Sevgilim aramıyor

Mrhba arkadaşlar ben sizi uzun zamandır takip ediyorum ama yeni üyeyim. Ben kuaförüm dükkanım vardı evliydim yanıma çalışmaya ankaradan bir kuaför geldi eşimle aram bozuktu o çalıştığı sıra bizde eşimle boşandık. Fakat kuaförle ilişki yaşamaya başladık. Bana en başından beri eski eşimin kulağına giderse ayıp olacağını ve bu ilişkiyi saklamamız gerektiğini söyler , ben onun evine gidiyorum birlikte yatakta benimle 4 saat geçiriyoriyoruz fakat beni normal hayatta arayıp sormuyor , neden diye sorduğumda beklentili ilişki istemiyorum ben kimseyi arayıp sormam diyor, anı yaşa diyor çok kasıntılı ve kibirli biri beni sevmese sizce yatakta 4 saat geçirirmi okadar içten olabilirmi şimdiden cvp lar için tkrlr
Ay yok artk ya.yatakta 4saat vakit geciriyorsunuz bide seviyor mu diye mi soruyorsunuz k.bakmayn ama sizi resmen kullanıyor

Kusura bakmayın ama gerçekten bu kadar saf olabilir misiniz yoksa bizimle kafa bulmak için mi açtınız konuyu???
Adam senin bildiğin kullanıyor. Ve evet bir erkeğin seninle yatakta 4 saat geçirmesi için seni sevmesine gerek yok.

Kullanan adam bence saatlerini bir kadına veremez sanıyorum :KK43: senden önce ben hiçbirşey yaşamamışım diyor ben 30 yaşında çok güzel bir bayanım o 46 yaşında ama yakışıklı değil
Kullandığı direk anlaşılmasın diye kamufle ediyor kendini işte. Direk konuya girse çok belli olur.

Vıyyy dört saat ne yapıyorsunuz o yatakta
Batak mı oynuyorsunuz,poker mi,king mi?
Adam seni iyi kullanıyor ama üzüldüm
Kozunu değiştir

Valla sevmediği kişilerle başka amaçlarla birlikte olan var siz sevmese benle yatarmi 4 saat diyosunuz saate niye takıldıysaniz oda degisik..seven arar ozlerr açık açık kullanıyorum demiş daha ne desin sevgi bekleme diyor yani

Bence üye bir duygusal boşluk yaşıyor ve mantıklı düşünemiyor olabilir.Sakin olup ona gerçeği kırmadan söyleyebiliriz.Canım benim emin ol seven erkek her daim yanında olmak sesini duymak vakit geçirmek ister.Bu anlattığın adam da eğer sevgi ve şefkat arıyorsan malesef vermez.Seninde sadece cinsellik aradığını sanmıyorum öyle olsa onun seni aramasını önemsemez bize de fikir almak için konu açmazdın.Biraz mantıklı ol uzak dur ondan

Sevgiliniz olmadığı için aramıyordur kendileri yatak partneri diye adlandırılıyor çünkü.

Hangi kadın erkeğin duygularını yalnızca yatak performansıyla yorumlar ki? Konunun doğru olduğuna inanmıyorum.

Adam basbaya gönlünü eğlendiriyor safmisin bunu anlamıcak kadar bide soruyorsun .

Back
X