hep sadece konulari okurdum bu sefer kafama takilan bir seyle geldim. 5 yillik bir iliskim var. ailelerimiz tanisiyorlar bu yaz nisan yapacagiz. ikimiz de 24 yasindayiz. sorun sevgilimin annesi. sevgilime sanki sevgilisiymis gibi davraniyor. ilk defa bizim evimize geldiklerinde sevgilimin elini tutarak oturmustu, bunu hic unutamiyorum. bir kere de carsinin ortasinda ucumuz dolasirken de tutmustu elini ben yanlarindayken. o zaman sevgilime sormustum siz el ele mi gezersiniz hep diye, farkinda bile degildim tuttugunun demisti. bunlar disinda zaten surekli bir temas halinde. bir ara sevgilim sehir disindaydi geldiginde o aksam herkesin icinde ben oglumla yaticam cok ozledim falan dedi. her gun her dakika arar, mesaj atar. biz bulustugumuzda bile surekli ama surekli arayip farkli farkli sacma bahanelerle rahatsiz ediyor, eve ne zaman geleceksin diye sorup duruyor. beni aradiginda da surekli oglumu o kadar ozledim ki tum damarlarimda hissediyorum falan diyor. istisnasiz her konusmamizda ne kadar ozlediginden bahseder. hatta bir kere yine sehir disindan gelecegi zaman "sevgilimiz geliyor" demisti. ben bunlara gulerek karsilik veriyorum tepki gostermiyorum su an hicbir sekilde ama cok rahatsiz oluyorum acikcasi. daha bunlar disinda bircok sey var buraya yazsam cok uzun olur. ne yapmam gerekiyor sevgilimle konusmali miyim ya da sizce ben mi abartiyorum normal mi bu hareketler? fikirlerinizi merak ediyorum. tesekkur ederim simdiden.