Ne bileyim kız bir beceremedin şu işiNeden kiz
Yazık ilgi göremeyince buradan ilgi görmek hoşuna gidiyor. Gerçekçi bir yanı da var. Sosyal hayatı olan, sevilen, aranılan insam burada sabah akşam ilgi çekmek için uğraşmaz. Görüp göreceği maksimum ilgi bu napsın garipRainyy üşenmiyorsun her hafta erkek temalı bir konu açıp linç yiyorsun.Sen bu yediğin linçlerden hoşlaniyorsun bence burda sana söylenenler bana söylense siteye bir daha giriş yapamam bilerek yapiyorsun bence linç edilmek hoşuna gidiyor linç bağımlısı olmuşsun çünkü başka türlü açtigin bu konuların başka aciklamasi olamaz.
zorunlu da senin gibiydi bak burnunu b.ka soktu şimdi tüm forum çıkaramıyoruz. bi sakin olun bekleyin ya huKizlar benim sevgilim olmicak mi. Cok yalniz hissediyorum sonra internete yoneliyorum erkeklerde konusmuyor veya cinsellik istiyor.
Tek eksigiBir insanın hiç mi başka bir amacı olmaz.
Dil öğrenmek
Mesleki gelişim
Bir enstrüman çalmayı öğrenmek
Stk üyeliği
Cidden sadece bir erkek mi eksiğiniz? En son hayatınızın dersini alıp oturacaksınız.
Tek eksigibulsada rahatlasa. Yok Boyle kudurukluk ya
Tespit gibi tespitTek eksiği erkek olsa, tek eksiği erkek olmazdı
Ucu derken?Yakisikli, kibar veya zekiii. Ucunun olmasi sart degim
üfffKizlar benim sevgilim olmicak mi. Cok yalniz hissediyorum sonra internete yoneliyorum erkeklerde konusmuyor veya cinsellik istiyor.
Üçünün olması şart değilmişşUcu derken?
Bosluktan oylesine konustum hoslandigimdan degilRainy madem kriterlerin zeki yakışıklı vs idi neden saçma sapan tiplere ilk konuşma sonrası yol vermedin konuşmayı sürdürdün anlamadım ?
?Bu rainy hangi bölümden mezun ? Çalışıyor mu ? Bilen var mı?
Öyle bile olsa kendine saygından ötürü konuşmamalıydınBosluktan oylesine konustum hoslandigimdan degil
Kizlar benim sevgilim olmicak mi. Cok yalniz hissediyorum sonra internete yoneliyorum erkeklerde konusmuyor veya cinsellik istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?