- 4 Haziran 2014
- 134
- 67
- 18
Öncelikle merhaba hepinize :) accagim konu arkadasimla alakali. Gercekten tamamen arkadasim :) benim cok yakin oldugum hatta en iyi arkadasim. Cok tatli cok iyi niyetli bi kiz. 2 seneye yakin bi cocukla beraber. Beraber oldugu cocuguda taniyorum. Cocuk eskiden sinif arkadasimdi. Bi zamanlar cok iyi sessiz sakin bi insanken 1 senedir resmen kendine degil gibi. Arkadas cevresi cok degistirdi. Bi arkadasinin israriyla uyusturucu kullandi ve sonrasinda birakmadi. Birakamadi değil ama isteyerek bilerek devam ediyo. Ailesinin maddi durumu iyi ozel okulda okuyo. Ailesi her istediginde cikarip para veriyo ve paranin nereye gittigi belli. Arkadasima sevgilisinin bagimliligini defalarca ailesine soylemesini soyledim ama arkadasim cok takintili bi insan. Kafasinda biseyler kuruyo ailesine bisey olursa cocuk evden kacarsa filan diye soylemiyo. Ama bu durum artik ciddi bi hal aldi. Cunku bu cocuk artik maddenin etkisiyle sacmalamaya basladi. Kendisini insanlardan ustun yada insan olarak bile gormuyo. Ben gokyuzune cikiyorum filan diyomus. Gecen arkadasimla bulustuklarinda da herkes benim arkamdan is ceviriyo sende ceviriyosun neler cevirdiginizi bulcam demis en son da seni oldururum diye tehdit etmis. Ama bu sakasina veya sinirle edilmis bi tehdit degil ciddi soylenmis bi tehdit. Surekli seri katilleri arastiriyomus sacma sapan espiriler yapiyomus iste arabanin bagajinda ceset olsa naparsin filan diye. Benim tahminim madde bagimliligindan boyle oluyo ama arkadasimda cocugun ailesine soyleyemiyo. Aslinda oda korkuyo kendine bi zarar gelmesinden. Bende size danismak istedim cunku benim aklima tek gelen sey ailesine soylemek. Daha sonrada hem uyusturucu tedavisi hem psikolojik tedavi. Ama sizin farkli fikirleriniz varsa beklerim. Arkadasimi gercekten cok seviyorum canim gibi onun zarar gormesini istemiyorum. Yaninda tanidigim ve zamaninda gercekten cok iyi olan bi insanin bu hale dusmesi. Uzun oldugu icin k.bakmayin. tesekkurler simdiden :)
Bu tehdit eden ve sacmalayan kisi arkadasim degil onun erkek arkadasi hanimlar. Arkadasimin sevgilisiyle bende lisede 2 sene ayni sinifta okudum. Bi karisiklik olmasin :)
Bu tehdit eden ve sacmalayan kisi arkadasim degil onun erkek arkadasi hanimlar. Arkadasimin sevgilisiyle bende lisede 2 sene ayni sinifta okudum. Bi karisiklik olmasin :)
Son düzenleme: