vitrinde bir şey görsem, üstüne yakışcağnı düşünür alırız, buluşmayada çiçeksiz gelmez.seviyorum kendisini Afferin
almaa asla bende bidaki sene almicam ilk yilimiz biz ewliyiz ben aldimda noldu bana diyoki benden 14 subat icin bise bekleme ne kadar ayip aaaa aaaakızlar ya benim erkek arkadaşım bana hiç hediye almaz. ne doğum gününde ne yıldönümünde. hep ben aldım. hatta ara sıra öyle beğenip bişi görürsem onu da aldım.. ama ilk defa bu sevgililer gününde canım bişi almak istemedi. ne yapsam size yine de alsam mı bişi? ne alsam ki bu oduna.
almaa asla bende bidaki sene almicam ilk yilimiz biz ewliyiz ben aldimda noldu bana diyoki benden 14 subat icin bise bekleme ne kadar ayip aaaa aaaa
sorma canım yaa. zorla kızarak küserek dışarda yemek yemeyi kabul ettirdimama hediye almaz. ben hala ona aldıklarımın taksidini ödüyorum
aslında önemli deil ama bi tek gül bile alamıyo mu ya beni kızdıran bu. yoksa şunu alsın bunu alsın demem asla. düşünmesi yeter diyebileyim. diyemiyorum çünkü düşünmüyo.
sanırım ufak bişi alırım yine dayanamam gibi..onun nasıl yapısı buysa benimki de bu
kızlar ben sevgilime bu ayakkabıyı aldım sizce nasıl? ben çok beğendimEki Görüntüle 344272
ben de ayakkabı almayı düşünüyordum, çok beğendim senin aldığını.
ay ne güzel yaa maşallah herkesin sevgilisi var ve herkes sevgilisi için birşeyler hazırlıyor
ben yalnız öliciiiiim sanırım
neyse ben de en azından kamu hizmeti yaparak bir gün sevgilim olursa yapacagım sürprizleri sizlerle paylaşayım.
sürpriz 1 : ici boşalan haplar var bilirsiniz yani kapsül haplar.1 kutu alıyoruz.dikkatlice acarak iclerindeki tozları boşaltıyoruz.ve minik minik aşk dolu notlar yazdıgımız kayıtları kapsullerin icine koyarak tekrar kapatıyoruz.güzel sevimli bir kutu alıyoruz.icine bu hazırladıgımız aşk kapsullerini.cikolata jelibon değişik aburcuburlarla beraber sevgilimize hediyue ediyoruuuuzzz.
sürpriz 2 : güzel kaliteli bir erkek kazagı alıyoruz.takıcılardan da küçük kalpli kolye ucu alıyoruz.kazagın iç tarafına özellikle kalbin oldugu sol göğüs kısmına içten dikiyoruz.bu "kalbim hep senin" mesajı bence bir erkegin çok hoşuna gidebilir.
sürpriz 3 : basit ama bence cok güzel olan bir fikir daha.küçük sevimli kalpli kurabiyeler yapabilirsiniz.yine güzel bir kutunun icine yerleştirip bir de mektup yazarsınız.bence cok romantiiiiiik
sürpriz 4 : şmdi tamamen bana özel bir fikir geliyor kızlar.bilmiyorum herhalde sevgilim olsa ben bunu secerdim.
-bu hediyede de kurabiye yapıp kurabiye ve zarfları aynı pakete koyabilirisiniz.hem kalabalık görünür.
- şimdi küçük renkli zarflar alıyoruz.
-bir de tester parfüm şişeleri varya minicik işte onlardanda bulun bir tane.kendi kokunuzdan o tester şişesine dolduruyoruz. zarfın içine yerleştiriyoruz.
-bir de küçük not iliştiriyoruz " kokumu sadece sen duy istiyorum ".
-sonra başka bir zarfın içine küçük sac tokanızı iliştirin.onun icine de "saclarıma yalnız senin ellerin değsin" yazabilirsiniz.
-başka bir zarfın içine de rujunuzla öpüp iz yaptıgınız bir kagıdı koyun ve yine bir not iliştirin "ömrümün sonuna dek sadece seni öpmek istiyorum"
-başka bir zarfa da ikinizin beraber oldugu bir resmi koyup "ömrümün sonuna kadar her fotografta senin benim yanımda olmanı istiyorum" yazabilirsiniz.
-bir başka zarfın icine de küçük kalpli kolye ucundan koyun.ve not yazın "kalbim hep sana ait"
-ve en sevdigim zarfa geldi sıra.bu son zarfımızın icine de küçük minyatür bir anahtar koyuyoruz kolye ucu gibi olabilir.ve küçük bir not yazıyoruz " kalbimin anahtarı senin elinde.onu al ve kimsenin bulamayacagı bir yere fırlat...fırlat ki senden başka kimse açamasın."
işte böyle hanımlar.artık begenirseniz uygularsınız ben nacizane fikirlerimi sundum.ister birini yapın ister bir kaçını birleştirip kendi yaratıcılıgınızı kullanın.ve benim için de dua edin gönlüme göre biri olsun ve bu yalnızlıgım son bulsun
beğenmene çok sevindim canım ama ayakkabı 44 numara, sevgilim 43 bazende 42 giyen birisi yani kalıba göre farkediyo aldığım yerde 43 ü kalmamıştı 42 de küçük olur dedim çünkü ordaki satış görevlisi bu ayakkabının kalıplarının dar olduğunu söyledi
ay ne güzel yaa maşallah herkesin sevgilisi var ve herkes sevgilisi için birşeyler hazırlıyor
neyse ben de en azından kamu hizmeti yaparak bir gün sevgilim olursa yapacagım sürprizleri sizlerle paylaşayım.
sürpriz 1 : ici boşalan haplar var bilirsiniz yani kapsül haplar.1 kutu alıyoruz.dikkatlice acarak iclerindeki tozları boşaltıyoruz.ve minik minik aşk dolu notlar yazdıgımız kayıtları kapsullerin icine koyarak tekrar kapatıyoruz.güzel sevimli bir kutu alıyoruz.icine bu hazırladıgımız aşk kapsullerini.cikolata jelibon değişik aburcuburlarla beraber sevgilimize hediyue ediyoruuuuzzz.
sürpriz 2 : güzel kaliteli bir erkek kazagı alıyoruz.takıcılardan da küçük kalpli kolye ucu alıyoruz.kazagın iç tarafına özellikle kalbin oldugu sol göğüs kısmına içten dikiyoruz.bu "kalbim hep senin" mesajı bence bir erkegin çok hoşuna gidebilir.
sürpriz 3 : basit ama bence cok güzel olan bir fikir daha.küçük sevimli kalpli kurabiyeler yapabilirsiniz.yine güzel bir kutunun icine yerleştirip bir de mektup yazarsınız.bence cok romantiiiiiik
sürpriz 4 : şmdi tamamen bana özel bir fikir geliyor kızlar.bilmiyorum herhalde sevgilim olsa ben bunu secerdim.
-bu hediyede de kurabiye yapıp kurabiye ve zarfları aynı pakete koyabilirisiniz.hem kalabalık görünür.
-bir de tester parfüm şişeleri varya minicik işte onlardanda bulun bir tane.kendi kokunuzdan o tester şişesine dolduruyoruz. zarfın içine yerleştiriyoruz.
-sonra başka bir zarfın içine küçük sac tokanızı iliştirin.onun icine de "saclarıma yalnız senin ellerin değsin" yazabilirsiniz.
-başka bir zarfın içine de rujunuzla öpüp iz yaptıgınız bir kagıdı koyun ve yine bir not iliştirin "ömrümün sonuna dek sadece seni öpmek istiyorum"
-başka bir zarfa da ikinizin beraber oldugu bir resmi koyup "ömrümün sonuna kadar her fotografta senin benim yanımda olmanı istiyorum" yazabilirsiniz.
-bir başka zarfın icine de küçük kalpli kolye ucundan koyun.ve not yazın "kalbim hep sana ait"
-ve en sevdigim zarfa geldi sıra.bu son zarfımızın icine de küçük minyatür bir anahtar koyuyoruz kolye ucu gibi olabilir.ve küçük bir not yazıyoruz " kalbimin anahtarı senin elinde.onu al ve kimsenin bulamayacagı bir yere fırlat...fırlat ki senden başka kimse açamasın."
işte böyle hanımlar.artık begenirseniz uygularsınız ben nacizane fikirlerimi sundum.ister birini yapın ister bir kaçını birleştirip kendi yaratıcılıgınızı kullanın.ve benim için de dua edin gönlüme göre biri olsun ve bu yalnızlıgım son bulsun
ben hala kararsızım ya.. kıyafet yada elekronık esya almak ıstıyorum.. işine yarayan bişey olması erkekler için daha iyi. birde ben şölye yapacağım kızlar;;
sevgililer gününde gorusemeyecegız bız genelde haftasonları gorusuruyoruz.. sevgililer gününden bır hafta sonrada dogum gunu aşkımınbizim ilk yüz yüze bulustugumuzda gittigimiz cafeyi ayarlıcam bi tane kalp seklınde pasta alıp ustune iyiki varsın yazdırcam buyuk bı tabaga koysunlar tabagada baş harflerimizi ve seni seviyorum yazdırcam.. üstünede mum tabi bide özel bi şarkımız var o çalacak o çalmaya baslayınca da pastayı getırsın garsonlar nasıl fikir kızlaaar sevinirmi sevgilim??? bide hediye lazım işte ne alsam
ayrıca böylelikle sevgililer günü ve dogum gününü beraber çıkarcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?