Sevgilim 3,5 Yllk ilikimiz bitsin dedi?

eğer ailesine cok düşkünse ve ailesinin sözünden cıkamıyorsa benden sana tavsiye aman aman defalarca düşün yola gelmesi zaman alır siz en iyisimi hazır alırken ailesine değilde size düşkün olanını alınız

Ya bende erkek arkadaşıma çok çektirdim zamanında ne kaprisler ne nazlar yaptım
Seviyoduki dayandı benim gibi bir cadıya bende onu çok seviyorum tabii..
Arkadaşım biterse bitsin gittiği yere kadar diyecektin..
Hatta benden ayrılmak istese belki nedenini bile soram ne kadar üzülsemde demekki bazı şeyler bitmiş o öyle düşündüyse saygı duyardım aşkımıda kalbime gömerdim tabii:1no2:
Ben kaybetme korkusunu falan hiç hissetirmem o zaman beni umursamaz ki nasılsa benim der geçer..Benim fikrim bu:olmaz:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis kesnlkle katılıormmmm

hepinize teşekkürler arkadaşlar mesaj atmıştım biliosunuz neyse konştuk tekrar barıştık bizim sorunumuz şuanda 1 hafta da konuşamıcak olmammız ailesi çok tutucu sevgili durumlarına çok karşılar telefonla konuşmasına pek fırsat vermiyolar maalesef ailesiyle şuanda köyde 1 hafta sonra yaşadığı şeher dönücek arıcağını söledi zaten hattı da servis dışı oldu borcunu ödeyemedi.ne o arayıo beni ne de ben onu, kafasını dinlemek istiyo sanırım hiç böle olmamıştık:(böle bi adam değil di bana hep sevgi dolu kavga etsem sabahlara kadar uyuyamzdı şimdi arıorum 12 dedin mi uyuyo ortamı hiç ama hiç musait değil şuanda bilmiorum?

cocuk bıkmıs birazz huzursuzluklardan,cok deger vermiş sende suistimal etmişsin bence sevgi her zaman bir numara ama insan huzuru da ister sevgi var ki 3,5 yıl dayanmıs bundan sonra yapıcı ol huzur verki cocukta hep böle mi huzursuz olcaz düşüncesnden kurtulsn..ama şimdi hemen yapışma cocuga o zaman da o ayrılmayı sana koz olark kullanır bu yüzden yvas yavas yaklas o yaklastkca daha cok yakınlas ama huzursuzluk yaratma derimm..ezber konusmuomm walla yasadklarmdan yorumluomm ama illa herkes aynı seyi yasycak die bi kaide yok tabi kii.. belki de arkadsnn düşüncesi ve duyguları bu forma yazılanlardan cok daha farklı:kahve:

ailesi tutucu!hemde erkek evlada karşıkafamçokkarıştıoff off hala var böyleleri:delphin:ayrıca teli kapandıysa yeni hat alır aramaya meraklı olan..

Son düzenleyen: Moderatör:
geçende de benimki bitsin o zaman dedi bi tartısmanın sonunda.. evlerindeydık.. hiç bişey demedim sustum bi süre o da konuşmadı.. sonra çantamı aldım ben gidim o zaman dedim nereye dedi evime dedim nereye olacak? bizimkiler senin için mangal yapiyor burcu ne demek gidecem çocuk gibi davranma dedi ee bitsin diyosun tamam bitti işte daha ne işim var bu evde benim dedim sarıldı bana ben öyle bişey demedim dedi :bbo: bazen gercekten anlamıyorum bu erkek milletini... ağizdan bitti lafı bi kere çıkar arkadas yaa ne böle zırt pırt her kavgada bitsin..!!! o laftan sonra ağirdan al kendini hıı öyle mi bittiyse bitti de bu sefer geri adım atar çok yüz vermeyin şunlara yaa kararlı olsunlar bittiyse bitti bize bitti demeyecek bizi yarı yolda bırakmayacak çoook erkek var tamam bazen çok üstlerine gidiyoruz ama onlar da bizim üstümüze geliyor... aşk sevgi böyle basit mi ki her dakka bitsin bitsin!!! ben uyardım bir daha ağzindan çıksın o laf geri dönüşü olmaz bu ilk ve son olsun bi dahakıne kararlıysan bitti de benim burnumu sürtmek benim gözümü korkutmak senin haddine mi :umursamaz: gıcık oldum gene işteee

Bende 3 yıldır çok şeyler yaptım ona..Aradı açmadım,seni seviyorum dedi ben senden nefret ediyorum dedim,yanıma geldi defol dedim..Bunlar daha hiçbirşey değil.Hiç bir zaman ayrılık lafını almadı ağzına.Sabretti,bekledi..Sonra askere gitti 2 ay önce geldi.Kısa dönem yaptı.O zaman anladım yokluğunun ne demek olduğunu.Onu kaybedersem yaşayamayacağımı..Aldım karşıma konuştum askerden geldikten sonra.Yaptıklarım için özür diledim,sabrı için teşekkür ettim.Özre gerek yok sen beni sadece sev yeter dedi..Bu durumda bile şımarmadı benim asil erkeğim..
Şimdi çok mutluyuz Rabbime şükür.
Benden sana tavsiye canım.Al karşına konuş sende.Ve nazı,kaprisi bırak bir kenara inan hayat böyle çok daha güzel.. a.s.

valla ıkı taraftan bırı bıtsın dıyorsa dıger taraf ne kadar ugrassa nafıle.bırak kendı halıne onu.bıraz kendıne gelmesını sagla.zaten gerı donecegı varsa doner.

sana cok kritik bisey soyleyecegim bu noktada
ustune gitme ve herseyi zamana birak
seven erkek vazgecmez oyle kolay kolay zaten ama onun sartlarını bile bile ustune gidip te yok aramadin yok gelmedin vs vs dersen askini oldurursun
biraz sakin ol, ustune dusme, rahat birak, acele etme hicbisey icin
yani olgun davran
o zaman goreceksin hersey senin istedigin tarafa cevrilecek kendiliginden
erkekler huzur veren kadının bagimlisi olurlar, aslinda aradiklari sey budur herseyden once, sevildiklerini, onemsendiklerini bilmek ve yanında huzurlu oldugu bir kadın
biz de boyle degil miyiz

Son düzenleyen: Moderatör:
sana cok kritik bisey soyleyecegim bu noktada
ustune gitme ve herseyi zamana birak
seven erkek vazgecmez oyle kolay kolay zaten ama onun sartlarını bile bile ustune gidip te yok aramadin yok gelmedin vs vs dersen askini oldurursun
biraz sakin ol, ustune dusme, rahat birak, acele etme hicbisey icin
yani olgun davran
o zaman goreceksin hersey senin istedigin tarafa cevrilecek kendiliginden
erkekler huzur veren kadının bagimlisi olurlar, aslinda aradiklari sey budur herseyden once, sevildiklerini, onemsendiklerini bilmek ve yanında huzurlu oldugu bir kadın
biz de boyle degil miyiz

çok sağol cnm doğru sölüsoun şuan çok sıkı bir ortamda kendi de belirtiyo bitmesini istemiyor ama anlayış istiyor sadece benden bir an evvel istanbula gitmseini istiyorum şuan ailesi ile mersinde bu durum beni çok sıkıyor.

Back
X