Sevgililerin/eşlerin özel hayatı olur mu ??

bi defa biri bana laf atsa direk kocama söylerim niye saklıyorum böyle bişiyi ben yolda argo takılıp bana kıroluk yapana ben bide kocamdan gizleyip onu mu korucam çok saçma ayrıca bi erkek bi kız ona kaş göz yapınca o da ona karşılık verip üstüne bide bunun adını siz özel hayat koyuyosanız bişi var yani demektir bu düpedüz aldatmak olur onun adı

Son düzenleme:
bu şifreleri bilmek sorun değil girmesin neyi öğrenmeye çalışıyor insanlar şüpheleri varsa veya saplantılı kıskançlıkları gizlice açıp ne arıyıorlarsa onu bulmaya çalışırlar...
yada kocam bana msn şifreni ver bakim desede bana çok garip gelir ama bnm msnem de facemde şifreleri sabittir....
herkezin özel hayatı tabiki vardır tabiki hobilerini yapacak ben onun hobilerinden haz etmek zorunda değilim veya beraberiz diye engelleyeem ....
ama nerde olduğu hakkında herzman bilgim olmalıdır....

yanlış anlama laf atmaktan maksat yanlız bir yerdeyken sırf eşimin kafasında şüpheler oluşmasın diye saklarım

Özel hayatı değil de,kendilerine ayıracakları özel zamanları olmalıdır.İki taraf da zevkine isteğine göre takılmalı bazı zamanlarda,yapışık ikiz gibi hareket edilmemeli.
Yoksa çok sıkıcı oluyo

Tabii ki vardır ve saygılı olmak gerekir .Şifreni ver diyen bir adam veya kadın şunu demek istiyordur
"bakalım bi halt karıştırıyor mu?" Kimse inkar etmemeli bunun başka anlamı yoktur.

bana göre sanal alemde özel hayat diye birsey yoktur. en basından beri sözlüm ile ne kadar ne hesabımız varsa sifrelerini biliriz
ama durup dururken ''dur ben bi karıstırayım belki bişeyler bulurum'' gibisiden paranoyakca davranıslarda bulunmuyoruz.
eger karsındaki insana guvenmiyorsan ve surekli karıstırıp bu konuda vır vır yapıyorsan o farklı bi konu zaten yapıcak olan adam farklı bi adres acıp yine
yapar engelleyemezsin guvenmek yada guvenmemek sifreleri bilmekle yada bilmemekle alakası yok bence

ben evli değilim ama erkek arkadaşımla birlikte yaşıyorum. bireylerin özel hayatları elbette var ama bu genelde lafta kalıyor.kendime adıma konuşmam gerekirse evet facebook, twitter gibi sosyal alan şifrelerimiz sadece kendimizde.birbirimizin telefonunuda karıştırmayız kesinlikle.ama gecenin bi vakti mesaj gelirse bi köşeye çekilip okuyamazsın bulunduğun yerde okur ve kimden geldiğini söylersin.Hani bu sorulmaz mesajı kim attı diye ama söylemek zorunda hissedersin.Diğer sosyal faaliyetlere gelince aynı evde yaşadığımız için yani şu odaya geçeyim biraz kitap okuyim ben bugün biraz odamda takılayım gibi bi düşünceniz olamıyo çünkü sizin odanız yok herşeyi birlikte yapıyorsunuz birlikte yemek yiyorsunuz birlikte tv izliyorsunuz falan. Bi süre sonra bakmışsınız ki tek başınıza yaptığınız hiç bi şey kalmamış.

Tabii ki vardır ve saygılı olmak gerekir .Şifreni ver diyen bir adam veya kadın şunu demek istiyordur
"bakalım bi halt karıştırıyor mu?" Kimse inkar etmemeli bunun başka anlamı yoktur.

Bende böyle düşünüyorum, güvenememekten kaynaklanıyor. İnsanlar sürekli birbirlerini kontrol etme ihtiyacı duyuyor.Bu da şahsım adına söylüyorum tabi, bana sıkıntı veriyor.Kendime ait birşeyler kalsın ve birlikte olduğum kişi bunları sorgulamasın istiyorum bende onunkileri bilmeyeyim.Bu sadece şifreler için de geçerli değil. Birlikte olmak başka aynı hayatı yaşamak başka geliyor.Birbirimize güvenmezsek nasıl yaşayacağız, sevgi nasıl olacak güven olmadan.

Eh, biraz aklı baki biriyse şifreyi verir, sonrada gizli bir başka mail/face vs adresi alır...

Şifreleri bilsende ya başka hesabı, mail adresi veya telefon hattı varsa. Bunları nasıl bulacan. Bu paranoyaklık ve güvensizlikle ilişki de gitmez, evlilik de. Zaten şifre istemek sana güvenmiyorum, bir işler karışıtıryorsun demektir. Mesela benim kendi face hesabım yok eşiminkinden gireyim eşle dostla oradan konuşayım durumu varsa tabi şifre gerekli o zaman. Hesabı açmak için :))

Aslında kişinin o bilgisayarda bastığı tuşunu kadar yapılan her işlemi kaydeden casus porgramlar var onlardan kurmak lazım :) Ama adam bilgisayar kurduysa bu da sökmez...

Son düzenleme:
Bazı şeyleri bilmemek gerçekten çok güzel şifre şu bu da onlar arasında
Ben güvenilir bir insanla berabersem şifresini bana kendi söylemek istese bile istemem bilmeyi
O kadar da o ben ben o olmayalım
Bireysellik korunmalı ilişkilerde bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…