ya bir kadının gögüs arasında kıl olurmu bunuda yenı duydum göğüs arasına ağdaa şaşırdım valla
canım kırılma üzülme lütfen hepımızın kendımızı unuttugu zamanlar oluor ama erkek ve kadın farklıdır erkekte kıl olması normal ama bazı kadınlarda hacı sakalı gııbı sakal bırakp gezıo resmen hangı erkk kıllı bayan ısterkı
Bıyıklarım biraz vardı doğru. Sakallarım çok değildi tam çenemin altında birkaç siyah tel çıkıyor çımbızla çekiyorum ertesi gün çıkıp çıkmamak arasında kalıyor. Birkaç kez almak için yara yaptım nokta şeklinde kaldı orda çeneme dokununca farketti
lazer epilasyona başvurabilirsin. bu tür hormonal bozukluklar çıkabilir normaldir. çeneyi cımbızla filan almak da çare değil. göğüs arana da ağda yaparsan daha sert çıkabilir. ağdayı sadece bacaklar,bikini bölgene denemen daha uygun.
Lazer epilasyon kesin sonuç veriyor mu ? göğüs aramada yaptırabilir miyim
Lazer epilasyon kesin sonuç veriyor mu ? göğüs aramada yaptırabilir miyim
Ağda cart curt vereceğin parayı bence lazere ver.. Hem mesela yüzüne lazer yaptır resmen 1 2 ay bişey çıkmıyor. Paket program almana gerek yok çıkınca tekrar git.(Paket program zaten zarardan başka bir şey değil,çünkü genel anlamda tüyler paket programdaki senas toplamından daha kısa sürede bitiyor)Zaten hem çok geç çıkacak hem zamanla birazı yok olup kalanlar da ayva tüyü olacak..
Göğüs arana gelince direk Sally Hansen sarartıcı al kullan kıl kalınlığı nasıl ? Çok ince tüy şeklindeyse sarart tabi.. Hee kalınsa lazer yaparlar mı bilmem ama ağda her türlü en berbatı..
Parası sorun değil lazer yaptırabilir nerde yaptırırım neresi iyi bilmiyorum ki yaptırayım. Lazer epilasyon tamamen mi bitiriyor. Göğüs aramı ve bikaç yerimi çekmiştim ağda yapmadan önce ama şuan ağdayla aldım. çok ince tüy değil bildiğin kıl ama ince.
Eki Görüntüle 539466 fotoğrafı koyuyorum mşdesi bulanan bakmasın. Normalde bukadar belli değil arasınıda açtım biraz ısık ve yakın çektiğimden çok belli
Parası sorun değil lazer yaptırabilir nerde yaptırırım neresi iyi bilmiyorum ki yaptırayım. Lazer epilasyon tamamen mi bitiriyor. Göğüs aramı ve bikaç yerimi çekmiştim ağda yapmadan önce ama şuan ağdayla aldım. çok ince tüy değil bildiğin kıl ama ince.
Eki Görüntüle 539466 fotoğrafı koyuyorum mşdesi bulanan bakmasın. Normalde bukadar belli değil arasınıda açtım biraz ısık ve yakın çektiğimden çok belli
biraz fazla. duruma göre aldırmada karar ver.lazer mi olur sarartma mı bilemiyom ama ağda olmasın
Canım nerde oturuyorsun nacizane fikrim bir hastanede klinik tarzı yerlerde yaptırman..Mesela ben Beylikdüzü Medilife hastahanesinde yaptırıyorum.Çok çok iyi..Zaten adı da geçiyor gerekli başlık altında.. Nerde oturduğunu söylersen önerirler tabiki ellerinden geldiğince arkadaşlar..
Hem ayrıca sen çok beyaz olduğun ve kıl yapın siyah olduğu için bu kadar sırıtıyor,esmer olsan bu kadar sırıtmaz.Ama tabiki lazer her kılı görmüyor.Git bir yere sor bakalım ne diyeceklerr..Bu tür yerler tehlike çünkü sıçarama artma gibi sorunlar yaratabiliyor..Yüzde de tehlikeli olabiliyor bu nedenle işinin ehli bir yere yaptır..Kuaför tarzı yerleri ben pek tavsiye etmem... Eğer lazer görmez denirse sarart bence o kadar da simsiyah kıl şeklinde değilll:)
İstanbulda oturuyorum Beylikdüzü bana çok uzak ama gerekirse oraya bile giderim yeterki sağlıklı bir şekilde bitsin. Beyaz tenli ve çok kıllıyım heryerimde var daha bu yaşta. lazer olmazsa mecbur sarartıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?