sevgililer günü yaklaşıyor ne alacağız kızlar

kızlar bende masa saati aldım içine kendim resimlerimizden arka planı yaptım ve yerleştirdim. başka bişey yapmaya gerek varmı ki aklınıza gelen değişik bişey varmı mektup ve küçük notlar tarzında

almaa asla bende bidaki sene almicam ilk yilimiz biz ewliyiz ben aldimda noldu bana diyoki benden 14 subat icin bise bekleme ne kadar ayip aaaa aaaa

almaa asla bende bidaki sene almicam ilk yilimiz biz ewliyiz ben aldimda noldu bana diyoki benden 14 subat icin bise bekleme ne kadar ayip aaaa aaaa

sorma canım yaa. zorla kızarak küserek dışarda yemek yemeyi kabul ettirdim ama hediye almaz. ben hala ona aldıklarımın taksidini ödüyorum
aslında önemli deil ama bi tek gül bile alamıyo mu ya beni kızdıran bu. yoksa şunu alsın bunu alsın demem asla. düşünmesi yeter diyebileyim. diyemiyorum çünkü düşünmüyo.
sanırım ufak bişi alırım yine dayanamam gibi..onun nasıl yapısı buysa benimki de bu

uff aynen bizim durumda öyle canımm yaa
her seferinde kendimi bi süprize hazırladım ama olmadı hep hayal kırıklıgı..onun için artık hiç bişey beklemiyorum
diyosun ya düşünmesi bile yeter ama düşünmüyo..aynen yaaa düşünmeleri bile dünyalara bedel.. tektas pırlantamı istiyoruz sanki peehhh!!!!!!!!!
akıllarına gelsek bile büyük mutlulukk
bakalım biz kızlar yine ufaktan ufaktan hediyelere bakcaz galiba ee dedigin gibi buda yapı meselesi

ay ne güzel yaa maşallah herkesin sevgilisi var ve herkes sevgilisi için birşeyler hazırlıyor
ben yalnız öliciiiiim sanırım
neyse ben de en azından kamu hizmeti yaparak bir gün sevgilim olursa yapacagım sürprizleri sizlerle paylaşayım.

sürpriz 1 : ici boşalan haplar var bilirsiniz yani kapsül haplar.1 kutu alıyoruz.dikkatlice acarak iclerindeki tozları boşaltıyoruz.ve minik minik aşk dolu notlar yazdıgımız kayıtları kapsullerin icine koyarak tekrar kapatıyoruz.güzel sevimli bir kutu alıyoruz.icine bu hazırladıgımız aşk kapsullerini.cikolata jelibon değişik aburcuburlarla beraber sevgilimize hediyue ediyoruuuuzzz.

sürpriz 2 : güzel kaliteli bir erkek kazagı alıyoruz.takıcılardan da küçük kalpli kolye ucu alıyoruz.kazagın iç tarafına özellikle kalbin oldugu sol göğüs kısmına içten dikiyoruz.bu "kalbim hep senin" mesajı bence bir erkegin çok hoşuna gidebilir.

sürpriz 3 : basit ama bence cok güzel olan bir fikir daha.küçük sevimli kalpli kurabiyeler yapabilirsiniz.yine güzel bir kutunun icine yerleştirip bir de mektup yazarsınız.bence cok romantiiiiiik

sürpriz 4 : şmdi tamamen bana özel bir fikir geliyor kızlar.bilmiyorum herhalde sevgilim olsa ben bunu secerdim.
-bu hediyede de kurabiye yapıp kurabiye ve zarfları aynı pakete koyabilirisiniz.hem kalabalık görünür.
- şimdi küçük renkli zarflar alıyoruz.
-bir de tester parfüm şişeleri varya minicik işte onlardanda bulun bir tane.kendi kokunuzdan o tester şişesine dolduruyoruz. zarfın içine yerleştiriyoruz.
-bir de küçük not iliştiriyoruz " kokumu sadece sen duy istiyorum ".
-sonra başka bir zarfın içine küçük sac tokanızı iliştirin.onun icine de "saclarıma yalnız senin ellerin değsin" yazabilirsiniz.
-başka bir zarfın içine de rujunuzla öpüp iz yaptıgınız bir kagıdı koyun ve yine bir not iliştirin "ömrümün sonuna dek sadece seni öpmek istiyorum"
-başka bir zarfa da ikinizin beraber oldugu bir resmi koyup "ömrümün sonuna kadar her fotografta senin benim yanımda olmanı istiyorum" yazabilirsiniz.
-bir başka zarfın icine de küçük kalpli kolye ucundan koyun.ve not yazın "kalbim hep sana ait"
-ve en sevdigim zarfa geldi sıra.bu son zarfımızın icine de küçük minyatür bir anahtar koyuyoruz kolye ucu gibi olabilir.ve küçük bir not yazıyoruz " kalbimin anahtarı senin elinde.onu al ve kimsenin bulamayacagı bir yere fırlat...fırlat ki senden başka kimse açamasın."

işte böyle hanımlar.artık begenirseniz uygularsınız ben nacizane fikirlerimi sundum.ister birini yapın ister bir kaçını birleştirip kendi yaratıcılıgınızı kullanın.ve benim için de dua edin gönlüme göre biri olsun ve bu yalnızlıgım son bulsun

ben de ayakkabı almayı düşünüyordum, çok beğendim senin aldığını.

beğenmene çok sevindim canım ama ayakkabı 44 numara, sevgilim 43 bazende 42 giyen birisi yani kalıba göre farkediyo aldığım yerde 43 ü kalmamıştı 42 de küçük olur dedim çünkü ordaki satış görevlisi bu ayakkabının kalıplarının dar olduğunu söyledi

ay çoook güzelmiş bizimle paylastıgın ıcın cok teşekkur ederım 4.suprızı yapcammm

inşallah olur canım ya, güle güle kullansın, mutlu mesut geçirin sevgililer gününüzü..:)

şu sıra paramız sınırlı olduğu için hediyeleşmemeye karar verdik kocammla ama paramız olunca en güzel hediyeleri alacakmış bana:))) canım kocam

sevgilim yok ama olsaydı sanırım ona keyifli anlar yaşatacak bir sepet ya da kutu verebilirdim diye düşünüyorum.izlemek istediği bir film,okumak istediği bir kitap ya da dergi,abur cuburlar,bir kaç tane tekli 3 ü1 aradalardan,sıcak çikolata,poşet çaylardan falan,bir kaç tane onu ne kadar çok sevdiğimi anlatan not koyardım.

ben buradaki ikinci süprizi yapsam sevgilim "Bu ne yaaa?! Ben takı takmam hemen sök bunu" der kesin, odun n'olcak! yok ona hediye mediye!! :)

ne yapablriz kızlar şöyle ucuz yollu bi şeyler ayarlasam önemli olan doğum günü zaten

ben burda anlatılan her şeyi yaptım
yapcak şey kalmadı
en sonunda gittim palto aldım
hiç romantik bir hediye olmadı ama napiim bir şey bulamadığımda giysi dolabını düzmeye devam ediyorum
hem ihtiyaçlarını biliyorum, işine yarıcak bu

Bir fikir sadece çok telefonla görüyorsanız bluetooth kulaklık ve ya uygun fiyatlı tablet lervar önerim Android en az 2.2 veya 2.3 olması böyle düşünüyorum

kızlar ben kararımı yavaş yavaş oluşturuyo gibiyim bu bizim 3. sevgililer günüüz olacak ilkinde saat almştm ve kordonu koptu ama hala saklıyo parçalarını =) o yüzden bi saat almayı düşündüm yanına da bu kapsül ve zarf olayını yapabilirim ama her şey benm için sorun. kapsülün içine yazabilirim çok zor bu benm için... yıl dönümümüzde yolculuk yaptığımız biletleri sinema biletlerini flan duvara asmıştm o yokken üzerinede kalpli postitle notlar yazmıştım diğer duvara da postitlern üzerine internetten bulduğum sözleri flan kapsülün içine ne yazcm?
snra tester parfm şişesini nerden bulcm?
saat ve bu zarflar kapsül içinde şık büyük bu kutu bulmam lazım bu nasıl olacak of hep son anda karar vermekten bıktım bnm için hep stres oluyo böyle şeyler ama sonu güzel bitiyo tabi =)

Son düzenleme:

biz sevgililer gunu kutlamiyoruz ama 17 subat cikmaya basladigimizin birinci senesi ve onun dogum gunu. dogum gunu icin t-shirte bizim resmimizi bastirdim ve yaninada bir alt pyjama alacam, yaninada kucuk bir not, beni ozlediginde bunlarla uyursun diye
Birinci senemiz icinde en son yazdigin seyi dusunuyorum ama ben 12 adet yapmak istiyorum, bunun yanina kendimde 2 tane buldum ama 4 tane daha bulmam lazim, acaba baska fikrin var mi?? Simdiden cokk tskler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…