- 19 Mart 2023
- 1.380
- 2.267
- 48
Valla senin şu aşk meşk konularından gına geldi.Instagramda benden kucukler evleniyor bir ben yalnızım galiba kimse istemiyor beni
Yaa işte onu diyorum kadınlar kulübünde bulması zor erkeklerin olduğu Bi yere gitse şimdiye bulmuştu.Forum dedin de aklıma geldi, birine burda akıl vermişler böyle, forumlara takıl bulursun diye, bulmuş. En azından forum kitlesi instaya göre temizdir ya, abaza yuvasından iyidir.
Evet kimse istemiyor.Instagramda benden kucukler evleniyor bir ben yalnızım galiba kimse istemiyor beni
Ben gerçekten zihinsel bir problemi olduğunu düşünüyorum geçende ben erkek delisi dedim diye banlamışlar şikayet etmiş. Bunu bende yapsam banada diyebilirler bence forumunda bu konuya el atması lazım. Çünkü gerçek anlamda sorunu sıkıntısı olan insanların konuları böyle gereksiz takıntılı insanlar yüzünden gerilerde kalıyor. Dediğin gibi bir kota koyulmalı bu konuda hayır ağzıma o kadar çok şey geliyor ki zor tutuyorum yoksa benim ağzımın perdesi yok çevrem bilir ama zor tutuyorum kendimi. İnsanların tavsiyelerini dinlemeyip bozuk plak gibi aynı konuyu açınca insanlar evet bir yerde yeter deyip ağır konuşuyor. Sonra ne o hakaret etti hayatında hiç kimse ona hakaret etmemiş herhalde beni dışarıda görse aynı böyle bozuk plak gibi takıntılı hastalara ne dediğimi şuradaki yazdıklarıma şükreder. Acilen tedavi olması gerekiyor bence bu hastalık derecesinde artık gerçekten.ben artık geeçek olmadığını düşünüyorum. sürekli aynı konu aynı cümleler bunun için tekrar tekrar yeni konu açıyosun bi de. aynı konular için belli bi kota olmalı bence. hala ciddi ciddi yardım etmeye çalışanlar olduğunu görünce de şaşırıyorum. insanların sabrını deniyorsun ya da dalga geçmeye çalışıyorsun ama olmuyor.
bana iyiden iyiye troll gibi gelmeye başladı. böyle gerçek bi karakter olduğunu düşünmüyorum. evet aynı konuyu 28726 kez açıp insanlardan sürekli destek beklediği için gına gelip ters yorum yapanları şikayet ediyo. üzülüp işte hayatında bi koruyucu figür istiyo diyenleri de anlamıyorum sen kendini koruyamıyor musun arkadaşım neden bir erkeğin himayesi şart? ben çalışmayayım, evlenip evimde oturayım, bi de çocuk yaparım, kocam para versin öyle yaşayayım mantığında insanlar hiçbir zaman mutlu olamıyorlar ve çizdikleri profil de tam olarak bu. sen de bence çok ters yazma banlanmaya değer bi konu değil çünkü.Ben gerçekten zihinsel bir problemi olduğunu düşünüyorum geçende ben erkek delisi dedim diye banlamışlar şikayet etmiş. Bunu bende yapsam banada diyebilirler bence forumunda bu konuya el atması lazım. Çünkü gerçek anlamda sorunu sıkıntısı olan insanların konuları böyle gereksiz şeyler yüzünden gerilerde kalıyor. Dediğin gibi bir kota koyulmalı bu konuda hayır ağzıma o kadar çok şey geliyor ki zor tutuyorum yoksa benim ağzımın perdesi yok çevrem bilir ama zor tutuyorum kendimi. İnsanların tavsiyelerini dinlemeyip bozuk plak gibi aynı konuyu açınca insanlar evet bir yerde yeter deyip ağır konuşuyor. Sonra ne o hakaret etti hayatında hiç kimse ona hakaret etmemiş herhalde beni dışarıda görse aynı böyle bozuk plak gibi takıntılı hastalara ne dediğimi şuradaki yazdıklarıma şükreder. Acilen tedavi olması gerekiyor bence bu hastalık derecesinde artık gerçekten.
Hayatımda bir erkeğe bağımlı yaşamak istemedim her zaman şunu derim evlensem bile çalışırım. Çünkü ben kendimi işe yaramaz gibi hissederim ve dediğin düşüncede olan insanlara asla anlam veremem ve gerçekten bana göre acınacak konumdalar. Çalışmaya çok engel bir durum olmadığı sürece bir kadın çalışmalı ve bir erkek eline bakmamalı muhtaç olmamalı. Kadın kendinide koruyabilir güçlü bir kadın her şeyin üstesinden gelir. Hayır burda forumda yöneticiler görmüyor mu hani banlamaya gelince banlıyorlar ya eeee ablacım bide bu takıntılıyı uyarsana onuda banlasana. Neyse birşey yazacaktımda siyasete girme ihtimali olan bir cümle olabilir siyaset konuşmayıda sevmem onun için o cümleyi yazmayacağım. Ay dur ben sabah bakalım beni kaçta banlatacak onu bekliyorum. Gerçekten konu sahibinin Allah ailesine ve çevresindekilere sabır versin laftan anlamaz biri bide üstüne bozuk plak gibi.bana iyiden iyiye troll gibi gelmeye başladı. böyle gerçek bi karakter olduğunu düşünmüyorum. evet aynı konuyu 28726 kez açıp insanlardan sürekli destek beklediği için gına gelip ters yorum yapanları şikayet ediyo. üzülüp işte hayatında bi koruyucu figür istiyo diyenleri de anlamıyorum sen kendşni koruyamıyor musun arkadaşım neden bir erkeğin himayesi şart? ben çalışmayayım, evlenip evimde oturayım, bi de çocuk yaparım, kocam para versin öyle yaşayayım mantığında insanlar hiçbir zaman mutlu olamıyorlar ve çizdikleri profil de tam olarak bu. sen de bence çok ters yazma banlanmaya değer bi konu değil çünkü.
çalışma konusunda evlenmeden önce de hep dedim ben babamdan alırım da eşimden harçlık alamam düşünsene bi kıyafet beğeniyosun paran yok eşinden istiyosun onu almak için. çok şükür eşim muhtaç hissettirecek biri de olmadı. nişandan beri maaşını yattığı gün bana yollar ben idare ederim aylık süreci. yine de evden çalışıyorum şimdi ara verdim Allah nasip ederse bebek geliyor diye. aramızda hiç para konusu olmadı kazancımızı hep birleştirip harcadık ama yine de eş eline bağlı kalmak 100 liralık bir şey için bile para istemek bana kırıcı gelir heralde. konu sahibiyle ilgili artık bir şey demek istemiyorum her seferinde yazmayayım diyorum ama cidden insanın sabrıyla oynuyo. bi ara sürekli biri var, yeni biri, biri olacak şimdi de niye biri çıkmıyo vs. bi insan bu kadar odaklanamaz bu konuya ya sanmıyorum.Hayatımda bir erkeğe bağımlı yaşamak istemedim her zaman şunu derim evlensem bile çalışırım. Çünkü ben kendimi işe yaramaz gibi hissederim ve dediğin düşüncede olan insanlara asla anlam veremem ve gerçekten bana göre acınacak konumdalar. Çalışmaya çok engel bir durum olmadığı sürece bir kadın çalışmalı ve bir erkek eline bakmamalı muhtaç olmamalı. Kadın kendinide koruyabilir güçlü bir kadın her şeyin üstesinden gelir. Hayır burda forumda yöneticiler görmüyor mu hani banlamaya gelince banlıyorlar ya eeee ablacım bide bu takıntılıyı uyarsana onuda banlasana. Neyse birşey yazacaktımda siyasete girme ihtimali olan bir cümle olabilir siyaset konuşmayıda sevmem onun için o cümleyi yazmayacağım. Ay dur ben sabah bakalım beni kaçta banlatacak onu bekliyorum. Gerçekten konu sahibinin Allah ailesine ve çevresindekilere sabır versin laftan anlamaz biri bide üstüne bozuk plak gibi.
Ben kezban dediğim için banlanmıştım asdfgh Oysa ki kezban çok güzel bir isim. Şaka bi yana bilerek yapıyor kızlar kendisine de daha önce söyledim o 3 kelime ile aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp önümüze koyarken aslında ekran karşısında çekirdeğini çitleyip gülüyor bizim yorumlara '' oh yine trolledim bunları '' diye. Ona istediği cevabı verin geçinHayatımda bir erkeğe bağımlı yaşamak istemedim her zaman şunu derim evlensem bile çalışırım. Çünkü ben kendimi işe yaramaz gibi hissederim ve dediğin düşüncede olan insanlara asla anlam veremem ve gerçekten bana göre acınacak konumdalar. Çalışmaya çok engel bir durum olmadığı sürece bir kadın çalışmalı ve bir erkek eline bakmamalı muhtaç olmamalı. Kadın kendinide koruyabilir güçlü bir kadın her şeyin üstesinden gelir. Hayır burda forumda yöneticiler görmüyor mu hani banlamaya gelince banlıyorlar ya eeee ablacım bide bu takıntılıyı uyarsana onuda banlasana. Neyse birşey yazacaktımda siyasete girme ihtimali olan bir cümle olabilir siyaset konuşmayıda sevmem onun için o cümleyi yazmayacağım. Ay dur ben sabah bakalım beni kaçta banlatacak onu bekliyorum. Gerçekten konu sahibinin Allah ailesine ve çevresindekilere sabır versin laftan anlamaz biri bide üstüne bozuk plak gibi.
sabah bi sürü beğenmedimle uyanıcazBen kezban dediğim için banlanmıştım asdfgh Oysa ki kezban çok güzel bir isim. Şaka bi yana bilerek yapıyor kızlar kendisine de daha önce söyledim o 3 kelime ile aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp önümüze koyarken aslında ekran karşısında çekirdeğini çitleyip gülüyor bizim yorumlara '' oh yine trolledim bunları '' diye. Ona istediği cevabı verin geçin
ben artık gerçek olmadığını düşünüyorum. sürekli aynı konu aynı cümleler bunun için tekrar tekrar yeni konu açıyosun bi de. aynı konular için belli bi kota olmalı bence. hala ciddi ciddi yardım etmeye çalışanlar olduğunu görünce de şaşırıyorum. insanların sabrını deniyorsun ya da dalga geçmeye çalışıyorsun ama olmuyor.
Ben mesela az bir şey anlıyorum bu işlerden. Kendi haritama baktığımda 28 yaşından önce evlilik görünmüyor. O yüzden bekliyorum bakalım asdasgsasdfaDoğum haritana baktırdın mı hiç? Bunları öngörebilen astrologlar var
belki durcan durcan turnayı gözünden vurucan
BalikRainyy burcun ne senin kuzum?
Pff ne yazdın okumadim okadaar bossun ki roman yazmissin ben sana konularima Yazma diyorum daha ne diyimSen bu kafayla gidersen ohooooo başına ne işler alacaksın merakla burda bekliyorum konularını. Yahu ben erkek delisi deyince hakaret etmiş oluyor muşum lafa bak hele. Doğruyu söylüyoruz dokuz köyden kovuluyoruz. Hayır burda insanların tavsiyelerini dikkate almayacaksan neden bozuk plak gibi aynı konuları açıyorsun? Hayır insanların kendine acımasına o kadar keyif alıyorsun ki bir insan kendini ne bu kadar acındıtmaktan zevk alabilir nede bu kadar kendini ezik gösterebilir. Hayır burda durup durup aynı konuyu açmak nedir ki ciddi anlamda zihinsel problemin olduğunu düşünmeye başladım. Çünkü kendini o kalıba soktun insanların gözünde. Bence sen ne yap biliyor musun 1 tane pankart hazırla onu al eline bide sırtına ve önüne bir tane yapıştır koca aranıyor diye yazıp dolaş. Ay buradakilerden sana iş çıkmaz sen zannediyorsun ki burdan biri sana koca bulur. Ay olsa bile kefil olmaz emin ol bozuk plak gibi aynı konuya takılan takıntılı birine kimse kefil olmaz. Emin ol reelde çevrende kimse bu yüzden sana kefil olmuyor. Azıcık kadınlık gururu lütfen ya sayende kadın olmaktan utandım erkekte erkek aaaaay iyi ki reelde seni tanımıyorum vallahi insana cinnet geçirtirsin sen. Çok şükür rabbim etrafımda bu kadar kadınlık gururu olmayan biri yok ne kadar şükretsem az rabbim sana. Sana son bir şey söyliyeyim azıcık ufkunu genişlet aynı konulardan insanlara ööööööğ geldi artık okeeey. Şimdi git beni banlat.
O yuzden mi evlisin ben birini isteyince mi suc cok rahatsiz oluyorsan okuyup yazma bu kadar basit.bana iyiden iyiye troll gibi gelmeye başladı. böyle gerçek bi karakter olduğunu düşünmüyorum. evet aynı konuyu 28726 kez açıp insanlardan sürekli destek beklediği için gına gelip ters yorum yapanları şikayet ediyo. üzülüp işte hayatında bi koruyucu figür istiyo diyenleri de anlamıyorum sen kendini koruyamıyor musun arkadaşım neden bir erkeğin himayesi şart? ben çalışmayayım, evlenip evimde oturayım, bi de çocuk yaparım, kocam para versin öyle yaşayayım mantığında insanlar hiçbir zaman mutlu olamıyorlar ve çizdikleri profil de tam olarak bu. sen de bence çok ters yazma banlanmaya değer bi konu değil çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?