- 21 Eylül 2017
- 2.838
- 7.042
- 158
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
Aglarsa aglasin. Herkes herseye sahip olamaz once bunu bir kabullensin. Herkes zengin ailede buyumedi. Bende zengin ailede buyumedim. Bende ergen oldum, her istedigim olmadi ama alamiyoruz diye elalemden geçinmedim evde ne verebiliyorlarsa oydu. Bunu ögrenmesi gerekiyor. Bazi seyler ağlamasindan daha önemli.
Bugün bende kalacak zaten yatmadan hem severim hem anlatırım güzel güzel. Cok teşekkür ederim düşüncen içinNe yalan söyleyeyim işine geldiği için vermemiş, muhtemelen çocuğun zenginliğinden bir nebze etkileniyor, çocuktaki maddi özgürlük kendisinde olmadığı için. Paranız olsa bile kabul edilmemeli bence bu hediye böyle bir ilişki için -yani henüz ciddi olma mertebesine yaklaşmamış-. Yani ikna olacaksa o hediyenin kıymetli olmadığını, emeğiyle bir şeyler yapmasının kıymetli olacağını ve o hediyeyi aslında sevgilisinin babasından aldığını söyleyebilirsiniz.
Bence de kız kardeşinizle konuşup hediyeyi geri vermeye ikna etmeye çalışın. Yaşı küçük olduğu için yanlış bir karar alıp kabul etmiş hediyeyi. Ayrıca ailenize karşı sizin yalan söylemeniz gerekecek ben aldım hediyeyi diye.
Birkaç ay sonra ayrılırlarsa ve çocuk bilgisayarı geri isterse ne olacak? Ailenize ne diyeceksiniz ki? Uslu durmadı hediyemi geri alıyorum mu diyeceksiniz
Siz anlarsınız zaten kardeşinizin dilinden, güzelce konuşup ikna edersiniz diye düşünüyorum. Ergen kardeşler ablaların başına hep böyle dertler açar işte ne yapalım
Kız kardeşim bugün bize geldi elinde bi laptop. Abla bu bilgisayarı sevgilim doğum günü hediyesi aldı dedi. Ben açıkçası hediyeyi pahalı buldum keşke kabul etmeseydin dedim. Bu sefer kezban gibi mi davransaydım diyo. Ay gerçekten anlamıyorum ergen ablası olmak ayrı dert. Eve de götüremiyor abla nolur sen ben aldım de babamla anneme diyor. Sevgilisi tamam iyidir falan ama o da öğrenci kendi parasını kazanmıyor nasıl almış dedim babasından aldığı harçlıkla almış ayrılırlarsa ne olacak bilmiyorum. Ne yapayım bilmiyorum bi akıl verin hanımlar
İstediğiniz kadar ekonomi yapin erkekler o laptopu alan kadinlari size tercih ederler. Üzgünüm ama bu kapitalist dünyada sarfedilen maddiyat ve çabayla doğru orantılı erkek gözünde degeriniz :) avsiniz av. Her erkek ugruna yirtindigi avi birakmamak ister. Kolaylari bi baskasina hibe eder.
Ne yazik ki bu goruse katiliyorum
Ne kadar para avcisi, les, murdar tip varsa etrafimda onlar prim yapiyor. Benim etrafimdaki erkekler gercekten cok salak, yanlarinda gezdirdikleri para yiyicisi tipler bir seye benzese icim yanmacayak...benim bildigim servet avcisi yuzune bakilir, guzel tiplerden cikar, yani hem issiz gucsuz hem niteliksiz hem de tipsiz bir kadina para yedirmenin mantigini anlayamiyorum. Para avcisi dediginin bir numarasi olmaliTipsiz servet avicisini ilk kez Almanya'da gordum acikcasi. Burdaki erkekler cok salak.
Duzgun kadinlar genelde mutsuz, yiyici tipler genelde duzgun kadinlari mutsuz etmis kiymet vermemis erkeklerle mutlu. O yuzden bu yoruma yorumum +10000000000000000000000000000
Ne yazik ki bu goruse katiliyorum
Ne kadar para avcisi, les, murdar tip varsa etrafimda onlar prim yapiyor. Benim etrafimdaki erkekler gercekten cok salak, yanlarinda gezdirdikleri para yiyicisi tipler bir seye benzese icim yanmacayak...benim bildigim servet avcisi yuzune bakilir, guzel tiplerden cikar, yani hem issiz gucsuz hem niteliksiz hem de tipsiz bir kadina para yedirmenin mantigini anlayamiyorum. Para avcisi dediginin bir numarasi olmaliTipsiz servet avicisini ilk kez Almanya'da gordum acikcasi. Burdaki erkekler cok salak.
Duzgun kadinlar genelde mutsuz, yiyici tipler genelde duzgun kadinlari mutsuz etmis kiymet vermemis erkeklerle mutlu. O yuzden bu yoruma yorumum +10000000000000000000000000000
15.000lik hediye neydi merak ettim :)Ben geri verdirirdim ve kesinlikle ben aldim filan diye aileme yalan söylemezdim. Eşimle evli degilken, esimin aldigi pahali hediyeyi geri cevirmistim. Evlenince kabul ettim. Aldigi şey 15.000TL idi ve benim 15.000TLm yoktu. Ayni degerde O na hediye alamazdim. Eger kardesiniz de cocuga ayni degerde hediye alabilecekse veya bilgisayara birsey oldugunda geri verme muhabbeti filan olursa diye yenisini alabilecekse kabul etsin.
Benim sevgiliyken kabul ettigim tek pahali hediye, esimin evlilik teklif ederken taktigi yuzuktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?