Uyku hastası
kendi düşündüğü birşeyi karşısındaki de anlasın,duşunsun ister...ben böyle dusundum sen nasıl anlamadın der!
bir olay bir kavga yaşansa bile hiçbişey yok gibi yanına gelir,gurursuzdur yani...
elinden hiçbişey gelmez,beceriksizdir..
Birtek onun dediği doğrudur,o haklıdır,o mükemmeldir..Asla hatalıyım demez anca sizin sorunuzla der...
dürtülmeyi çok sever. Onu hayat boyu dürteceksiniz.
Akıl edemezler...
psikopattır! Küçücük şeylere sinirlendiği zaman evi başınıza yıkar,eşyaları kırar döker..
kendini dünyanın en mükemmeli sanar.
ben hiç memnun değilim hiç...Asla kafama göre insan değildir eşim.. İnanılmaz kavgalarımız olur,ben haklı bile olsam adam zeytinyağı gibi üste çıkar ve beni haksız konumuna sokar...
ben eşimin sayesinde 10 yıl daha yaşlandım.
keşke EVLENMEZ olsaydım!!! Mutsuzum
Ben de boğa burcuyum, yaşadıklarını ufak çapta yaşıyorum, şu an korktum o.o benimki kırıp dökmez tek kırdığı benim ama işte onun dışında da öyle özel hissettiriyor ki.. Kalbimi kırdığında da özrü güzel oluyor hatasını bazen görebiliyor. Ama yorduğu çok doğru. Burda yazılanlarıda okuduktan sonra gerçek olduğunu anladım. Romantik sürprizler yapar benim odun olduğumu düşünür hatta ama hep o düşünülsün hep onun derdi konuşulsun ister. Bir de sizde de var mı bilmiyoeum ama işteki sıkıntılarını bana çok fazla yansıtıyor. Ben nişan hazırlıklarına stresleniyorum o işte stresleniyor. Ben nişanla ilgili biraz daha yanımda olmasını istediğimde bencillik yaptığımı düşünüyor. Stresli hali hiç çekilmiyor