissetmiştir. Bende konu sahibine kadın dediğin kim? diye soracaktım o derece resmi bir dil kullanmış. Arkadaşım böyle davranıyor diye örnek verebilirdi ki demek ki yakını değil. Kadın değil miyiz? diye sorduğunuz için açıkladım:)Kadın değil miyiz yahuve üyenin yaşına nasıl karar verdiniz ay kusura bakmayın komiğime gitti
Kesinlikle katılıyorum size. Böyle kızlarda çok fazla. Hatta bir arkadaşımızın sevgilisi kendisi olmadan hiç kimseyle yalnız görüştürmüyordu ruh hastasıYani bilemedim karşıdan da dinlemek lazım. Üniversite zamanı en yakın dediğim arkadaşım sevgili bulduktan sonra benimle görüşmeyi bırakmıştı , hatta vaktini ona harcamayı tercih ediyormuş bundan bahsetmişti beni de derdi olduğunda aramak için kullanıyordu arada, ben sitem etmek yerine direkt sildim. Ayrıldığında döndü geldi yüzüne bakmadım ben de artık, boşken değerlendirebileceği oyuncak değilim ben. Böyle bir yaşanmışlığım olduğundan karşı tarafı da dinlemeden yorum yapamam haklı da olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?