- Konu Sahibi idealist_m35
eğer ailesine cok düşkünse ve ailesinin sözünden cıkamıyorsa benden sana tavsiye aman aman defalarca düşün yola gelmesi zaman alır siz en iyisimi hazır alırken ailesine değilde size düşkün olanını alınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bende erkek arkadaşıma çok çektirdim zamanında ne kaprisler ne nazlar yaptım
Seviyoduki dayandı benim gibi bir cadıya bende onu çok seviyorum tabii..
Arkadaşım biterse bitsin gittiği yere kadar diyecektin..
Hatta benden ayrılmak istese belki nedenini bile soram ne kadar üzülsemde demekki bazı şeyler bitmiş o öyle düşündüyse saygı duyardım aşkımıda kalbime gömerdim tabii:1no2:
Ben kaybetme korkusunu falan hiç hissetirmem o zaman beni umursamaz ki nasılsa benim der geçer..Benim fikrim bulmaz:
hepinize teşekkürler arkadaşlar mesaj atmıştım biliosunuz neyse konştuk tekrar barıştık bizim sorunumuz şuanda 1 hafta da konuşamıcak olmammız ailesi çok tutucu sevgili durumlarına çok karşılar telefonla konuşmasına pek fırsat vermiyolar maalesef ailesiyle şuanda köyde 1 hafta sonra yaşadığı şeher dönücek arıcağını söledi zaten hattı da servis dışı oldu borcunu ödeyemedi.ne o arayıo beni ne de ben onu, kafasını dinlemek istiyo sanırım hiç böle olmamıştıkböle bi adam değil di bana hep sevgi dolu kavga etsem sabahlara kadar uyuyamzdı şimdi arıorum 12 dedin mi uyuyo ortamı hiç ama hiç musait değil şuanda bilmiorum?
ailesi tutucu!hemde erkek evlada karşıkafamçokkarıştıoff off hala var böyleleriayrıca teli kapandıysa yeni hat alır aramaya meraklı olan..
sana cok kritik bisey soyleyecegim bu noktada
ustune gitme ve herseyi zamana birak
seven erkek vazgecmez oyle kolay kolay zaten ama onun sartlarını bile bile ustune gidip te yok aramadin yok gelmedin vs vs dersen askini oldurursun
biraz sakin ol, ustune dusme, rahat birak, acele etme hicbisey icin
yani olgun davran
o zaman goreceksin hersey senin istedigin tarafa cevrilecek kendiliginden
erkekler huzur veren kadının bagimlisi olurlar, aslinda aradiklari sey budur herseyden once, sevildiklerini, onemsendiklerini bilmek ve yanında huzurlu oldugu bir kadın
biz de boyle degil miyiz