Sevgilim ailesine bağımlı olabilir mi

Yazdıklarında ana kuzusu olma sendromu göremedim. Evin bekar erkeğinin yaptığı klasik şeyler. Ana kuzusu olmanın temel kuralı anan için karını harcarsın. Sizde öyle durum yok. Sizde düşüncesiz olma var ama sen de çok şey bekliyorsun 1 saat yol falan.

Okuduğunuzu anlayın önce,takıldığım noktaya bakın.Sonra analiz edin.

Bu benim eski eşim maalsef evin her şeyine koşan tıp muhakkak baba yok ya da silik bir tip. Arabayı ortak kullanıcaz deyip sürekli ailesine acıyan, araba varken neden annem minibuse binsin diyen hiç hayır diyemeyeceginiz bir tip ailesi konusunda . İnşallah yanilirim.

Başlık:

Sevgilim ailesine bağımlı olabilir mi

Cevap:
Yazdıklarında ana kuzusu olma sendromu göremedim. Evin bekar erkeğinin yaptığı klasik şeyler. Ana kuzusu olmanın temel kuralı anan için karını harcarsın. Sizde öyle durum yok.
Sizde düşüncesiz olma var ama sen de çok şey bekliyorsun 1 saat yol falan.

Renkleri takip et.

Silik bir tip diyebilirim. Diğer kardeşleri de varken kendisi yapıyor her şeyi. Zaten ilişki de de pasif agresif,biraz ben yönlendiriyor gibiyim

Silik bir tip diyebilirim. Diğer kardeşleri de varken kendisi yapıyor her şeyi. Zaten ilişki de de pasif agresif,biraz ben yönlendiriyor gibiyim
Annesi de yönlendiriyor mu bak derim benim eski esimi hep annesi yonlendirmiş her şeyi annesine anlatıyor mu mesela benim eşimde ailenin resmen şoförüydü evlenince de devam etti. Hatta akrabalarının da şoförüydü. Evlenmeden açık açık konuş.

Çok da ufak tefek değil , sevilmiyorsun.

Bana sizi yeterince sevmiyor gibi geldi. Çünkü seven adamlar 2 dakika daha fazla görmek ve vakit geçirmek için çaba harcar.. hiç-bir şey değilse hevesten yapar bunları yani.

Ana kuzusu mu bilmiyorum ama sizi (sizi mutlu edecek kadar) sevmiyor. bundan eminim.

Benim erkek arkadaşım zonguldakta görev yapıyordu
Cumartesi isten çıkıp otobuse biniyordu. Pazar sabah trabzona iniyordu
Pazar günü akşam otobüse binip pazartesi sabah yatmadan direkt iş başı yapıyordu. Beni 2 saat görme hevesiyle yapıyordu bunu

Ve inan ki seven erkeklerin tamamı böyledir. Hepsi böyle yapar.

Imkansızlıktan imkan yaratır. Olmayanı oldurur. Seven erkek için engel yoktur.

Burda zaman zaman konu açılır. Erkek arkadaşımla 10 senedir beraberdik ama evliliğe sıcak bakmıyordu. Sonra ayrıldık hemen evlendi gibi konular

Seven erkek bir an dahi durmaz. Evlenmek ister
Sevdiği kadını rahat ettirmek ister
Bu böyledir sen gel beni dinle burda tecrübe anlatıyor.

Erkekler çok komplike varliklar değil
Dümdüz tiplerdir
Karmaşık şeyler düşünme
Eğer senin yanına gelmiyorsa gelesi yoktur. Bu kadar basit.

Istese uykusundan feragat eder yine gelirdi .

Istese seni arabasiyla gelir alırdı. Şoförlüğünü yapmasını beklemiyoruz ama isteseydi onu da yapardı.

Burda benim fikrime katılmayacak arkadaşlar olacaktır ama sen beni dinle.

Seven adamın tavırları değil bunlar.

Son düzenleme:
Birkaç kere şehir dışından geldim hiçirinde beni almaya gelmedi,götürmedi de elimde bir sürü valiz.
Şunu bir yabancıya bile yapmam ben. Elinde valiz varsa insafa gelir alırdım. Valiz tasitmazdım bir kadına...Ama bu resmen öküzlük ya. Sizi sevmiyor ve size deger vermiyor. Nesini anlamıyorsunuz.

Evlenince daha beter olacak. Teyzemin eşi de böyle. Adam ultra zengin. Altında lüks arabası var. Teyzemi havalimanına götürmez ya da gidip almaz. Istanbul gibi yerde teyzem gecenin bir köründe havalimanına gidiyor.

Istanbulda gece 3te elinde valizle gezen bi kadın görürseniz anlayın ki o benim teyzemdir

Benim de gece üçteydi en son ki uçağım :) sınavım var diyip uyumuştu bırakın valizimi almasını

Evimizle arasında 15 dk olmasına rağmen haftada bir buluşuyoruz, yazdıklarınıza tamamen katılıyorum

Aileci mi bilmem ama size yeterince değer vermiyor ve sevmiyor bence. Ben bu durumda sevgisini sorgulardım. Final haftasında olabilir. Günde 1 saat yemek yemek için zaman ayırmıyor mu bu adam final haftası? O 1 saatte de sizinle yemek yiyerek geçirip sonra tekrar çalışmasına dönebilir. Seven, özleyen, değer veren erkek sizin söylemenize bile gerek kalmadan sevgilisine gidiyor görüyor. Erkeklerin sevgi dili görmek üzerinedir, görmeden yapamaz.
Aile kısmına gelince, bence ailede kimse sorumlulukları üzerine almadığı için bazı şeyler ona kalmış. Diğer kardeşler getirip götürmüyorsa, alışverişe yardım etmiyorsa, baba araba kullananıyorsa veya o da uğraşmak istemiyorsa bu işler onun üzerine kalmış olabilir. Ailesi altına araba da almış doğal olarak o ilgilenecek. Ama size karşı da bu kadar fedakar değilse onu sorgulayın iste.
Ayrıca daha 6 aylık ilişkide, öğrencilik bitmemişken neden hemen sözleniyorsunuz ki? Ne acelesi var. Süreci erteleyin.

Üzgünüm ama sizi sevmiyor. Öylesine evlenen milyonlarca insandan biri olacaksınız. Siz bilirsiniz ama yaşınız çok küçük, ilişki cok yeni, ortada büyük bir sevgi ve emek yok. Bence siz bir daha düşünün bu sözleşme isini.

Bizim en büyük problemimiz sanki, sevgililer, flortler her neyse, birisi hayatımıza girince herşeyi bırakıp bize kul köle olacak zannediyoruz. Öyle bı dünya yok, sadece "sevgilin" sana birşey yapmak zorunda değil, yaparsa şıklıktr, yapmazsa beklentiye girilecek bı durum yok. Tabii ki ailesiyle yaşıyor aile düzeni var onlarin gerektiği kadar işlerini yapacak. Ha olmuyorsa seni ihmal ediyorsa tercih senin ayrıl ya da sürdür sen bilirsin ama beklentiye girme..

Peki konuştunuz mu bu durumu rahatsız oluyorum bu benı üzüyor dediniz mi hiçç?? Erkekler düzdür kendi kendine anlamaz bunu ki yeterince sevmediğini düşünuyorum yoksa dıbınızden ayrılmazdı

Peki konuştunuz mu bu durumu rahatsız oluyorum bu benı üzüyor dediniz mi hiçç?? Erkekler düzdür kendi kendine anlamaz bunu ki yeterince sevmediğini düşünuyorum yoksa dıbınızden ayrılmazdı
Konuştum evet,bazen değersiz,ilgisiz hissediyorum dedim. Sık sıkta ilişki nasıl yaşanırdı konuşmalar yapıyorum ama zorluyorum sanırım biraz

Konuştum evet,bazen değersiz,ilgisiz hissediyorum dedim. Sık sıkta ilişki nasıl yaşanırdı konuşmalar yapıyorum ama zorluyorum sanırım biraz
değişim yoksa davranışlarında anla ki değer vermiyor uzaklaş ciddiyim bir abla tavsiyesi ışıl ışılsındır emınım zamanını sen önemsemeyen insan için boşuna harcama bırılerının yerı hep dolar

Ben yazdıklarınız da ailesine düşkün bir erkek izlenimi aldım açıkçası ama onu en iyi tanıyan sizsiniz? Bu araba meselesi dışında dikkatinizi çeken bir şey olmadı mı? Ayrıca sizin hasta olduğunuzu bilmesine rağmen gitmeniz gereken yere kadar getirmemesi de bana doğru gelmedi, hastalık sürekli olan bir şey değil bu tamamen size verilen değer ile alakalı. Evlilik düşünceleri için henüz erken gözlem altına alın kendisini. Belli başlı sorular da sorun biz evlensek kaç gün de bir ailene gideriz, ya da onlar hangi sıklıkta gelir. Evlendikten sonra artık çekirdek ailesini ön plana koymalı iki tarafta evli olmanıza rağmen sürekli ailesinin işlerine koşturacak mı mesela, bakın yardım etmekten bahsetmiyorum evlenmesine rağmen sürekli ondan beklenti içine girmelerinden bahsediyorum. Lütfen iyi değerlendirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…