sevgililer günü hediyeleri

berna_reyoncu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
14
0
0
35
Konya
Merhaba Arkadaşlar.
Malumunuz sevgililer günü yaklaştı son 2 gün. Beylere ne alsak diye düşünenler vardır illaki. Ben internet sitelerinden araştırdım aldım. ve aşağıda linkini verdim. Güzel hediyeler var bi bakın derim. Tabi beyler de hanımlarına hediye bakabilir. baksınlarda zaten bekliyoruz hediyeyi sabırsızlıkla değil mi :)

Site:........

Son düzenleyen: Moderatör:
valla erkeğe kravat kitap vs almayın artık çok sıkıcı bence ne bileyim farklı şeyler alın misal şık bir kalem hem de indirim kuponu ile KUPONDA gibi sitelerden alabilirsiniz. üstelik size bütün mağazaları göstereceği için bir fikir edinmenizi de sağlar.:ssz::ssz:

ben can dostuma güzel bir hediye alacağım

sevgili de neymiş...

:))

kavanoz alacağım o çok sever aynı benim gibi

kızlar, sevgilinize fotoğraflarınızın yer aldığı masa takvimi yaptrabilirsiniz. ben yaptırdım çok güzel:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba bence şöyle güzel kışlık bir pijama takımı çok eğlenceli, güzel ve işe yarayacak olabilir. :KK71::KK71:

Arkadaşlar merhaba bence şöyle güzel kışlık bir pijama takımı çok eğlenceli, güzel ve işe yarayacak olabilir. :KK71::KK71:

Selam herkese;

Sevgililer günü hediyeleriniz için güvenilir site önerim var . Tesbih,kolye ve bileklikler için bakmadan geçmeyin derim.
Ama siteyi görünce sevgilinizi unutup kendiniz için alırsanız karışmam :)

Back
X