ilk sevgililer günü...yastık kılıfına beraber çektirdiğimiz onun en beğendiği fotoyu bastırıcam.. onu yastığına geçirsin de sabah akşam beni görsün, benle uyusun..en iyisii bu sanırım... :44:
bende bu şubat ayından dertliyim:) 11 şubat yıldönümü, 14 şubat sevgililer günü, 16 şubat aşkın doğumgünü hemen geçsin şubat ben batmadan
ben kazak alacağım aşkımaBi de en güzel fotoğraflarımıza photosop yaptım onlara güzel çerçeveler aldım 3-4 tane çerçeveli fotoğraf yollycam...
bi de nişanlım doğuda yalnz yaşıo kendi yemeğini kendsi yapıo bazen her zmn dışarda yiyemyoo yüzden mantı açıcam kendi ellerimle mantı yollycam bi de turşu yaptım bi de zeytin yaptım.. Kendi ellermle yaptığım için daha çok mutlu olucak
Bi de her yıl kendmize aşk şarkısı belrlioruz bu yıl ki şarkımıza fotoğraflarmız eşliğinde slayt hazırlıycam moviemaker debi de mektup yazıcam güzel bi aşk mektubu
1 yıldır nişanlıma hediye alamadım doğum günü sevgililer günü beraber olcak artık o yüzden bu kadar çok şey yapıorum bu yıl yoksa şımartmazdım bu kadar
kızlar ben bi puzzle alacağım. :)
mutluluğun resmi hani bilirsiniz, yaşlı tonton bir teyze ve tonton bir amca resmi..
üzerinde o resim olan büyük bir puzzle.
bir de not yazacağım işte mutluluk temalı yine. :)
bir de sevgiliye özel magnetlerden de alacağım..
şimdi uzakta o, kargoyla göndereceğim bu yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?