Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tabi siz şimdi rainyy kimdir ne zamandır aynı şeyleri yazıyor bilmiyorsunuz. Aslında robot olduğundan şüpheleniyorum ben. O yüzden üç kez yer değiştirip yazdım ki bilgisayar algılasın.
İstanbul kalabalık şehir, geçen çok olur. Adı da iyiymiş, ben bunu Fatih Sultan Mehmet diye açarım duyan koşar köprüden geçmeye. Açılışa özel ilk ay mehter marşı da caldirdim mı tamam bence. Fiyat konuşalım, pazarlık sünnettir biliyorsunuz.
Hanımefendi neden hakaret ediyorsunuz bize? Pazarlığı kizistirmaya mı geldiniz?
Kusura bakmayın ama fiyatta anlaşırsak köprüyü alınca rainynin gelinlikle gecmesi için düğününde köprüyü trafiğe kapatmayı düşünüyorum. O anlar bütün kanallarda aynı anda canlı olarak yayınlanacak üstelik.
Siz kıskançlıktan çatlayın.