Sevgilim bana bakımsız dedi.....

ya bir kadının gögüs arasında kıl olurmu bunuda yenı duydum göğüs arasına ağdaa şaşırdım valla

canım kırılma üzülme lütfen hepımızın kendımızı unuttugu zamanlar oluor ama erkek ve kadın farklıdır erkekte kıl olması normal ama bazı kadınlarda hacı sakalı gııbı sakal bırakp gezıo resmen hangı erkk kıllı bayan ısterkı

Bıyıklarım biraz vardı doğru. Sakallarım çok değildi tam çenemin altında birkaç siyah tel çıkıyor çımbızla çekiyorum ertesi gün çıkıp çıkmamak arasında kalıyor. Birkaç kez almak için yara yaptım nokta şeklinde kaldı orda çeneme dokununca farketti

lazer epilasyona başvurabilirsin. bu tür hormonal bozukluklar çıkabilir normaldir. çeneyi cımbızla filan almak da çare değil. göğüs arana da ağda yaparsan daha sert çıkabilir. ağdayı sadece bacaklar,bikini bölgene denemen daha uygun.

Lazer epilasyon kesin sonuç veriyor mu ? göğüs aramada yaptırabilir miyim

Ağda cart curt vereceğin parayı bence lazere ver.. Hem mesela yüzüne lazer yaptır resmen 1 2 ay bişey çıkmıyor. Paket program almana gerek yok çıkınca tekrar git.(Paket program zaten zarardan başka bir şey değil,çünkü genel anlamda tüyler paket programdaki senas toplamından daha kısa sürede bitiyor)Zaten hem çok geç çıkacak hem zamanla birazı yok olup kalanlar da ayva tüyü olacak..

Göğüs arana gelince direk Sally Hansen sarartıcı al kullan kıl kalınlığı nasıl ? Çok ince tüy şeklindeyse sarart tabi.. Hee kalınsa lazer yaparlar mı bilmem ama ağda her türlü en berbatı..

Bunda kotu bi niyet yok bence her erkek sevgilisini bakimli gormek ister.. Agda yap yanina giderken canim zor bsey degil ki. Alisverise giderken giyimini begendigin bi arkadasini al yanina sana yardimci olsun . Sikma canini bu kadar bakimli olmak olmak sen istedikten sonra cok kolay

Parası sorun değil lazer yaptırabilir nerde yaptırırım neresi iyi bilmiyorum ki yaptırayım. Lazer epilasyon tamamen mi bitiriyor. Göğüs aramı ve bikaç yerimi çekmiştim ağda yapmadan önce ama şuan ağdayla aldım. çok ince tüy değil bildiğin kıl ama ince.
fotoğrafı koyuyorum mşdesi bulanan bakmasın. Normalde bukadar belli değil arasınıda açtım biraz ısık ve yakın çektiğimden çok belli

uslubu cok kotu olabılır ama haksız degıl.
evet kesınlıkle soylenmesı gereken tarz o degıl kırıcılıgını tartısmıyorum.
ama hatıceye degıl netıceye bakarsak haksız degıl.

hem uzun zamandır gorusmemıstık dıyosun hemde onunla bulusagın gun bıyıklarını almıyosun ozenlı davranmak zor degıl.
guzel gıyınmek fresh olmak zor degıl. alısverıste yanına zevklı bırısını al bırlıkte gıdın. temız olup bakımlı olmak basıt.

onun dısında guzel bır kot ve guzel bı tunık altına guzel kıbar babet.saclarına hafıf tarz. oldu bıttı. mısal dıyorum yanı.
ayrıca 17 yas kendıne hafıfte olsa bakım yapmak ıcın en azından bıyıklarını almak ıcın cokta kucuk bı yas degıl.

bence gayette guzel bır kızsındır kendını kafanı yorma boyle seylerle hal edılemeyecek hıc bır sey yok :)))

biraz fazla. duruma göre aldırmada karar ver.lazer mi olur sarartma mı bilemiyom ama ağda olmasın

mide bulandırıcak birşey yok
ayrıca sevgiline ne senin göğüslerinin arasından onda daha çok var emın ol
ama giderken en azından bıyıklarını alabilirdin. Hernekadar sevgilin çok büyük bir terbiyesizlik yapmış olsada erkekler bu tür şeylere çok dikkat eder
Bundan sonra daha dikkatli ol canım

Canım nerde oturuyorsun nacizane fikrim bir hastanede klinik tarzı yerlerde yaptırman..Mesela ben Beylikdüzü Medilife hastahanesinde yaptırıyorum.Çok çok iyi..Zaten adı da geçiyor gerekli başlık altında.. Nerde oturduğunu söylersen önerirler tabiki ellerinden geldiğince arkadaşlar..

Hem ayrıca sen çok beyaz olduğun ve kıl yapın siyah olduğu için bu kadar sırıtıyor,esmer olsan bu kadar sırıtmaz. Ama tabiki lazer her kılı görmüyor.Git bir yere sor bakalım ne diyeceklerr..Bu tür yerler tehlike çünkü sıçarama artma gibi sorunlar yaratabiliyor..Yüzde de tehlikeli olabiliyor bu nedenle işinin ehli bir yere yaptır..Kuaför tarzı yerleri ben pek tavsiye etmem... Eğer lazer görmez denirse sarart bence o kadar da simsiyah kıl şeklinde değilll:)

Örnek veriyorum ben de beyazım ve kıl yapım siyah koltuk altım ve yüz bölgem de 1 ay geçti daha yeni yeni 1 2 tane çıktı :) Daha avantajlısın aslında esmer ve tüy yoğunluğunun fazla olmasıyla çok daha çabuk biter..

İstanbulda oturuyorum Beylikdüzü bana çok uzak ama gerekirse oraya bile giderim yeterki sağlıklı bir şekilde bitsin. Beyaz tenli ve çok kıllıyım heryerimde var daha bu yaşta. lazer olmazsa mecbur sarartıcam

canım yorumların hepsini okumadım bimiyorum ama şu kadarını söyleyim.

ben yüzümü alıyordum sevgilimle çıkmadan önce arkadaştık. samimi değil ama görüşüyorduk işte.ve ağda yapınca tüyler bir kaç günde bile beliriveriyor eşit çıkmıyorlar. beyaz tenli olduğumdan hemen göze batıyor ne kadar kapatıcı kullansam da. ve erkek arkadaşım yüzümdeki tüyleri bile bile benimle çıktı.
hani teklif edip aman bu kız tüylüymüş ayrılsam mı gibi bir durumu olmadı. sonuçta ben alıyordum ama çıkıyordu başka ne yapabilirdim ki. 3 yıldır çıkıyoruz bu aramızda sorun olmadı. ben zaten üzülüyordum. şimdi lazere başladım yaklaşık 1 ay olacak temizim hala.

sana tavsiyem lazere gideceksen iyi araştır her makina iyi değil.
kesinlikle güzellik uzmanına falan yaptırma.doktor olsun.
alexandrite yaptırma yüzüne o vücutta iyi.
ben yüzüme nd yag fotona yaptırıyorum.

bazıları lazer kesin çözüm değil kılları uyutuyor bir süre diyorlar. benim ilk seansım olduğu için bu konuda bilgi veremeyeceğim.bilmiyorum.

İstanbulda oturuyorum Beylikdüzü bana çok uzak ama gerekirse oraya bile giderim yeterki sağlıklı bir şekilde bitsin. Beyaz tenli ve çok kıllıyım heryerimde var daha bu yaşta. lazer olmazsa mecbur sarartıcam

Yok canım sana yakın bir yerde git .İllaki kaliteli bir yer vardır..Konu açabilirsin forumda gerekli başlık altında ya da açılmıştır gerekli yorumları okursun:) Hiç sıkma canını gençsin çıtırsın kıl tüy herkesin sorunu halledilmeyecek şeyler değilll.. Sarartıcıyı da yüz hariç diğer bölgelerine rahatlıkla kullan.Ama tabiki lazere gideceğin bölgeyi sarartmaa Beyaz ya da açık buğday ten öyle lanet bir şey ki çok ince de olsa minik tüyler bile hoş durmuyor..Bronz olmak en güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…