Sevgilim ayrılmak istiyor

Üzülmeye gerek yok,evet hatalisin ancak ayrılmanız sadece bu yüzden degil bana kalırsa.
Atanacak ; yeni bir hayatı,yeni bir işi ve yeni bir cevresi olacak..
Bu resimde sen yoksun,özeti bu.
Ben hala sevdigine inanıyorum ama çok kızgın sürekli.mesaj atıp arayarak da onu darladim biraz rahat bıraksam döner mi geri

Arada nişan yok söz yok evlilik yok. Yani kısacası size dayatılan bir şey yok. Hemen anneni istemiyorum triplerine girmişsiniz. Ayrılmakla çok mantıklı bir hareket yapmış.

Adama direk anneni istemiyorum dediyseniz haklı. Anneyle yaşamak istememek ayrı anneyi istememek ayrı. Siz direk anneni istemiyorum deyince o farklı anlamıştır, bende olsam farklı anlarım. Üslup herşeydir. Annenle yaşamak istemeyorumu bile güzel biçimde söyleseydiniz, sizi de seviyorsa anlayış gösterirdi. Bir de siz resmi bir şey istiyorsunuz nişan gibi ama atanmamış adam buna nasıl cesaret etsin. Burada adam haklı. Çok darladıysanız evlilik konusunda da adam illallah etmiştir.
Boşverin siz artık, olan olmuş. Bu ilişkiden artık olmaz.

Onun atanması çok zor imkansız bile
Kendi bölümünden ataması imkansızsa bile erkekler polislik askerlik mülakatlarına gidiyor kimse kendi bölümünü yapmıyor bu devirde. Herife de böyle diyorsanız tam yürüyen bir negatifsiniz

Bir üye vardı sevgilisi ailesi ile yaşamak istiyordu o geldi aklıma. Üyelik de yeni, o kişiye defalarca ayrılın olmaz denmişti. Size de aynısını diyeceğim, annesi ile yaşamak isteyen adamdan olmaz. Sizden ayrılmak isteyen adamdan hiç olmaz. Çoktan gözden çıkarmış sizi yolunuza bakın.

Ben hala sevdigine inanıyorum ama çok kızgın sürekli.mesaj atıp arayarak da onu darladim biraz rahat bıraksam döner mi geri
Geri döndürip ne yapacaksıniz? Annesiyle mi yaşayacaksınız?
Bu şekilde yalvar yakar size geri dönse bile her istediğini yapmak zorunda kalacaksınız.

Nişan için önce işini bulmak istemesi çok mantıklı.
Ayrıca biri bana annemi istemediğini söylese bende ayrılırım.
Çocuk gayet mantıklı gibi geldi bana.
Belkı de benle atanma
Üzülmeye gerek yok,evet hatalisin ancak ayrılmanız sadece bu yüzden degil bana kalırsa.
Atanacak ; yeni bir hayatı,yeni bir işi ve yeni bir cevresi olacak..
Bu resimde sen yoksun,özeti bu.
Belki de benim atanma ihtimalim daha yüksek diye bekldi ben atanmayınca da bıraktı niceleri var atanmadan da evlilik yapan işi ciddiyete döken ,seven her türlü olduruyor ben sevdiğim için zaten kabul ediyorum annesiyle oturmayı ama o 7 yılı bitirmeyi daha kolay görüyor

Adama direk anneni istemiyorum dediyseniz haklı. Anneyle yaşamak istememek ayrı anneyi istememek ayrı. Siz direk anneni istemiyorum deyince o farklı anlamıştır, bende olsam farklı anlarım. Üslup herşeydir. Annenle yaşamak istemeyorumu bile güzel biçimde söyleseydiniz, sizi de seviyorsa anlayış gösterirdi. Bir de siz resmi bir şey istiyorsunuz nişan gibi ama atanmamış adam buna nasıl cesaret etsin. Burada adam haklı. Çok darladıysanız evlilik konusunda da adam illallah etmiştir.
Boşverin siz artık, olan olmuş. Bu ilişkiden artık olmaz.
7 yıldır ne olsun istiyordu evlenmeden keyif mi sürmek ben anlamıyorum bu erkekleri

7 yıllık uniden beri devam eden ilişkimiz vardı bı kere kızgınlıkla mesajda anneni istemiyorum onunla yaşamak istemiyorum dedim diye defalarca pişman olup ozur dilememe rağmen benden ayrılmak istiyor seven insan ayrılır mı hiç mı oluru yok , zaten nişan ya da evlilik için sürekli atanmayı öne süren de biri şimdi de ayrılmak istiyor
7 yıllık ilişki mi olur? Evlilik gibi. Tabi ki tadı kaçar. Anne falan bahane. Napacaksınız adamın yakasıjanyapışacak haliniz yokya. Allah yolunu açık etsin

zaten artık ben de ondan soguyum diye beni aldattığını bile söyledi
Normal biri soğur ama siz sevgi var seven böyle yapar mı kafasındasınız. Adam aldatmış, ne diye hala yapışıyorsunuz? 7 yıl dediğinizin çoğu öğrencilik ergenlik zamanları. Gururlu olun da kesin görüşmeyi.

Normal biri soğur ama siz sevgi var seven böyle yapar mı kafasındasınız. Adam aldatmış, ne diye hala yapışıyorsunuz? 7 yıl dediğinizin çoğu öğrencilik ergenlik zamanları. Gururlu olun da kesin görüşmeyi.
Belki de öyle olması gerekiyor artık ugrasmicam isteyen seven bı yolunu bulur

Uzerine düşeni yapıp özür dilemissin,hatalı oldugunu kabul etmişsin.
Buna karşılık adam da 7 yıllık ilişkisini bir kalemde silmis.Sana verdiği değer bu kadar işte.
Eğer o döner sen de kabul edersen kadınlik gururun 0'in altına düşmus olur.
Canı birliktelik isterse gelir elbette.
Ancak seven insan bir kalemde 7 senesini firlatip atmaz.
İleriye dönük planları arasında sen yoksun bunu kabul etsen iyi olur.

O da doğru ama ben onun gibi kolay harcayaniyorum o kadar yılımi emeğimi en önemlisi sevgimi

Emeği sevgiyi harcayamamak değil bu. "Batık maliyet" yanılgısı deniyor bu yaşadığınız duruma. Hani bir mekan açarsınız. Milyonlar harcarsınız ama para kazanamazsınız. Ama milyonlar harcadığınız için kapatamazsınız da mekanı ve zarar etmeye devam edersiniz. Tam olarak bu oluyor.

7 yıllık ilişki mi olur? Evlilik gibi. Tabi ki tadı kaçar. Anne falan bahane. Napacaksınız adamın yakasıjanyapışacak haliniz yokya. Allah yolunu açık

Uzerine düşeni yapıp özür dilemissin,hatalı oldugunu kabul etmişsin.
Buna karşılık adam da 7 yıllık ilişkisini bir kalemde silmis.Sana verdiği değer bu kadar işte.
Eğer o döner sen de kabul edersen kadınlik gururun 0'in altına düşmus olur.
Canı birliktelik isterse gelir elbette.
Ancak seven insan bir kalemde 7 senesini firlatip atmaz.
İleriye dönük planları arasında sen yoksun bunu kabul etsen iyi olur.
Haklısınız 😔

Emeği sevgiyi harcayamamak değil bu. "Batık maliyet" yanılgısı deniyor bu yaşadığınız duruma. Hani bir mekan açarsınız. Milyonlar harcarsınız ama para kazanamazsınız. Ama milyonlar harcadığınız için kapatamazsınız da mekanı ve zarar etmeye devam edersiniz. Tam olarak bu oluyor.
Böyle değil ama hissettiğim keşke öyle olsa , bitirmesi kolay olurdu benim açımdan da

Back
X