- 5 Şubat 2016
- 1.740
- 2.468
- 133
Sağol, görcez bakalım :)Bir yastıkta kocayın :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol, görcez bakalım :)Bir yastıkta kocayın :)
sevgili mevgili bizden geçti artık,
adamın tapusunu aldık, sevgililik mi kalırmış![]()
Şuan çok mutluyuz aşk derecesini soruyorsan hala ilk günkü gibiçok teşekkür ederim bu bana yeter :)
Biz sadece yüzeysel yazıyoruz zaten :)
Çok mutlu olun :)
Şuan çok mutluyuz aşk derecesini soruyorsan hala ilk günkü gibiayrıca en yakın arkadaşımdır kendisi onsuz zaman geçirmek bana sıkıcı geliyor öyle söyleyeyim. Bence iyi bir ilişkide en önemli iki şey var biri tutku biri ortak kaliteli vakit geçirebilmek iyi dost olmak bu ikisi bütün olduğunda çiftler birbirleri ile rahatça tüm düşüncelerini paylaşabildiğin de herşey ilk günkü gibi güzel gidiyor
size de mutluluklar inşallah uzun ömürlü olur ilişkiniz :)
anlatmanızı rica ettim. özellikle birine soru yöneltip baskı yapmadım
o zaman bu tepki ne?
bu bir dert ayrıca. bitirme ödevimin 15 günü kaldı çünkü
Tamam, ben eşimi tavlayabilmek için bayağı bir şiddetlendirdim canım. Eşimle tanıştığım dönemde eşim sevgilisiyle yaşıyordu. 2 kat üstümde. Ben ilk sınıf, o uzatmalardaydı. Eşim sevgilisinden ayrıldı sonra biz tanıştık. Kız beni tehtid etti. Ben de ona saldırdım ve karakolluk olduk. Sonra gohanın dediği gibi adamın tapusunu ben aldım. Tutuştum canım el ele evlenmeden. Hayırlısı olsun tezinbelirmiştim ama psikoloji
ödevin konusu da cinsiyetlere göre aşk ve şiddetlendirme
Başta belirteceksin o zaman bitirme ödevim şu bu diye. Öyle konu acarsan böyle tepki alırsın.
Tamam, ben eşimi tavlayabilmek için bayağı bir şiddetlendirdim canım. Eşimle tanıştığım dönemde eşim sevgilisiyle yaşıyordu. 2 kat üstümde. Ben ilk sınıf, o uzatmalardaydı. Eşim sevgilisinden ayrıldı sonra biz tanıştık. Kız beni tehtid etti. Ben de ona saldırdım ve karakolluk olduk. Sonra gohanın dediği gibi adamın tapusunu ben aldım. Tutuştum canım el ele evlenmeden. Hayırlısı olsun tezin
Biz okulda konser vardır ordan çıkışta curcuna olur ya o kalabalıkta ilk defa el ele tutuştuk tabi fark ettiğimiz an hemen çektim benNe güzelmişsiniz siz öyle :)
Tutku konusu:) Birinci ayda sarılmaya alışamayan çiftler de var hala
Teşekkür ederim :)
Biz okulda konser vardır ordan çıkışta curcuna olur ya o kalabalıkta ilk defa el ele tutuştuk tabi fark ettiğimiz an hemen çektim bensonraki bir hafta bu hep böyle gitti ağzımızdan sözcükler çıkmadı ama gözler ve hareketler seviyorum ulan diye bağırıyordu. Bi hafta sonra da sözcüklerde devreye girdi ilişkimiz başladı.
![]()
Konuya girişin pattadanak olunca insanlar insanlarda ürktü normal olarakBen hala elini tutamıyorum insanların içinde :)
Güzel ilişki hikayeleri duymak ne güzel.
Keşke tepki vermek yerine güzel anılarını yazsaydı insanlar :)
sadece ödev de değil, belirtmiştim benim de yeni bir ilişkim var sizden akıl da almak istedim
acayip bir şey sorduğumu düşünmemiştim ama algınıza saygım sonsuz
Konuya girişin pattadanak olunca insanlar insanlarda ürktü normal olarak
Bu arada insanlardan çekince olabilir tabi önemli olan ondan çekiniyor musun :)
Güzelcim başta dert değil dedin, sonra dert aslında ödev dedin, şimdi yeni ilişkim var akıl istiyorum diyorsun.
Ne yazarsan ona göre cevap veriyoruz. Baştan şu şu sebepten merak ediyorum deseydin ona göre tepki verirdik.
Neyse yazayım bari. Benim başka bi sevgilim vardı, eşimle de arkadaştık. Sevgilimden ayrıldım eşimin haberi yoktu. Bir gün eşimle buluştuğumuzda "senin bi sevgilin vardı ne oldu" diye sordu, ben de "karşımda oturuyor" dedim. Öyle şapşik bi şekilde başladı ilişkimiz. El ele tutuşmanın biraz ötesine geçmiş olabiliriz![]()
aslında biraz evet ama sarılmalar öpmeler var yani :)
Kız sarılmaya öpmeye çekinmiyorsun elini tutmaya mı çekiniyorsun en masumu o :)