• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgiliden tehdit

melisay2

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2014
134
67
18
Öncelikle merhaba hepinize :) accagim konu arkadasimla alakali. Gercekten tamamen arkadasim :) benim cok yakin oldugum hatta en iyi arkadasim. Cok tatli cok iyi niyetli bi kiz. 2 seneye yakin bi cocukla beraber. Beraber oldugu cocuguda taniyorum. Cocuk eskiden sinif arkadasimdi. Bi zamanlar cok iyi sessiz sakin bi insanken 1 senedir resmen kendine degil gibi. Arkadas cevresi cok degistirdi. Bi arkadasinin israriyla uyusturucu kullandi ve sonrasinda birakmadi. Birakamadi değil ama isteyerek bilerek devam ediyo. Ailesinin maddi durumu iyi ozel okulda okuyo. Ailesi her istediginde cikarip para veriyo ve paranin nereye gittigi belli. Arkadasima sevgilisinin bagimliligini defalarca ailesine soylemesini soyledim ama arkadasim cok takintili bi insan. Kafasinda biseyler kuruyo ailesine bisey olursa cocuk evden kacarsa filan diye soylemiyo. Ama bu durum artik ciddi bi hal aldi. Cunku bu cocuk artik maddenin etkisiyle sacmalamaya basladi. Kendisini insanlardan ustun yada insan olarak bile gormuyo. Ben gokyuzune cikiyorum filan diyomus. Gecen arkadasimla bulustuklarinda da herkes benim arkamdan is ceviriyo sende ceviriyosun neler cevirdiginizi bulcam demis en son da seni oldururum diye tehdit etmis. Ama bu sakasina veya sinirle edilmis bi tehdit degil ciddi soylenmis bi tehdit. Surekli seri katilleri arastiriyomus sacma sapan espiriler yapiyomus iste arabanin bagajinda ceset olsa naparsin filan diye. Benim tahminim madde bagimliligindan boyle oluyo ama arkadasimda cocugun ailesine soyleyemiyo. Aslinda oda korkuyo kendine bi zarar gelmesinden. Bende size danismak istedim cunku benim aklima tek gelen sey ailesine soylemek. Daha sonrada hem uyusturucu tedavisi hem psikolojik tedavi. Ama sizin farkli fikirleriniz varsa beklerim. Arkadasimi gercekten cok seviyorum canim gibi onun zarar gormesini istemiyorum. Yaninda tanidigim ve zamaninda gercekten cok iyi olan bi insanin bu hale dusmesi. Uzun oldugu icin k.bakmayin. tesekkurler simdiden :)

Bu tehdit eden ve sacmalayan kisi arkadasim degil onun erkek arkadasi hanimlar. Arkadasimin sevgilisiyle bende lisede 2 sene ayni sinifta okudum. Bi karisiklik olmasin :)

Son düzenleme:
Arkadaşınız bi an önce o çocuktan ayrılsın hatta çocuk ayrılmıyor da yine tehdit ediyorsa kıskançlık krizlerine girsin bi şekilde soğutsun kendisinden. Madde bağımlısı birinin tehtidini ciddiye alıyorum. Bir an önce uzaklaşsın.

Herşey olabilir... biran önce kaçın ve kurtarın kendinizi böyle insanlardan uzak durun... mutlaka birgün başınız yanar... aileleriniz üzülür.... uyuşturucu kullanıp kullanmaması da önemli değil yapmayı kafaya koyan adam hertürlü zarar verir... psikolojisi bozuk bir çocuk.... böylelerine aşık olmayı aklınızdan bile geçirmeden hemen uzaklaşın....

Herşey olabilir... biran önce kaçın ve kurtarın kendinizi böyle insanlardan uzak durun... mutlaka birgün başınız yanar... aileleriniz üzülür.... uyuşturucu kullanıp kullanmaması da önemli değil yapmayı kafaya koyan adam hertürlü zarar verir... psikolojisi bozuk bir çocuk.... böylelerine aşık olmayı aklınızdan bile geçirmeden hemen uzaklaşın....

Ben degilim zaten cok yakin bi arkadasim. Ama inanin dilimde tuy bitti. Gorusme dedim birak dedim ama seviyorum diyo. Gecende arayip aglaya aglaya bunu anlatti. Korkuyorum dedi. Artik bende bi fikir kalmadi. Beynim durdu resmen. Sizden yardim almak istedim bu nedenle

Arkadaşınız bi an önce o çocuktan ayrılsın hatta çocuk ayrılmıyor da yine tehdit ediyorsa kıskançlık krizlerine girsin bi şekilde soğutsun kendisinden. Madde bağımlısı birinin tehtidini ciddiye alıyorum. Bir an önce uzaklaşsın.

Haklisiniz zaten ciddiye alinmasi gereken bisey bu. Bende kafasinda biseyler kurdugunu ve gercekten zarar verebilcegini dusunuyorum. Yanliz soyle bisey var ki arkadasimda ayrilmiyo. Cocuk bazen 2 3 hafta hic bisey yazmiyo,aramiyo ben sorumluluk istemiyorum diyo bu seferde arkadasim tamam bitsin diyip terketmiyo. Cocuk yazinca yine bulusmalar gorusmeler filan.

Memlekette başka adam kalmamış galiba..

Kendi düşen ağlamaz yasasın ve görsün

Birak aileyi filan direk butun iletisimi kessin ailesinin umrunda olsa iki kelam etseler zaten anlarlardi cocuklarinin ne halde oldugunu ne hali varsa gorsun ona mi kalmis canindan olmasin bide

Memlekette başka adam kalmamış galiba..

Kendi düşen ağlamaz yasasın ve görsün

Bende artik onun icin pes etmeyi birakmistim her anlattigina tamam hihi devam et gibi tepkiler veriyodum ama bu tehdit isi benide korkuttu. Arkadasimin basina bisey gelirse bu sefer ben vicdan azabi cekcem. Ben cocugun ailesine soylesem dedim bu seferde cocuk bana musallat olur bana bisey yapar diyede korktum acikcasi.

Haklisiniz zaten ciddiye alinmasi gereken bisey bu. Bende kafasinda biseyler kurdugunu ve gercekten zarar verebilcegini dusunuyorum. Yanliz soyle bisey var ki arkadasimda ayrilmiyo. Cocuk bazen 2 3 hafta hic bisey yazmiyo,aramiyo ben sorumluluk istemiyorum diyo bu seferde arkadasim tamam bitsin diyip terketmiyo. Cocuk yazinca yine bulusmalar gorusmeler filan.

Güvendiği dikkate alacağı bir büyüğü var mı? Eğer varsa bi an evvel konuyu ona aç arkadaşınla konuşsun. Ne hali varsa görsün diyemeyeceğim yaşı daha küçük ve belli ki aklı bi karış havada bazı şeyleri anlamasını sağlamak lazım. Gencecik cana neden zarar gelsin.

Güvendiği dikkate alacağı bir büyüğü var mı? Eğer varsa bi an evvel konuyu ona aç arkadaşınla konuşsun. Ne hali varsa görsün diyemeyeceğim yaşı daha küçük ve belli ki aklı bi karış havada bazı şeyleri anlamasını sağlamak lazım. Gencecik cana neden zarar gelsin.

21 yasinda kendisi. Ablasi var aslinda birazda sert bi insan. Ona soyleyebilirim. Tesekkur ederim oneriniz icin

21 yasinda kendisi. Ablasi var aslinda birazda sert bi insan. Ona soyleyebilirim. Tesekkur ederim oneriniz icin

Rica ederim. 21 yaş büyük sayılmaz ama küçük de değilmiş. Ablası konuşsun ama çok sert çıkmasın bu arkadaşınızı daha çok itebilir.

Önce uyuşturucu kullananlarla ilgili videoları izlesin, sonrada Gümrük muhafazaya uyuşturucu kullandığına dair şikayette bulunsun.
Videoyu izledikten sonra kendine gelir herhalde arkadaşın. Asıl sevgilisini kurtarmak istiyorsa, sessiz kalmaması lazım, gözünün önünde ölüyor sevgilisi:KK51:

bence aileye soylemeli ki insanlar harekete gecsin.. 'bir dost' seklinde bi bildirim olabilir, boylece direkt arkadasin suclanmaz..

Bende artik onun icin pes etmeyi birakmistim her anlattigina tamam hihi devam et gibi tepkiler veriyodum ama bu tehdit isi benide korkuttu. Arkadasimin basina bisey gelirse bu sefer ben vicdan azabi cekcem. Ben cocugun ailesine soylesem dedim bu seferde cocuk bana musallat olur bana bisey yapar diyede korktum acikcasi.
147 yi arayın. Isminizin açıklanmasını istemeyin ve yetkililere bildirin. Eliniz kolunuz bağlı değil bu konuda

Seviyorsa onun iyiliği icin ailesine anlatması lazım. Sevgi karsısındakını de dusunmektır. Bencillik etmesin. O cocuğun tedavi görmesi şart

147 yi arayın. Isminizin açıklanmasını istemeyin ve yetkililere bildirin. Eliniz kolunuz bağlı değil bu konuda

Yarın aricam mutlaka. Uyusturucu hakkinda bi numara mi bu ? bilmedigim icin soruyorum k.bakmayin arayip ne diyebilirim nasil bi yardimlari dokunur ?

Back
X