Sevgilim 3,5 Yllk ilikimiz bitsin dedi?

blöf yapmış sana:)
hazır ol bundan sonrada hep bitsin der.
bence tamam sabrın bu kadarsa ozaman bitsin dicektin.
bir dahada aramıcaktın.

gözünü korkutmaya çalışmış bence
sen karşındakinden çok emin olduğunu belli etmişsin çok rahat davranmışsın anladıgım kadarıyla
ve senı korkutmak istemiş
bitirmek hiç kolay değil tabii kide bence hatalı olan sensin
ara ve özür dile herşeyi çok büyütme bence

Adam size onu kaybetme korkusunu yaşatmış.
Akıllı davranmış yani.
Sizde hemen özür dilemişsiniz.
Ben olsam 3,5 yıldır iyiydi de şimdi mi huzurun yok şimdi bir ışık görmemeye başladın bu ilişkide derdim.
Hani normal bir şekilde bitsin dese iyi ağır laflar söyledi demişsiniz.
Neyse;
Özür dileyen taraf siz oldunuz ya umarım bu durumu bir rahatlık olarak görmez her zaman.

kizlar niye oyle dioyorsunuz belki gercektende adam bitirmek istemistir surekli karsi tarafa guvenmeyen naz kapris durumlari varsa bunalmis olabilir.
ne demis evlenince daha beter ben ilsikimizde isik goremiyorum..
blof yapmamis olabilir bence.
ama bunlarin telefonda konusulmasi mantikli degil. yuzyuze konusun bence.

canım bnm umarım barısmıssınızdır benımde 3.5 4 yıllık bır ılıskım vr aynı senın gıbı
ve bızde arada ne yazık kı (ozellıkle ben) bitsin diyoruz ama blöf oldugunu bılıyoruz aslnda laf olsun dıyer sınırle soyluyoruz ama sızın ılıskınızıı bılmedıgımden pekte olumlu yorum yapmak ıstemıyorum hanı blof ypmıstır dıye ama senı pısman etmek ıcın yapabilir diyim...Sonucta 3.5 yıl bır anda sılmek zor olsa gerek

çocuk haklı insan huzur arıyor kavga gürültüyü kim ne yapsın
uzun beraberlik zaten yeteri kadar yeri geliyor yoruyor bide karşıdaki kişide huzursuzluk çıkarırsa olacak iş değil

Ya bende erkek arkadaşıma çok çektirdim zamanında ne kaprisler ne nazlar yaptım
Seviyoduki dayandı benim gibi bir cadıya bende onu çok seviyorum tabii..
Arkadaşım biterse bitsin gittiği yere kadar diyecektin..
Hatta benden ayrılmak istese belki nedenini bile soram ne kadar üzülsemde demekki bazı şeyler bitmiş o öyle düşündüyse saygı duyardım aşkımıda kalbime gömerdim tabii:1no2:
Ben kaybetme korkusunu falan hiç hissetirmem o zaman beni umursamaz ki nasılsa benim der geçer..Benim fikrim bu:olmaz:

herşeyin hayırlısını dile, ne kadar üzülsende oluruna bırak. benimde ilişkim bitme sürecine yaklaştı sanırım. çok üzülüyorum ama herşeyin hayırlısı. geçirilen yıllar sorunları çözmüyor.

hepinize teşekkürler arkadaşlar mesaj atmıştım biliosunuz neyse konştuk tekrar barıştık bizim sorunumuz şuanda 1 hafta da konuşamıcak olmammız ailesi çok tutucu sevgili durumlarına çok karşılar telefonla konuşmasına pek fırsat vermiyolar maalesef ailesiyle şuanda köyde 1 hafta sonra yaşadığı şeher dönücek arıcağını söledi zaten hattı da servis dışı oldu borcunu ödeyemedi.ne o arayıo beni ne de ben onu, kafasını dinlemek istiyo sanırım hiç böle olmamıştık:(böle bi adam değil di bana hep sevgi dolu kavga etsem sabahlara kadar uyuyamzdı şimdi arıorum 12 dedin mi uyuyo ortamı hiç ama hiç musait değil şuanda bilmiorum?

hepinize teşekkürler arkadaşlar mesaj atmıştım biliosunuz neyse konştuk tekrar barıştık bizim sorunumuz şuanda 1 hafta da konuşamıcak olmammız ailesi çok tutucu sevgili durumlarına çok karşılar telefonla konuşmasına pek fırsat vermiyolar maalesef ailesiyle şuanda köyde 1 hafta sonra yaşadığı şeher dönücek arıcağını söledi zaten hattı da servis dışı oldu borcunu ödeyemedi.ne o arayıo beni ne de ben onu, kafasını dinlemek istiyo sanırım hiç böle olmamıştık:(böle bi adam değil di bana hep sevgi dolu kavga etsem sabahlara kadar uyuyamzdı şimdi arıorum 12 dedin mi uyuyo ortamı hiç ama hiç musait değil şuanda bilmiorum?

Çok ilginç...
Bence hiç üzerine gitmeyin..
Gerçekten sizi kendi istiyorsa ailesini de bahane etmez telefonu da..
Kocaman adam yahu:umursamaz:

Çok ilginç...
Bence hiç üzerine gitmeyin..
Gerçekten sizi kendi istiyorsa ailesini de bahane etmez telefonu da..
Kocaman adam yahu:umursamaz:

daha önce size içten içten kızıodum ama doğru sölüsoun gercekten kocaman adam kim engeller ama çocuk gibi ilginç ama bu adam 24 yaşında bir de 15 yaşında değil:.....

daha önce size içten içten kızıodum ama doğru sölüsoun gercekten kocaman adam kim engeller ama çocuk gibi ilginç ama bu adam 24 yaşında bir de 15 yaşında değil:.....

Kızsanız da kızmasınız da benim fikrim değişmez...hihoyyyt
Ben olsam sevgisinden şüphe ederim..:umursamaz:
Böyle karışık işlere gelemem ben..
Görüşmek isteyen görüşür..
İstemiyorsa bahane çoooooooook:ecrin_bebek:

24 yaşında ve ailesi kızıyo diye sizle mi konuşmuyo tel de :1shok::1shok:

cidden çocukmuş kusura bakma canm :1closedeyes:

ılerde mahfolursun bÖle bı aıle ıle ıyı dÜŞÜn canım. Koskoca adama karıŞılırmı yaaa

yok cnm bı anlık sınırle ole demıstır bekle hıc arama sakın ol aglama kaç yılınız gecmıs bı cırpıda bıtmez meraketme bende 5,5yıl oldu sımdı evlılık hazırlıgındayım her kavgamzda bttı ayrılıoz derdık ama kopmak kolay degıl anlık sınırden demstr sakın bırak arada konusun nslsn felan ama telefonda ayrılıyrm gıbı seyler demeyın bırbırnıze yuzyuze konusun uzme kendını hakkınzda hayrlısı olsun

cnm mrb başta erkek arkadaşın bana blöf yapıyormuş gibi geldi.sonuçta sen çok kapris yapmışsın ayrılma teklifinde bulunduysan belki şöyle düşünmüştür bu kız benden vazgeçmeye hazır uzun zamandır ilişkimiz olmasına ragmen gerçekten beni seviyormu acaba diye bir soru işaretiyle yapmış olabilir bunları dedim.ama artık blöf yapmadıgnı düşünüyorum ne yazık ki çunku sevgiliniz bazı şeyleri bahane ediyor gibime geldi seven insan bir yolunu bulur diyenlerdenim ve charming arkadaşımın söylediğine tamamen katılıyorum 3.5 sene boyunca batmadı da şimdi mi bişeyler rahatsız etmeye başladı.bence sevgiliniz sizden kopmuş.bu laflardan sonra ilişkiye dewam ederseniz sonu ayrılık olacak diye düşünüyorum çunku artık koptunuz bence.sende erkek arkadaşının limitini doldurmuşsun kaprislerinle ama sana haksızsın demiyorum içinden geldiği gibi davranmışsın ama birazda hatalısın.keşke erkek arkadaşının üstüne ayrılalım dedikten sonra bu kadar düşmeseydin kimse vazgeçilmez değildir.ama ilişkiniz hakkında en iyi veriye sen sahipsin en iyi sen hissedersin duygulaarını umarım üzülmezsin

bende de bunun 37 lik versiyonu var...
:oklava::oklava:
hepsi aynııı düşünmeee hiç kafamçokkarıştı

cevap veren arkadaşlara çok teşekkürler barıştık ama bişeyler yolunda gitmiyor.ailesine inanılmaz bağlı ve sonumuz nasıl olucak hiç bilmiyorum?acaba kendi kararlarını verebilirmi evlendiğimizde bunu düşünüyorum.

Back
X