- 21 Mayıs 2011
- 295
- 0
- 66
Sevgilim fenerbahçe fanatiği benim. lisanslı ürün alırım artık eşofman mı olur, forma mı, saat mi bilmem. Maddi durumuma bağlı.Fenerbahçeli her şeye sevinir nasıl olsa
Skocam bana araba aldı dün 14 şubat hediyesi dedi:)
bend eona bi öpücük versem yetmezmi güzeller güzeli bir kız doğurmuşum zaten daha ne istiyor.üstelik kızımızın doğum günü o gün onun için birşeyler yaparız:)
bende herkese birşey sormak istiyorum benim sevgilim 2ay önce beni aldattı ama sonra çok piman olduğunu söyledi ve şimdi tekrar beraberiz 1,5 yıldır çıkıyoruz ve bana sadece bir kere hediye aldı şimdi sevgililer gününde ona hediye almak falan hiçç içimden gelmiyor sizce ne yapmalıyım ???:44:
İçinden nasıl geliyorsa öyle davranmalısın. İçinden gelmemesinin sebebi de aldatması ve bu durumu sindirmek hiç kolay değil. fakat böyle bir şey yapması hep seni derinden etkiler sadece hediye konusu değil diğer konularda da hep bir kırgınlığın olur içinde ve bu da ilişkinize zarar verir. içindekileri ona anlat bence burda sorun hediye değil gibi geldi bana.
Ben de yazim bu zamana kadar aldıklarımı inşallah fikir olun kızlar :)
Puzzle yapmayı çok sever puzzle almıştım. Böyle 1500lük sonunda beraber bitirdik tabi :))
Paket hazırlamıştım, bir tane kazak, odası için fosforlu yıldızlar, pull&and bear'dan parfüm (çok güzel kokuyor kızlar yanında deodorantı vardı hem de) bir de ağrı kesici koymuştum :) başını ağrıttığım zamanlar ihityacın olur diye
boxer ve kışın sıcak sıcak giysin diye çift tabanlı çoraplar
bilgisayar oyunu delisi olduğundan assassin's creed midir nedir onu almıştım :) sabah 8 de yattı kaç gün düşünün artık :) yenisi çıkmış şimdi ona bakıcam
Kartlık almıştım; kızlar cüzdan yanında çok kullanışlı oluyor
Sevdiği araba modifiye markasının anahtarlığını almıştım nasıl seviyor anlatamam
en son aldığım da , araba delisi demiştim ya lamborghini'nin bir arabasının modelini almıştım toyzzshop'tan
şimdi de izmir'de ferrari ve lamborghini sürme şansı sunuyor bi pist. Ona bakıcam mydays.com.tr diye bi site kızlar mutlaka bakın. Yada beraber düzgün bi yerde masaj faan düşünüyorum hadi bakalım hepimiz kolay gelsiin
kızlar bende battaniye yada saten nevresim takımı almak istiyordum ama sevgili battaniyesi diye birşey buldum çok hoşuma gitti yada ben yeni görüyorum:) netten sipariş vermek istemiyorum daha önce denk geldinizmi herhangi bir nevresim satan biryerden bulabilirmiyim??
Eki Görüntüle 342636
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?