sevgililer günü yaklaşıyor ne alacağız kızlar

ben sihirli kupa sipariş ettim :)) bu gün de kargoyla geldi. ön yüzünde resmimiz arka yüzünde de bir şiir var:)

kocam bana araba aldı dün 14 şubat hediyesi dedi:)

bend eona bi öpücük versem yetmezmi güzeller güzeli bir kız doğurmuşum zaten daha ne istiyor.üstelik kızımızın doğum günü o gün onun için birşeyler yaparız:)

S

SÜPER BİR HEDİYE:) (ARABA) . ama hiç birşey sizin ona hediyenizin(kızınızın) yerini tutamaz.

bende herkese birşey sormak istiyorum benim sevgilim 2ay önce beni aldattı ama sonra çok piman olduğunu söyledi ve şimdi tekrar beraberiz 1,5 yıldır çıkıyoruz ve bana sadece bir kere hediye aldı şimdi sevgililer gününde ona hediye almak falan hiçç içimden gelmiyor sizce ne yapmalıyım ???:44:

kesinlikle birşey alma hiç haketmıyor bende almayacagım

İçinden nasıl geliyorsa öyle davranmalısın. İçinden gelmemesinin sebebi de aldatması ve bu durumu sindirmek hiç kolay değil. fakat böyle bir şey yapması hep seni derinden etkiler sadece hediye konusu değil diğer konularda da hep bir kırgınlığın olur içinde ve bu da ilişkinize zarar verir. içindekileri ona anlat bence burda sorun hediye değil gibi geldi bana.

ben böyle özel günlerde hediyelere falan karşıyım, her türlü..
hiç bişey almam hiçbişey de istemem kimseden.
nişanlım bi tablet pc beğeniyordu, sonra indirimde gördüm aldım onu
geçen akşam verdim havalara uçtu
beklesem sevgililer gününde versem onu sadece o gün düşündüğümü düşünecek gibime geliyor napıyımm

ama sevgililer gününde de beni güzel başbaşa bi yemeğe çıkarsa çokkk mutlu olurum hayır da demem

inşallah hediye yerine böyle bişey planlıyordur:44:

yok zaten dediğin gibi tek hediye değil her şey de böyle içimdekileri anlatsam da bir şey değişeceğini sanmıyorum sonuçta olan olmuş tek çözüm zaman galiba ben de zamana bırakıyorum artık tek bir hatası olsa bile affedemem o da bunun farkında

biz uzun zaman birlikte olup evlendiğimiz için hediye kapasitelerimiz çok daraldı aldıkça...herşeyden aldım yaptım aynı şekilde oda.. geçen yıl en son evlilik yıl dönümümüzde sevgili kitabı hazırlamıştım netten...özel tasarımlı..30 ocak doğum günüydü bişi yapmadım ama sevgililer günü için saat aldım..birde indirim varmış çifte güzel oldu..

genelde hep kadınalr erkeklere sitem eder eşim bana sitem etti..geçen dedim şakasına bana tablet al die sevgililer gününde başka isteğin dedi..sen naptın bana şimdiye kadar die..ama üzgündü..ve öncesi gün kargocuyla konuşuyordu sanıorım sevgililer günü içinde bişi almış ve ben rahat olunca az sitemli davrandı bendede k.kartı ve nakit olmayınca arkadaşıma aldırdım..kodunu serisini verip saatin.inşallah beğenir ..çok istiyordu hep pahalı die almıyordu ...benden olsun dedim..

kızlar bende battaniye yada saten nevresim takımı almak istiyordum ama sevgili battaniyesi diye birşey buldum çok hoşuma gitti yada ben yeni görüyorum:) netten sipariş vermek istemiyorum daha önce denk geldinizmi herhangi bir nevresim satan biryerden bulabilirmiyim??

bizde puzzle çok seviyoruz almamıs olsam alırdım kesinlikle ama şu pistte araba olayı ve masaj çok hosuma gitti çok orjinal

kızlar bide hafta içine denk geliyor sevgililer günü e malum iş güç oluyo ..:44::44::44:
nasıl olcaakk

Arkadaslar ben deri sik bir kemer aldim napiyim erkeklere almak ve begendirmek zor yaninada öpucuk yaptim mektup yazdim kendi kalemimden ) size fikir olsun diye soyluyorum ama ben bu hediyeyi ilk ewlilik yildonumunde yapcam ins. Plaket yaptircak uzerinede kendi kalemimden bi yazi yazcam bakalim hosuna gitcekmi??? Ayrica bide ikimizin resminin kazindigi bi cakmak yaptirdim nasil????

vitrinde bir şey görsem, üstüne yakışcağnı düşünür alırız, buluşmayada çiçeksiz gelmez. seviyorum kendisini Afferin

| Seni Seviyorum Battaniyesi | Battaniye Fiyatlar ve Modelleri Battaniye, Nevresim ve Kilimi Kaynandan Al Fabrika Online Sat canım burdan alabilirsin. bende aldım baya oluyo seni seviyorum battaniyesi çok güzel:)

kızlar ya benim erkek arkadaşım bana hiç hediye almaz. ne doğum gününde ne yıldönümünde. hep ben aldım. hatta ara sıra öyle beğenip bişi görürsem onu da aldım.. ama ilk defa bu sevgililer gününde canım bişi almak istemedi. ne yapsam size yine de alsam mı bişi? ne alsam ki bu oduna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…