Sen diliyle yazdiginiz icin cevap vermeyecegim o samimiyette gormuyorum.Okuduğunu anlayabiliyor musun? Arkadaşın dertleri ile ilgili ne demişim? Üyeyinin yorumlarını dün aynı şekilde cümlesini başka konuda da gördüm. Her yere aileler için parazit kelimesini yapıştırıyor. Bari bir şey diyeceksen okuduğunu anla ya da pardon manipüle nasıl ederim diye düşündünüz ise daha iyi şeylerle gel böyle olmuyor. İyi forumlar
Burda böyle yazarlar. Kaynanaları misafir olarak gelse bile küplere binerler. Bilmedikleri şeyler hakkında da bol bol yorum yaparlar. Neyse artık bir şey yazmayacağım.Herkesin yorumunu okuyorum. Sevgilimin annesine empatiyle yaklasip baska ölen annelerin konusunun desilmesi dogru mu yani konu burda arkadasin hayat hikayesi miydi? Birbirinize gonder yaparak desteklediginiz arkadas olarak 3unuzdunuz size ithafen yazdim. Konuma yorum yapin gecin dusuncenizi ogrendik tamam bu budur yani. Uzatmanin manasi var miydi? Ki boyle agdali bir dille ciddi mi yazilmis dalga mi geciliyor belli degil yukarda az once bana karsi. Eglence yeri degil burasi bdv bir derdim var. Derdim var ki yazdim eglenmek istesem burda olmam.
Aynen oyle zaten sizin eski konunuzu yazan kisi cevap vermedi en son. Sevgilimin annesiyle empati kuruyor ama size acimasizca yaziyor. Cok vicdanli olsa bunu yapmazdi bana vicdansiz demek kolay. Kendi basina geldiginde vicdanini kolayca goz ardi ediyorBurda böyle yazarlar. Kaynanaları misafir olarak gelse bile küplere binerler. Bilmedikleri şeyler hakkında da bol bol yorum yaparlar.
Aynen oyle zaten sizin eski konunuzu yazan kisi cevap vermedi en son. Sevgilimin annesiyle empati kuruyor ama size acimasizca yaziyor. Cok vicdanli olsa bunu yapmazdi bana vicdansiz demek kolay. Kendi basina geldiginde vicdanini kolayca goz ardi ediyor
Çok ilginç. Erkek arkadaşınızla yapamadığınız empatiyi tanımadığınız bir insanla yapıyorsunuz. Neden? Ucu size dokunmadığı için mi?
Sizin de erkek arkadasima yaptiginiz empatiyi burdaki uyeye yapmamaniz ilginc. Ayni durum iste.
Her ifade karşılığı oraya buraya beni etiketlemeyingiggles bunu sizin icin demedim surasi icin soyledim emoji attiginiz icin yaziyorum. Bu arkadas icin yazdim. Sevgilimin annesiyle empati yapiyor ama baska bir ölen annenin kizinin psikolojisi bozuk oldugunu alakasiz olarak buraya doktugu icin
Hayir orada isim vermedigim icin, sizle bu munakasa gectigi ve kahkaha emojisi biraktiginiz icin ustunuze alinmis olabileceginizi dusunmustum. Alinti etiket yapmiyorum konu da az sonra kapanir zaten bitmistir. Cevap saygili olursa kabul. Yalniz o arkadas diger arkadasi derdinden vurdu. O ayri. Birde ifade icin ilk defa etiketledim. Oraya buraya? Neyse iyi aksamlarHer ifade karşılığı oraya buraya beni etiketlemeyin
Sıkıldım valla
Her yönden cevapları kabul edebilecekseniz konu açın
Anlamıyorsunuz. Bize ne sizn hayatınızdan isterseniz fizana taşının. Bizim kzdığımız nokta "ama sevgilim böyle demiyordu, yan çizdi ama ama ama...." Diyoruz ki adamın babası ölmüş babası.. Annesini yalnız bırakamıyor.. Yan çisdi demek yerine biras empati yapıp adamı anlamaya çalışın ve ayrılın...Sevgilim bile annen yalniz olsa ben gitmezdim haklisin diyorken insanlarin boyle sanki kendi baslarina gelse kosarak tasinacak gibi konusmasi bana gulunc geldi
Evet hepsı parazit gıbı yapısıyorKeşke o geriye kalanı geride bırakabilsek, özellikle erkek tarafı parazit gibi yapışıyorlar.
Tek çocuk mu? Annemi tek bırakamam moduna girmiş bir süre böyle devam eder1bucuk yillik iliskim var.(benden 3yas buyuk) 2022de evlenmeyi dusunuyoruz. Yada sadece ben dusunuyorumdur. Sevgilim ilk zamanlar cok evlilik taraftariydi. 11saatlik ayri sehirlerde yasiyoruz universitede tanistik okul bitince herkes evine döndü. Pandemi yuzunden aylardir gorusemedik. Ben ilk zamanlar evliligi ertelesem de suan pandemi dolayisiyla gorusemedigimiz icin ve bu sene atanma durumum var yalniz baska bir sehirde yasayacagima beraber tasinip gideriz diye dusunuyodum ortalik bu haldeyken bir araya gelisler cok zorlasti cunku. 3 4 ay once babasini kaybettik covitten dolayi. Ben bu sene atanacagim, bana buraya(memleketine) yakin yerleri yaz, annem 2 3 hafta gelir kalir, annemin doktor islerinde gelip goturmem lazim gibi seyler soyluyor. Ilk zamanlar o hevesli insandan eser kalmadi babasini yeni kaybetmemize bagliyorum duygu durumundaki durgunlugu ama korkutuyor beni. Ben kendi ailemden bile uzak bir sehre tasinmak yeni bir duzen kurmak herkesle mesafeli kafam rahat olmak isteyen biriyim ilk gunden de ona bu huyumu anlattim kabul etti. Hatta firsatim olsa 1dk durmam yurtdisina giderim. Ben senle her yere gelirim diyordu. Simdi boyle diyor. Cok sevmesem asla devam etmem cunku hic benlik bir yasam plani degil anlattigi. Gozumu korkuttu boyle konusmasi ne yapmaliyim.
Not: hatta ilk zamanlar ben dedim annene yakin bir sehir de olabilir diye. Ama yakin dediysem ayni sehir demedim. Ayni sehirde yasamak istesem kendi memleketimde yasardim
Bence siz haklısınız. Sonucta baska cocukları da var. Ben de ailelerden uzak yasama taraftarıyım. Kadına yazık evet ama baska evlatları da varBende boyle dusunuyorum ve benim gibi dusunen biri mutlaka var derdim ve iste siz varsiniz. Sevgilim de boyle konusurdu ilk baslarda simdi yan cizdi evet bu yan cizmek. Ama demekki varmis bizim gibi insanlar ve onlarla gorusmeliyiz. Zaten sevgilim de ben gibi diye secmistim onu
Yuh artık ya anne bu ya 9 ay karnında taşı büyüt okut bir doktora götürme hakkın olmasın bu anneye aşırı düşkünlük mü yani şimdi ne hakla karışabiliyorsun ya evlenince sen ailenden vazgeç başkasından beklemeye hakkın yok nasıl bir insanlık bu ya yazık o anneye aynısını kendi evlatlarından görünce şaşırma ne ekersen onu biçeceksin çünkü1bucuk yillik iliskim var.(benden 3yas buyuk) 2022de evlenmeyi dusunuyoruz. Yada sadece ben dusunuyorumdur. Sevgilim ilk zamanlar cok evlilik taraftariydi. 11saatlik ayri sehirlerde yasiyoruz universitede tanistik okul bitince herkes evine döndü. Pandemi yuzunden aylardir gorusemedik. Ben ilk zamanlar evliligi ertelesem de suan pandemi dolayisiyla gorusemedigimiz icin ve bu sene atanma durumum var yalniz baska bir sehirde yasayacagima beraber tasinip gideriz diye dusunuyodum ortalik bu haldeyken bir araya gelisler cok zorlasti cunku. 3 4 ay once babasini kaybettik covitten dolayi. Ben bu sene atanacagim, bana buraya(memleketine) yakin yerleri yaz, annem 2 3 hafta gelir kalir, annemin doktor islerinde gelip goturmem lazim gibi seyler soyluyor. Ilk zamanlar o hevesli insandan eser kalmadi babasini yeni kaybetmemize bagliyorum duygu durumundaki durgunlugu ama korkutuyor beni. Ben kendi ailemden bile uzak bir sehre tasinmak yeni bir duzen kurmak herkesle mesafeli kafam rahat olmak isteyen biriyim ilk gunden de ona bu huyumu anlattim kabul etti. Hatta firsatim olsa 1dk durmam yurtdisina giderim. Ben senle her yere gelirim diyordu. Simdi boyle diyor. Cok sevmesem asla devam etmem cunku hic benlik bir yasam plani degil anlattigi. Gozumu korkuttu boyle konusmasi ne yapmaliyim.
Not: hatta ilk zamanlar ben dedim annene yakin bir sehir de olabilir diye. Ama yakin dediysem ayni sehir demedim. Ayni sehirde yasamak istesem kendi memleketimde yasardim
Ben de bunu sormaya geldim.Tek çocuk mu? Annemi tek bırakamam moduna girmiş bir süre böyle devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?