Bence vardır.
Yok diyen arkadaşlarda olacaktır eminim.
Ben hoşlanmam benim maillerimin,facebook hesabımın yada msjlarımın kontrol edilmesini.
Ve karşımdakinede aynı saygıyı göstermeye çalışırım
Ama bu dediklerim sevgili için geçerli.
Evli olmadığım için evlilikdeki durum nasıl oluyor bu konuda fikrim yok.Evli arkadaşlar kendi yorumlarını yapacaklardır.
Bende evli değilim bu konuda düşüncelerim seninle aynı.Ama biraz yadırganıyor etrafımda olmaz diyor herkes.Ben buna sadece aldatmak penceresinden bakmıyorum. Yani ne bileyim insanın ailesiyle bile diyalogları özeldir.Ben kızkardeşlerimle mesaj ya da mail ne yazışmışsam sevgilim bilsin istemem kocam da olsa istemem.Çünkü bu biraz onların da özel hayatını paylaşmak oluyor ya da yakın bir arkadaşımla yazışıyorsam bu onu ilgilendirmez diye düşünüyorum.Bende onun etrafındaki insanlarla neler paylaştığını sürekli hafiye gibi takip edemem.Bu bana ciddi bir esaret gibi geliyor.
onun özelı ve hayatı ben..benım özelım ve hayatım o..baskabır hayat ta baskalarıda olamaz....o razı ben razı..cok mutluyuz..
eşim yok ama sevgilim öyle bir talepte bulunmadı. bulunsaydı verirmiydim? verirdim.. benim için sorun değil saklayacak gizleyecek birşeyim yok. bence özel hayat olmalı ama sadece sevgiliyken. evliyken olmasına karşıyım. neden? hayatı paylaşmaya söz verdiğim insandan ayrı bi hayatım daha doğrusu onun bilmemesi gereken özel bir hayatım olmamalı özelim onunla olmalı.. sevgiliyken olmamalı diyorum ama şifrem hariç herşeyimi bilir :) ilk zamanlar özel hayat deniyor ama uzun beraberliklerde kalmıyor özel hayat filan bunu koruyabilen çok az insan gördüm malesef :)
Özel hayattan kasıt, kendine ait hobileri olması, arkadaşlarıyla vakit geçirebilmesi, kendine zaman ayırması gibi şeylerse evet çiftlerin özel hayatı olmalı. Eşim de ben de bu özgürlüğe sahibiz.
Ama söz konusu gizli saklı yapılan işler, saklanan arkadaşlıklar, sohbetler...vs gibi şeylerse, bence bunlar, evliliğin kimyasını bozan şeyler. Asla olmamalı.
Bence olmaz olmamalı.
Onun benım ozelım zaten özel hayatımız ortak olmalı benım fıkrım tabıkı.
Bu konuda fikrime katılmayanlar olucaktır.
ama oyle araya sevıye felan bızım ılıskımıze olumsuz yansır.
hersey şeffaf ve ben sen degıl BıZ olarak olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?