sevgililer günü yaklaşıyor ne alacağız kızlar

ooooo tebrikler çok yaratıcı.

ben de severim böyle hediyeleri de,eşim hazırcıdır.
pek romantikte sayılmaz :) sayesinde 40 a yakın çantam var :))
habire çanta alıyo

kadınlar çantayı sever ama 40 biraz evet abartı olmuş :) erkek işte düz mantık, oysa düşünür insan hep çanta alıyorum diye:) olsun değişik değişik kullanırsın :)

böylede hiç olmuyor değilmi ya neyse sağol canikom ben bi gs store dolanıyım neler varmış fiyatta iyiymiş

Eşofman almayı düsündüm ama gittigimde kalmamıstı begendigim modelden
Bi ugra sen storeye

Son düzenleme:
benim sevgilimde en az 10 tane gümüş kolye aldı...geçen sevgililer gününde üstünde resmimiz olan kocaman bi pasta yaptırmış..sizde böle bişi yaptırabilirsiniz..ama ben yaptıramam onun bana yaptığı şeyi

bense kazak atkı t-shirt tesbih çakmak aldım sandık alıp içine güzel notlarda yazdım bu sevgililer günü için hiçbir fikrim yok

bişey almayı düşünmüyordum kendim bişeyler yapmayı düşünüyordum ama ondan da vazgeçtim

sevgililer günü kutlamıyoruz ama 2gün sonra d.günü var aşkımın en güzel fotoğrafımızı bastırıp şık bir çerçevede hediye etmeyi düşünüyorum. işyerinde masasına koyar baktıkça beni hatırlar diye düşündüm. bakalım fikrim heran değişebilir

2 sevgililer günü geçirdik ama kutlamadık :)
bize her gün sevgililer günü modundayız :)
habersiz, içimden geldigi anda aldıgım hediyeleri seviyorum.. parfüm kazak vs alırım. sevmez minik minik kalpler vs. ama biz bayanlar bayılırız tabi :)

Canım çakmağı da gs'den mi aldın? Fiyatı ne kadar acaba?
Çook stresliyim hala ne alacağıma karar vermedim...

Açıkçası ben sevgililer gününü hiç özel ve değerli bulmuyorum. Yani bu yönden sevgilim şanslı hani hediye diye hayatta beklemem sevgililer gününde.
Sevgililer günün kutlu olsun aşkım derse yeter yani. Nedir ki bu ya bana yıllardır saçma geliyor. Bir hediye almayı düşünmüyorum,o da almaz büyük ihtimal bilemiyorum.
Martta zaten yıldönümümüz ben onun için bişeyler yapmaya başladım.

Son düzenleme:
ya kızlar bişi danışmak istiyorum size başka bi yere yzmıştım ama cvp yazan olmadı

sevgililer günü için değilde öyle içimden hediye almk geldiği için alacağım ben ne alsam dye düşünüyorum. nette ikili rakı bardağı gördüm.rakıyı çok sver kendisi sık sık içmez ama ynede sever. bu bardkların üstüne isim yazılabliyor. bardağın tekine onun ismini yazdrsam diğerine ne yazdrcam ki :S

Ben de muhtemelen forma alacağım, çok değişik bir fikir oldu sahiden dimi..

ayyy kızlar biz daha yılbaşından beri birlikteyiz ilk sevgililer günümüz olacak ne alsam bilemedim. kol saati arıza çıkarıyo şu günlerde saat alayım diyorum ama almışken iyi bişi almak istiyo insan. onlar da çok pahalı geliyo bana naaapsam bilemedim.

ben sewgililer gününde sewgilime resimlerimizi yastığa bastırmıştım ve hediye ettim çok beğenmişti

merdivenlere tek tek mum koydum yemek hazırladım sofrayı gül yapraklarıyla süsledim müthiş bişidi anlatılmas yaşanır kıslar

sewgilimi lokantaya götürdüm siparişlerimizi werdik yemek yerine hediyemi koymuştum tabağa lokanta sahibiyle anlaştım kapağı kaldırınca hediyesini görünce çok şaşırmıştı sarıldı öptü daha sonrada müziğimiz çaldı ve dans ettik

bursaya gitmiştik oradan herkes istediğini aldı onun aldığını ben ödedim benim aldığımı sewgilim ödemişti

aynen canım ya benmde sevgliler gününden 4 gün sonra erkek arkdaşımın doğum günü napıcam blmyrm hc ya

o benim gibi birini tanıdığı için çok şanslı o yüzden ona en büyük hediye benim kendimi paketleyip wereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…