- 2 Kasım 2015
- 710
- 1.426
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ergen konusu sandım başlıktanBende başlığı görünce geldim dedim kitaptan biraz akıl vereyim. Yatak matak ohooo![]()
Ay yok artk ya.yatakta 4saat vakit geciriyorsunuz bide seviyor mu diye mi soruyorsunuz k.bakmayn ama sizi resmen kullanıyorMrhba arkadaşlar ben sizi uzun zamandır takip ediyorum ama yeni üyeyim. Ben kuaförüm dükkanım vardı evliydim yanıma çalışmaya ankaradan bir kuaför geldi eşimle aram bozuktu o çalıştığı sıra bizde eşimle boşandık. Fakat kuaförle ilişki yaşamaya başladık. Bana en başından beri eski eşimin kulağına giderse ayıp olacağını ve bu ilişkiyi saklamamız gerektiğini söyler , ben onun evine gidiyorum birlikte yatakta benimle 4 saat geçiriyoriyoruz fakat beni normal hayatta arayıp sormuyor , neden diye sorduğumda beklentili ilişki istemiyorum ben kimseyi arayıp sormam diyor, anı yaşa diyor çok kasıntılı ve kibirli biri beni sevmese sizce yatakta 4 saat geçirirmi okadar içten olabilirmi şimdiden cvp lar için tkrlr
Kullandığı direk anlaşılmasın diye kamufle ediyor kendini işte. Direk konuya girse çok belli olur.Kullanan adam bence saatlerini bir kadına veremez sanıyorumsenden önce ben hiçbirşey yaşamamışım diyor ben 30 yaşında çok güzel bir bayanım o 46 yaşında ama yakışıklı değil
sizi fakebady olarak kullanıyor![]()
oo fakebody, cukk oturmuş![]()
Fakebody olmuş şimdi de![]()
fuckbuddy o
![]()
yanlış yazmışım evetFakebody olmuş şimdi de![]()
fuckbuddy o
![]()