sevgililer günü yaklaşıyor ne alacağız kızlar

slm kızlar banada bı akıl verın lutfen...bnm sevgılımın dogumgnu de subat 27 :)
smdı sevgılıler gnu hedıyesımı dogumgnu hedıyesı mı alayım ben ?

Öyle birşey olmalıki, yıllarca unutulmamalı.
4 yıllık evliyim, bu yıl diğerlerinden farklı olsun istiyorum.
Biraz romantik, biraz kırmızı noktalı biraz ondan biraz bundan :)
Önceki yıllar tişort yaptırdım vs. ama bu yıl özel olmalı çünki oğluşum dünyaya gelmeden önceki son başbaşa sevgililer günümüz olacak.
Fikirlerinizi bekliyorum.

kızlar ben bi puzzle alacağım. :)
mutluluğun resmi hani bilirsiniz, yaşlı tonton bir teyze ve tonton bir amca resmi..
üzerinde o resim olan büyük bir puzzle.
bir de not yazacağım işte mutluluk temalı yine. :)
bir de sevgiliye özel magnetlerden de alacağım..
şimdi uzakta o, kargoyla göndereceğim bu yüzden.

kızlar 14 subatta 10. gune gırıyoruz sizce hediye almak mantıklımı napıyım bı fıkır verın ya

uuuuuu
çoookkkkkkk orjinal
süpeeerrr süpeeerrrrrrrrrrr

bende bu şubat ayından dertliyim:) 11 şubat yıldönümü, 14 şubat sevgililer günü, 16 şubat aşkın doğumgünü hemen geçsin şubat ben batmadan

aynen 6 şubat kardeşimin doğum günü, 13 şubat en yakın arkadaşımın doğum günü,14 şubat sevgililer günü, 17 şubat bitanecik yeğenimin doğum günü.

oo cok şanslı biriymişşş

Biz sevgilimle 6 aydır beraberiz. 2 ay önce doğum günü vardı ona atkı ördüm ve pasta yaptım kalp şeklinde. Pahalı hediyelere ikimiz de sıcak bakmadığımız için çok mutlu oldu. Ayrıca evime geldiğinde de bazen ona küçük notlar yazıyorum uyandığında görebileceği, onları çok seviyor. Ben de sevgililer günü için ona bi defter yaptım, her sayfaya karikatür gibi sevimli resimler çizdim altlarına da sevimli notlar yazdım bu şekilde 10-15 sayfa oldu. kalan sayfalara da her sayfaya bir resim yapıştırdım genellikle ikimizin resimleri ama arada bana hazırladığı kahvaltının resmi ya da ona yaptığım pastanın resmi gibi şeyler var. Hepsine o anki anımızı hatırlatacak yazılar yazdım. Defterin kapağını da resmimizle süsledim. Bence çok beğenicek =) Eğer sevgiliniz öyle küçük notlardan çok hoşlanıyorsa siz de bunu biraz da büyütüp benim gibi yapabilirsiniz

kızlaarrrr sevgililer günü çok yaklaştııı artık
planlarınız nedir.
ben bu günün birazcık özel ve güzel olmasını istiyorum ...çünkü son zamanlarda nişanlımla kötü şeyler yasadık kötü zamanlar gecirdik ... bunun için herseyin artık güzel olmasını istiyorummama ne olacak bilmiyorum ..aklımda hiçbir sey yok

ben fotoğraf albümü hazırlamayı düşünüyorum,ama şöyle güzel orjinal bi albüm nerden bucam onu bilmiyorum,fotoğrafçılara mı baksam acaba onlarda var mıdır,internetten almıycam..bu konuda bilgisi olan vardır mutlaka daha önce yapanlardan yardım istiyorumm:26:

ya çoklu çerçeve alacağım koçtaçtan ya da EU3 ün yaptığı avizeden yapacağım :)

o zamn biraz acele etmelisin canım çünkü o puzzle baya zor renk tonları hep aynı sürekli puzzle yapan biri olmama rağmen 2 haftaya yaklaştı bitirmem :)

ben parfüm aldım avon fullspeed.
bi de el emeği bi süpriz yapcam ama ne bilmiom :)

kızlar ben şu sevgili kitabından yaptırmak istiyorum şuanda yakala.co da kampanyada ancak oradan hiç alışveriş yapmadım yapanınız varsa yardımcı olabilirmi lütfen

bende değişik bişeyler arıyorum 11 şubat eşimin doğum günü 14 şubatta malum....
3,5 yıldır evliyiz 6 yıldır beraberiz her türlü şeyi yaptım ne yapabilirim diye düşün düşünnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…