Sevgililik?

çalışma konusunda evlenmeden önce de hep dedim ben babamdan alırım da eşimden harçlık alamam düşünsene bi kıyafet beğeniyosun paran yok eşinden istiyosun onu almak için. çok şükür eşim muhtaç hissettirecek biri de olmadı. nişandan beri maaşını yattığı gün bana yollar ben idare ederim aylık süreci. yine de evden çalışıyorum şimdi ara verdim Allah nasip ederse bebek geliyor diye. aramızda hiç para konusu olmadı kazancımızı hep birleştirip harcadık ama yine de eş eline bağlı kalmak 100 liralık bir şey için bile para istemek bana kırıcı gelir heralde. konu sahibiyle ilgili artık bir şey demek istemiyorum her seferinde yazmayayım diyorum ama cidden insanın sabrıyla oynuyo. bi ara sürekli biri var, yeni biri, biri olacak şimdi de niye biri çıkmıyo vs. bi insan bu kadar odaklanamaz bu konuya ya sanmıyorum.
Tabi ki istisnalar dışında koca eline bakmak kötü Allah sağlık sıhhat verdiği sürece kendim kazanırım bir adama bağımlı kalmam. Çocuktu hastalıktı çalışamaz anlarım ona okey ama bu denli erkek erkek demek inanılmaz korkunç bir şey. Bende yazmayayım diyorum ama bir kadının böylesine erkeğe bağımlı olması beni çileden çıkarıyor.

sabah bi sürü beğenmedimle uyanıcaz 😂 ben de öyle düşünüyorum da biz rainy üzerinden genel olarak bu profiller hakkında eleştiri yaptık. insan kendine laf söyletmekten zevk alıyosa zaten tedavi için geç kalmış demektir.
Ay beğenmedim atmamış bende çok bekledim hatta banlanırım diye bekledim olmamış ya 😀

Pff ne yazdın okumadim okadaar bossun ki roman yazmissin ben sana konularima Yazma diyorum daha ne diyim
Ya bir şey söyleyeyim mi sana senin gibi modelleri çok biliyoruz biz. Sen herkesin yazdığını sonuna kadar okuyorsun ama istediğin cevabı vermediğimiz için okumadım diyorsun. Boşsun derken inan senden daha fazla hayat tecrübem var kim boş ortada. Boş bir insan olmadığım için senin gibi ortalara çıkıp erkek erkek diye düşmedim. Çok şükür senden daha tecrübeli ekonomik özgürlüğü olan kendini bir erkeğe muhtaç hissetmeyen devamlı kendine yeni bilgiler katmaya çalışan hayatını bir erkek üzerine değil kendi üzerine kuran yeni yerler ve yeni birşeyler öğrenip keşfetmek için sürekli uğraşan biriyim. Çok şükür ki ailem beni erkek gibidir yetiştirip bir erkeğin yapabileceği işi bile öğretip yapan biriyim. Neden çünkü ileride bir erkeğe muhtaç hissetmemem için böyle yetiştirildim çevremde bilir beni. Senin gibi bana erkeğe muhtaç ol erkek erkek diye delir demedi öğretilmedi. O yüzden sen benim kulvarımda asla olamazsın sadece yanımdan geçebilirsin belki oda ben izin verirsem okeeeeyyy 😉

bana atmış, bi de sen niye evlisin o zaman demiş 😂 bence tamamen boşa konuşuyoruz
Bacım anlamaz o anlamaz olan beyni sadece oraya çalışıyor çünkü. Ne kadar güzel evlenmişsin Allah mutlu mesut etsin bebişin olacakmış sağlıkla al kucağına. Ama bu tamamen hayatında biri olanları kıskanıyor sen zamanında evlenmişsin çünkü onu kimse böyle takıntılı bir şekilde kabul etmiyor. İki gün tanıdığın adama evlenelim sevgili olalım derse kaçar bir kadında kaçar akıl başında bir kadın kaçar ay dünyada çok gereksiz bir zihniyet kardeşim.

Ben 22 yaşındayım 18 yaşında tanıdıklarım evlendi herkesin kendi tercihi üstelik rainy yani sende kendini kıyaslaya kıyaslaya değersiz yapıyosun bak sürekli aynı noktaya takıldın olacağı varsa da olmuyor biraz kendinle ilgilen kendini sev kişisel bakım yap müzik dinle ve dans et bi güvenini topla kursa git herhangi bir kursa ortam kur kimseye surat asma gereğinden fazlada samimi olma öyle öyle açılacaksın
Yuh 18 yasinda evlenmek nedir yaa.. okumaya da mi niyetleri yokmus, bence ask degil utanc hikayesi

Bacım anlamaz o anlamaz olan beyni sadece oraya çalışıyor çünkü. Ne kadar güzel evlenmişsin Allah mutlu mesut etsin bebişin olacakmış sağlıkla al kucağına. Ama bu tamamen hayatında biri olanları kıskanıyor sen zamanında evlenmişsin çünkü onu kimse böyle takıntılı bir şekilde kabul etmiyor. İki gün tanıdığın adama evlenelim sevgili olalım derse kaçar bir kadında kaçar akıl başında bir kadın kaçar ay dünyada çok gereksiz bir zihniyet kardeşim.
Amin canım teşekkür ederim 💙 valla normalde biri böyle yazınca dua ederim falan ama bu o kadar sıktı ki gerçekliğini de yitirdi bdvde yeni konusunu görünce sinirim bozuluyo artık, kendine başka eğlence bulsa da bizi de bi salsa artık

Amin canım teşekkür ederim 💙 valla normalde biri böyle yazınca dua ederim falan ama bu o kadar sıktı ki gerçekliğini de yitirdi bdvde yeni konusunu görünce sinirim bozuluyo artık, kendine başka eğlence bulsa da bizi de bi salsa artık
Rica ederim canım ❤️Azıcık kendini geliştirmek istese başka aktiviteler bulabilir ne bileyim kurslara gider sosyal çevre edinir vs. Ama ciddi anlamda şahsi düşüncem tabi ki bir destek alması gerekiyor.

Ben kezban dediğim için banlanmıştım asdfgh Oysa ki kezban çok güzel bir isim. Şaka bi yana bilerek yapıyor kızlar kendisine de daha önce söyledim o 3 kelime ile aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp önümüze koyarken aslında ekran karşısında çekirdeğini çitleyip gülüyor bizim yorumlara '' oh yine trolledim bunları '' diye. Ona istediği cevabı verin geçin :KK70:
Burda zaten ben seni şikayet etsem hemen banlanıyorsun. Hayır konu sahibi ne yapıyor aynı konu açılıyor mesela bir süre konu açma yasağı getirilmeli. Şikayet et banlansın hemen oldu herkes herkesi banlatsın. Bazı insanlar o kadar sabır sınıyor ki ister istemez yeter diyorsun bence biraz konu açanlara bakmaları lazım. Örnek bu konu sahibi 2638383837 aynı konusu neden sınırlama gelmiyor veya uyarı ikaz verilmiyor. Birde bana yorum yazma diyor sen açma aynı konuyu yazmayayım ki ekranıma çat diye düşüveriyor foruma bakınca. Sende haksız yere ban yemişsin be canım yine bir adaletin olmadığını burada gördük 🤦‍♀️

Tabi ki istisnalar dışında koca eline bakmak kötü Allah sağlık sıhhat verdiği sürece kendim kazanırım bir adama bağımlı kalmam. Çocuktu hastalıktı çalışamaz anlarım ona okey ama bu denli erkek erkek demek inanılmaz korkunç bir şey. Bende yazmayayım diyorum ama bir kadının böylesine erkeğe bağımlı olması beni çileden çıkarıyor.
Ben calismicam bir erkegin eline mi bakicam yazdim siz ne sacmaliyorsunz

Ya bir şey söyleyeyim mi sana senin gibi modelleri çok biliyoruz biz. Sen herkesin yazdığını sonuna kadar okuyorsun ama istediğin cevabı vermediğimiz için okumadım diyorsun. Boşsun derken inan senden daha fazla hayat tecrübem var kim boş ortada. Boş bir insan olmadığım için senin gibi ortalara çıkıp erkek erkek diye düşmedim. Çok şükür senden daha tecrübeli ekonomik özgürlüğü olan kendini bir erkeğe muhtaç hissetmeyen devamlı kendine yeni bilgiler katmaya çalışan hayatını bir erkek üzerine değil kendi üzerine kuran yeni yerler ve yeni birşeyler öğrenip keşfetmek için sürekli uğraşan biriyim. Çok şükür ki ailem beni erkek gibidir yetiştirip bir erkeğin yapabileceği işi bile öğretip yapan biriyim. Neden çünkü ileride bir erkeğe muhtaç hissetmemem için böyle yetiştirildim çevremde bilir beni. Senin gibi bana erkeğe muhtaç ol erkek erkek diye delir demedi öğretilmedi. O yüzden sen benim kulvarımda asla olamazsın sadece yanımdan geçebilirsin belki oda ben izin verirsem okeeeeyyy 😉
Ne saniyorsun kendini istenmedigin yerde duruyorsun satasip duruyorsun. Bence sen benim yanimdan bile gecemezsin. Benim kendimi gelistirmedigimi nereden biliyorsun iste buradan belli bos konustugun

Back
X