Sevgilim bana abaza dedi

Valla dusunuldgu gibi bu bayan 2. Kadin falansa benim yazdigim yorum ona iyi gelmez intihar sebebi olur. Simdiden soyleyeyim.

Erkek değil, özelden yazdım hakkında başka bir şey paylaşmayacağım. Gel gerçeği yaz yorumlar az da olsa iyi gelecektir dedim.

Bence de paylassin. Simdi oldugundan daha kotu ne olabilir ki. Hatta izin ver. Yeni bir konu acsin kendi hakkinda. Ona gore daha saglikli yorumlar yapalim. Bazi yorumlar onu kendine getirir belki.

Bence de paylassin. Simdi oldugundan daha kotu ne olabilir ki. Hatta izin ver. Yeni bir konu acsin kendi hakkinda. Ona gore daha saglikli yorumlar yapalim. Bazi yorumlar onu kendine getirir belki.

anlatamazda şimdi bu üyeliği abazalıkla harcadı yeni bi üyelik alması lazım bence yapamaz bu şekilde

ay ben artık bunun bi dediğine inanmam, çoklu kişilik bölünmesi gibi 50 ayrı karakter, 50 ayrı konu
paranoyak oldum, her konuya bu da tiramisunun bi oyunu mu dye bakıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…