- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi tiramisusevdalisi
-
ArkadasımHani erkek üye yasakti?Kazen erkek degil mi?
Benim bildigim erkek opmek icin firsat kollar.sizde tam tersi firsat vermeden siz opuyorsunuz hemde surekli.hakli sevgiliniz.merhaba hanimlar
ya benim bi sevgilim var ona hastayim deliriyorum resmen. adam acayip bisey hayallerimi susluyor bir an bile aklimdan cikmiyor 1 yildir birlikteyiz her saniye aklimda o var ona deli gibi tutkunum. onu her gordugumde ustune atliyorum öpmekten bogulacak çocuk ama hiç sesini çikarmazdi. bugün yine bulustuk bana isi ile ilgili önemli bir sey anlatiyor ama tabi benim aklim fikrim yine baska seyde aklimi tam ona veremedim ben yine tam ona sarilip öperken sinirlendi ve eliyle beni itip 'abaza misin kizim sen bi rahat dur' dedineden kizdin be deyince bisey anlatiyorum dinlemiyorsun bile dedi. bende küstüm birdaha öpmedim ama simdi trip attim diye benden ayrilir mi sizce? birdaha ona dokunamamak onu öpememek beni delirtiyor. bisey olmaz dimi?
Aynen :) hem ergen hem abazafeci ergen çıktı bu öyle böyle değil:)
Abaza mısın kızım sen?merhaba hanimlar
ya benim bi sevgilim var ona hastayim deliriyorum resmen. adam acayip bisey hayallerimi susluyor bir an bile aklimdan cikmiyor 1 yildir birlikteyiz her saniye aklimda o var ona deli gibi tutkunum. onu her gordugumde ustune atliyorum öpmekten bogulacak çocuk ama hiç sesini çikarmazdi. bugün yine bulustuk bana isi ile ilgili önemli bir sey anlatiyor ama tabi benim aklim fikrim yine baska seyde aklimi tam ona veremedim ben yine tam ona sarilip öperken sinirlendi ve eliyle beni itip 'abaza misin kizim sen bi rahat dur' dedineden kizdin be deyince bisey anlatiyorum dinlemiyorsun bile dedi. bende küstüm birdaha öpmedim ama simdi trip attim diye benden ayrilir mi sizce? birdaha ona dokunamamak onu öpememek beni delirtiyor. bisey olmaz dimi?
bi kere cevap bekleyip onlari okumak cok zevkli :)sen soruma cevap verir misin ? inan zevkini anlarsam bende yapacağım.
Ovvvvv haşırt etti sankiii konu sahibiiiisiiiiCok yakin aile dostlarimizin benimle ayni yasta olan bir yegenleri var. Ismi Fulya. Fulya ayni zamanda ilkokulda sira arkadasimdi ve onun ailesi ile benim ailemde arkadas sayilirlar. Yillardir tanirim yani. Fulya gecen sene cok ama cok sevdigi nisanlisi Serkan ile ayrildi. Serkan Fulyanin bir kac tavrindan cok bunaldigi icin nisani atmis ve Fulya'nin onca yalvarmalarina ramen geri adim atmamis. Eger birliktelikleri devam etseydi önümüzdeki temmuz ayinda dugunleri olacakti. Serkan kendi yolunda devam ederken Fulya hala nisan yuzugunu takiyor. Hala umidi var cunku.
bak neler bildiğime dair ipuçları veriyorum sana !
Konu sahibinin kiz arkadasiymisbir şey anladıysam ne olayım. fulya kim.
bi kere cevap bekleyip onlari okumak cok zevkli :)
ama artik ne bu siteyle ne de bu konuyla ilgilenmiyorum. isteyen istedigini yapsin. ayrica eski uyelik ve eski arkadas derken?
böyle bir konumu var..Konu sahibinin kiz arkadasiymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?