- 17 Ağustos 2010
- 1.657
- 2.451
- 358
- Konu Sahibi tiramisusevdalisi
-
evinin duvari herhalde benim evde boyle duvar yok o kesin :))
kazen ip den adresi bulup goggle mapy dende ev resmi bulmus olmali
evi nasil temizmi kazenn bu kadar konu açarken kurt kus yememis iyi bu vatanasi
yememis içmemis konu açmis malummmm
Heheh anladimda gec dustu jeton bebeyi yeni uyuttum ondan olsa zaarKonu sahibi senarist fake can arkadaşın evinin önündeki bahçe duvarının uydu görüntüsü işte
yarın işe gidecek olanlar yatsın, sabaha karşı onlar kalkar biz yatarıznöbetleşe uyuyalım bari
ahada ilk ipucu. bulunduğu şehirden bir foto
Gitmişsin oralara gezip yeni yerler öğrensene kk ile uğraşacağına.
Nasil guzelmiydi Önerirmisin konusu ne laf açılmışken sorayım izleyecek film bulamiyorumdaBen bile acayip tirsiyorum su. an.
esprilere gulemeyecek kadar tirstim.
dun izledigim walking dead de bu kadar gerilmedim ben
yok artıkKazen evin oralarda mobese varsa onu da bulsun, birazdan konu sahibi koşarak uzaklaşacak kapıya dayanacaklar diye
yalnız biz hepimiz konu dışından gümlemeyiz dimi
Bahçe duvarının önünde kendi resmi bile var..bize seneryo yazarken Google mapciler cekmisevinin duvari herhalde benim evde boyle duvar yok o kesin :))
kazen ip den adresi bulup goggle mapy dende ev resmi bulmus olmali
evi nasil temizmi kazenn bu kadar konu açarken kurt kus yememis iyi bu vatanasi
yememis içmemis konu açmis malummmm
Siyah mondeo mu o
sanmiyorumKazen evin oralarda mobese varsa onu da bulsun, birazdan konu sahibi koşarak uzaklaşacak kapıya dayanacaklar diye
yalnız biz hepimiz konu ndan gümlemeyiz dimi
Bu trafik ışıklarına da bayıldım Ömrümüzü yedin kazen yau
Demekki anlatamadığı için sinirlenmiş ay bana dese varsa yeri dibine girerim bence hiç arama üstüne düşme ikinizde haklısınız ama o laf çok ağır olmuş bencemerhaba hanimlar
ya benim bi sevgilim var ona hastayim deliriyorum resmen. adam acayip bisey hayallerimi susluyor bir an bile aklimdan cikmiyor 1 yildir birlikteyiz her saniye aklimda o var ona deli gibi tutkunum. onu her gordugumde ustune atliyorum öpmekten bogulacak çocuk ama hiç sesini çikarmazdi. bugün yine bulustuk bana isi ile ilgili önemli bir sey anlatiyor ama tabi benim aklim fikrim yine baska seyde aklimi tam ona veremedim ben yine tam ona sarilip öperken sinirlendi ve eliyle beni itip 'abaza misin kizim sen bi rahat dur' dedineden kizdin be deyince bisey anlatiyorum dinlemiyorsun bile dedi. bende küstüm birdaha öpmedim ama simdi trip attim diye benden ayrilir mi sizce? birdaha ona dokunamamak onu öpememek beni delirtiyor. bisey olmaz dimi?
sanmiyorum
oratda konu yok ki dışı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?