Gecmisti bu aralar yine arttiLanet girsin bu erkeklere
Psikologunla konustunmu sen bunları
Konusmayıp sadece bizi darlıyosan o parayı bize vermen lazm
Ben zaten tedavi goruyorum bunu sende biliyorsun ama bu tedavi ol demenin israri ne anlamis degilimOlmayacak :) tahminen ne zaman salarsın siteyi? En son toplum adına cimer aracılığıyla falan sağlık bakanlığına şikayet edicem seni bir doktora götürsünler
Hangi ara geçti lenn asdfgfGecmisti bu aralar yine artti
Asla inanmıyorum çünkü ve doğruysa bile fayda etmiyor veya başka bir şey için tedavi oluyorsun. 1 gram ilerleme yok sende. Son 457 konuna bakabiliriz bunun için.Ben zaten tedavi goruyorum bunu sende biliyorsun ama bu tedavi ol demenin israri ne anlamis degilim
Çıta var mı gerçektenAma kuzum sen de çıtayı çok yüksek tutuyorsun. Bir önceki konunda zeki erkeklerden hoşlandığını yazmıştın. Hem de çoğundan ama neyse bu kısma şu an takılmak istemiyorum yoksa ilerleyemeyiz.
Kız hem hepimiz sapyoseksüel olursak bu kadar gerizekalı var toplumda, onları kim sevecek?
Bilmiyorum öyle yazmış bir önceki konusunda. Yakışıklı, kibar ve zeki erkeklerin çoğundan hoşlanıyorum demiş.Çıta var mı gerçektennefes alsın yeter diye düşünmüştüm ben.
Yakışıklı, kibar ve zeki kriteri farklı onun öyle düşünBilmiyorum öyle yazmış bir önceki konusunda. Yakışıklı, kibar ve zeki erkeklerin çoğundan hoşlanıyorum demiş.
Ya sırf bu üç kriteri bir erkekte toplamak bile üstün başarı ama sanırım o tek tek ele alıyor ondan olmuyor.Yakışıklı, kibar ve zeki kriteri farklı onun öyle düşün
Oyle olsa bulurdumÇıta var mı gerçektennefes alsın yeter diye düşünmüştüm ben.
Rainyy beklentilerini sağlayacak olan erkeği buldun diyelim, sen onun beklentilerini karşılayacağından emin misin? Sadece istemekle olmuyor ki.Oyle olsa bulurdum
Yakisikli, kibar veya zekiii. Ucunun olmasi sart degimYa sırf bu üç kriteri bir erkekte toplamak bile üstün başarı ama sanırım o tek tek ele alıyor ondan olmuyor.
Olmaz zaten.
Yakışıklı, kibar ve zeki ise kesin sevgilisi vardır zaten. Ne yapacağız bu kızı bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?