- 25 Aralık 2024
- 489
- 962
- 18
- 33
- Konu Sahibi gunes123sdf
-
Okuduğunuzu anlayın önce,takıldığım noktaya bakın.Sonra analiz edin.Yazdıklarında ana kuzusu olma sendromu göremedim. Evin bekar erkeğinin yaptığı klasik şeyler. Ana kuzusu olmanın temel kuralı anan için karını harcarsın. Sizde öyle durum yok. Sizde düşüncesiz olma var ama sen de çok şey bekliyorsun 1 saat yol falan.
daha önce bir konu açmıştım erkek arkadaşımla ilgili. 6 aylık bir ilişki. Zaman zaman söylediği cümlelerden ailesine normalden fazla düşkün olduğunu görüyorum. Bu benim için büyük bir kriter bu sebeple neyi ne kadar tolere etmem gerektiğini bilmiyorum. Mesela uzun zamandır vize,final haftasında olduğu için çok buluşamıyorduk. Haftada bir gibi. Önceden çalıştığım okula gelirdi,sabah bırakırdı. Akşam bazen alırdı. Ama şimdi final haftasında olduğunu söyleyip gelmiyor. Ve evlerimiz arasında 15 dk var,altında da çok güzel bir arabası var. Birkaç kere şehir dışından geldim hiçirinde beni almaya gelmedi,götürmedi de elimde bir sürü valiz. Ailesi final haftasında evin tüm alışveriş işini erkek arkadaşıma bırakıyor,onları gezmeye götürüyor her istediklerinde. Sırf bu yüzden kütüphaneye gitmesi gerektiği halde gitmediği de oldu. Dün ve bugün aşırı hastaydım. Yataktan kalkacak halim yoktu. Bana rapor al diyor mesela. Özel dersim var alamam gitmem gerek mecbur diyorum. Tamam canım dikkatli git vs diyor. (Toplu taşıma da yolumun 1 saat sürdüğünü de biliyor) Fakat dün annesini akraba gezmesine arabayla bırakmış. (Evden dışarı çıkamıyorum diyordu) Bugün de ailesini bir düğüne bırakmış. Onların dönmesi sıkıntı olur diye de düğün kapısında 1,5 saat beklemiş. Halbuki yarın sınavı vardı. Bana sürekli bahane ettiği. Aramızdaki diyalog aynen şöyle oldu
“Yarın önemli bir sınavın vardı canım neden bekledin onları 2 saat”
“ olsun canım beklemeseydim içim rahat etmezdi,aile her şeyden önemlidir” yazdı. Bunun gibi ufak tefek şeyler var işte. Yani beni önemsemeyip,hasta halimle tek başına bırakması üzdü. Onun götürmesine muhtaç değilim fakat bunu yapabilecek olup yapmaması kafamda soru işareti oluşturdu
Silik bir tip diyebilirim. Diğer kardeşleri de varken kendisi yapıyor her şeyi. Zaten ilişki de de pasif agresif,biraz ben yönlendiriyor gibiyimBu benim eski eşim maalsef evin her şeyine koşan tıp muhakkak baba yok ya da silik bir tip. Arabayı ortak kullanıcaz deyip sürekli ailesine acıyan, araba varken neden annem minibuse binsin diyen hiç hayır diyemeyeceginiz bir tip ailesi konusunda . İnşallah yanilirim.
Annesi de yönlendiriyor mu bak derim benim eski esimi hep annesi yonlendirmiş her şeyi annesine anlatıyor mu mesela benim eşimde ailenin resmen şoförüydü evlenince de devam etti. Hatta akrabalarının da şoförüydü. Evlenmeden açık açık konuş.Silik bir tip diyebilirim. Diğer kardeşleri de varken kendisi yapıyor her şeyi. Zaten ilişki de de pasif agresif,biraz ben yönlendiriyor gibiyim
Çok da ufak tefek değil , sevilmiyorsun.daha önce bir konu açmıştım erkek arkadaşımla ilgili. 6 aylık bir ilişki. Zaman zaman söylediği cümlelerden ailesine normalden fazla düşkün olduğunu görüyorum. Bu benim için büyük bir kriter bu sebeple neyi ne kadar tolere etmem gerektiğini bilmiyorum. Mesela uzun zamandır vize,final haftasında olduğu için çok buluşamıyorduk. Haftada bir gibi. Önceden çalıştığım okula gelirdi,sabah bırakırdı. Akşam bazen alırdı. Ama şimdi final haftasında olduğunu söyleyip gelmiyor. Ve evlerimiz arasında 15 dk var,altında da çok güzel bir arabası var. Birkaç kere şehir dışından geldim hiçirinde beni almaya gelmedi,götürmedi de elimde bir sürü valiz. Ailesi final haftasında evin tüm alışveriş işini erkek arkadaşıma bırakıyor,onları gezmeye götürüyor her istediklerinde. Sırf bu yüzden kütüphaneye gitmesi gerektiği halde gitmediği de oldu. Dün ve bugün aşırı hastaydım. Yataktan kalkacak halim yoktu. Bana rapor al diyor mesela. Özel dersim var alamam gitmem gerek mecbur diyorum. Tamam canım dikkatli git vs diyor. (Toplu taşıma da yolumun 1 saat sürdüğünü de biliyor) Fakat dün annesini akraba gezmesine arabayla bırakmış. (Evden dışarı çıkamıyorum diyordu) Bugün de ailesini bir düğüne bırakmış. Onların dönmesi sıkıntı olur diye de düğün kapısında 1,5 saat beklemiş. Halbuki yarın sınavı vardı. Bana sürekli bahane ettiği. Aramızdaki diyalog aynen şöyle oldu
“ olsun canım beklemeseydim içim rahat etmezdi,aile her şeyden önemlidir” yazdı. Bunun gibi ufak tefek şeyler var işte. Yani beni önemsemeyip,hasta halimle tek başına bırakması üzdü. Onun götürmesine muhtaç değilim fakat bunu yapabilecek olup yapmaması kafamda soru işareti oluşturdu
Şunu bir yabancıya bile yapmam ben. Elinde valiz varsa insafa gelir alırdım. Valiz tasitmazdım bir kadına...Ama bu resmen öküzlük ya. Sizi sevmiyor ve size deger vermiyor. Nesini anlamıyorsunuz.Birkaç kere şehir dışından geldim hiçirinde beni almaya gelmedi,götürmedi de elimde bir sürü valiz.
Benim de gece üçteydi en son ki uçağım :) sınavım var diyip uyumuştu bırakın valizimi almasınıŞunu bir yabancıya bile yapmam ben. Elinde valiz varsa insafa gelir alırdım. Valiz tasitmazdım bir kadına...Ama bu resmen öküzlük ya. Sizi sevmiyor ve size deger vermiyor. Nesini anlamıyorsunuz.
Evlenince daha beter olacak. Teyzemin eşi de böyle. Adam ultra zengin. Altında lüks arabası var. Teyzemi havalimanına götürmez ya da gidip almaz. Istanbul gibi yerde teyzem gecenin bir köründe havalimanına gidiyor.
Istanbulda gece 3te elinde valizle gezen bi kadın görürseniz anlayın ki o benim teyzemdir
Evimizle arasında 15 dk olmasına rağmen haftada bir buluşuyoruz, yazdıklarınıza tamamen katılıyorumBana sizi yeterince sevmiyor gibi geldi. Çünkü seven adamlar 2 dakika daha fazla görmek ve vakit geçirmek için çaba harcar.. hiç-bir şey değilse hevesten yapar bunları yani.
Ana kuzusu mu bilmiyorum ama sizi (sizi mutlu edecek kadar) sevmiyor. bundan eminim.
Benim erkek arkadaşım zonguldakta görev yapıyordu
Cumartesi isten çıkıp otobuse biniyordu. Pazar sabah trabzona iniyordu
Pazar günü akşam otobüse binip pazartesi sabah yatmadan direkt iş başı yapıyordu. Beni 2 saat görme hevesiyle yapıyordu bunu
Ve inan ki seven erkeklerin tamamı böyledir. Hepsi böyle yapar.
Imkansızlıktan imkan yaratır. Olmayanı oldurur. Seven erkek için engel yoktur.
Burda zaman zaman konu açılır. Erkek arkadaşımla 10 senedir beraberdik ama evliliğe sıcak bakmıyordu. Sonra ayrıldık hemen evlendi gibi konular
Seven erkek bir an dahi durmaz. Evlenmek ister
Sevdiği kadını rahat ettirmek ister
Bu böyledir sen gel beni dinle burda tecrübe anlatıyor.
Erkekler çok komplike varliklar değil
Dümdüz tiplerdir
Karmaşık şeyler düşünme
Eğer senin yanına gelmiyorsa gelesi yoktur. Bu kadar basit.
Istese uykusundan feragat eder yine gelirdi .
Istese seni arabasiyla gelir alırdı. Şoförlüğünü yapmasını beklemiyoruz ama isteseydi onu da yapardı.
Burda benim fikrime katılmayacak arkadaşlar olacaktır ama sen beni dinle.
Seven adamın tavırları değil bunlar.
Üzdü :) ben yine de beni seviyor ama yoğun ve diye geçiştiriyordumAna kuzusu degil, sevmiyor.
Peki konuştunuz mu bu durumu rahatsız oluyorum bu benı üzüyor dediniz mi hiçç?? Erkekler düzdür kendi kendine anlamaz bunu ki yeterince sevmediğini düşünuyorum yoksa dıbınızden ayrılmazdıdaha önce bir konu açmıştım erkek arkadaşımla ilgili. 6 aylık bir ilişki. Zaman zaman söylediği cümlelerden ailesine normalden fazla düşkün olduğunu görüyorum. Bu benim için büyük bir kriter bu sebeple neyi ne kadar tolere etmem gerektiğini bilmiyorum. Mesela uzun zamandır vize,final haftasında olduğu için çok buluşamıyorduk. Haftada bir gibi. Önceden çalıştığım okula gelirdi,sabah bırakırdı. Akşam bazen alırdı. Ama şimdi final haftasında olduğunu söyleyip gelmiyor. Ve evlerimiz arasında 15 dk var,altında da çok güzel bir arabası var. Birkaç kere şehir dışından geldim hiçirinde beni almaya gelmedi,götürmedi de elimde bir sürü valiz. Ailesi final haftasında evin tüm alışveriş işini erkek arkadaşıma bırakıyor,onları gezmeye götürüyor her istediklerinde. Sırf bu yüzden kütüphaneye gitmesi gerektiği halde gitmediği de oldu. Dün ve bugün aşırı hastaydım. Yataktan kalkacak halim yoktu. Bana rapor al diyor mesela. Özel dersim var alamam gitmem gerek mecbur diyorum. Tamam canım dikkatli git vs diyor. (Toplu taşıma da yolumun 1 saat sürdüğünü de biliyor) Fakat dün annesini akraba gezmesine arabayla bırakmış. (Evden dışarı çıkamıyorum diyordu) Bugün de ailesini bir düğüne bırakmış. Onların dönmesi sıkıntı olur diye de düğün kapısında 1,5 saat beklemiş. Halbuki yarın sınavı vardı. Bana sürekli bahane ettiği. Aramızdaki diyalog aynen şöyle oldu
Konuştum evet,bazen değersiz,ilgisiz hissediyorum dedim. Sık sıkta ilişki nasıl yaşanırdı konuşmalar yapıyorum ama zorluyorum sanırım birazPeki konuştunuz mu bu durumu rahatsız oluyorum bu benı üzüyor dediniz mi hiçç?? Erkekler düzdür kendi kendine anlamaz bunu ki yeterince sevmediğini düşünuyorum yoksa dıbınızden ayrılmazdı
değişim yoksa davranışlarında anla ki değer vermiyor uzaklaş ciddiyim bir abla tavsiyesi ışıl ışılsındır emınım zamanını sen önemsemeyen insan için boşuna harcama bırılerının yerı hep dolarKonuştum evet,bazen değersiz,ilgisiz hissediyorum dedim. Sık sıkta ilişki nasıl yaşanırdı konuşmalar yapıyorum ama zorluyorum sanırım biraz
Ben yazdıklarınız da ailesine düşkün bir erkek izlenimi aldım açıkçası ama onu en iyi tanıyan sizsiniz? Bu araba meselesi dışında dikkatinizi çeken bir şey olmadı mı? Ayrıca sizin hasta olduğunuzu bilmesine rağmen gitmeniz gereken yere kadar getirmemesi de bana doğru gelmedi, hastalık sürekli olan bir şey değil bu tamamen size verilen değer ile alakalı. Evlilik düşünceleri için henüz erken gözlem altına alın kendisini. Belli başlı sorular da sorun biz evlensek kaç gün de bir ailene gideriz, ya da onlar hangi sıklıkta gelir. Evlendikten sonra artık çekirdek ailesini ön plana koymalı iki tarafta evli olmanıza rağmen sürekli ailesinin işlerine koşturacak mı mesela, bakın yardım etmekten bahsetmiyorum evlenmesine rağmen sürekli ondan beklenti içine girmelerinden bahsediyorum. Lütfen iyi değerlendirin.daha önce bir konu açmıştım erkek arkadaşımla ilgili. 6 aylık bir ilişki. Zaman zaman söylediği cümlelerden ailesine normalden fazla düşkün olduğunu görüyorum. Bu benim için büyük bir kriter bu sebeple neyi ne kadar tolere etmem gerektiğini bilmiyorum. Mesela uzun zamandır vize,final haftasında olduğu için çok buluşamıyorduk. Haftada bir gibi. Önceden çalıştığım okula gelirdi,sabah bırakırdı. Akşam bazen alırdı. Ama şimdi final haftasında olduğunu söyleyip gelmiyor. Ve evlerimiz arasında 15 dk var,altında da çok güzel bir arabası var. Birkaç kere şehir dışından geldim hiçirinde beni almaya gelmedi,götürmedi de elimde bir sürü valiz. Ailesi final haftasında evin tüm alışveriş işini erkek arkadaşıma bırakıyor,onları gezmeye götürüyor her istediklerinde. Sırf bu yüzden kütüphaneye gitmesi gerektiği halde gitmediği de oldu. Dün ve bugün aşırı hastaydım. Yataktan kalkacak halim yoktu. Bana rapor al diyor mesela. Özel dersim var alamam gitmem gerek mecbur diyorum. Tamam canım dikkatli git vs diyor. (Toplu taşıma da yolumun 1 saat sürdüğünü de biliyor) Fakat dün annesini akraba gezmesine arabayla bırakmış. (Evden dışarı çıkamıyorum diyordu) Bugün de ailesini bir düğüne bırakmış. Onların dönmesi sıkıntı olur diye de düğün kapısında 1,5 saat beklemiş. Halbuki yarın sınavı vardı. Bana sürekli bahane ettiği. Aramızdaki diyalog aynen şöyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?