- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi tiramisusevdalisi
-
Bu google street view Türkiye'de çalışsa var yaaaa
Bu google street view Türkiye'de çalışsa var yaaaa
Erkek değil, özelden yazdım hakkında başka bir şey paylaşmayacağım. Gel gerçeği yaz yorumlar az da olsa iyi gelecektir dedim.
daha büyük olaylar var. konu sahibi az daha yazmassa kazen bry fotosunu koyacak siteye
bizim gibi düşünebilseydin bu ayrıntıyı paylaşıp Türkiye'den katılan fakecanların içine su serpmezdin patron
demeyeydin iyidi
Bence de paylassin. Simdi oldugundan daha kotu ne olabilir ki. Hatta izin ver. Yeni bir konu acsin kendi hakkinda. Ona gore daha saglikli yorumlar yapalim. Bazi yorumlar onu kendine getirir belki.
yok artık kazenden korkulur.ben müge anlıdan korkuyodum kazenden dahada bir tırstımdaha büyük olaylar var. konu sahibi az daha yazmassa kazen bry fotosunu koyacak siteye
ay ben artık bunun bi dediğine inanmam, çoklu kişilik bölünmesi gibi 50 ayrı karakter, 50 ayrı konuBence de paylassin. Simdi oldugundan daha kotu ne olabilir ki. Hatta izin ver. Yeni bir konu acsin kendi hakkinda. Ona gore daha saglikli yorumlar yapalim. Bazi yorumlar onu kendine getirir belki.
o bir metres anladıgım kadarıyla işin özü sabaha anlaşılmış olur .grçekleri yazarsa bizde bilelim. iyi geceler. daha fazla dayanamayacağım.
Aman ya be bileyim ben of herkeste gülmüş sonunu okumadımkiişte hain tiramusunun hain ağlarına takılan bir başka masum user daha :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?