Sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazık ilgi göremeyince buradan ilgi görmek hoşuna gidiyor. Gerçekçi bir yanı da var. Sosyal hayatı olan, sevilen, aranılan insam burada sabah akşam ilgi çekmek için uğraşmaz. Görüp göreceği maksimum ilgi bu napsın garip

Tek eksigi bulsada rahatlasa. Yok Boyle kudurukluk ya

Bizi bile yordun ve açtığın konulari ciddiye alasım gelmiyor artık. Bide erkekler açısından düşün demekki senden kaçıyor insanlar. Evet sorduğun soruya kinayesiz cevap veriyorum ben senin uzun süre bi sevgilin olacağını düşünmüyorum.. Kinaye yapmıyorum inan soruna içimden doğan cevap bu (

Bu rainy hangi bölümden mezun ? Çalışıyor mu ? Bilen var mı?

Kizlar benim sevgilim olmicak mi. Cok yalniz hissediyorum sonra internete yoneliyorum erkeklerde konusmuyor veya cinsellik istiyor.
üfff senin sosyal cevren yok mu? Bu kacinci oldu erkek istiyom diye bagirisin. Dur aklima geldi, link birakayim ayni ona benzedin dkdkd
Muhakkak izle

Rainy az daha bekle kız benim 9 yaşındaki uşağım büyüsün, o da olmadı 6 aylık Bi tane var.

Rainy madem kriterlerin zeki yakışıklı vs idi neden saçma sapan tiplere ilk konuşma sonrası yol vermedin konuşmayı sürdürdün anlamadım ?

Rainy ya bazen sadece bizimle dalga geçtiğini düşünüyorum bence senin sevgilin var yani düşünüyorum çok çirkin biri bile olsan çirkin şansı diye bir şey vardırrrr yani bilemedimmmm çok merak ediyorum valla seni..

Kizlar benim sevgilim olmicak mi. Cok yalniz hissediyorum sonra internete yoneliyorum erkeklerde konusmuyor veya cinsellik istiyor.

Rainyy sen her gun erkeklerle ilgili konu acmayinca ben senin icin cok endiseleniyorum. Acaba hasta mi, her sey yolunda mi diye dusunuyorum. Neyse ki bu gunde konu acmissin cok sukur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…