• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim bana cok farklı davranıyor ne yapmaliyim ?

O net olamiyorsa, sen net ol..
O zaman net oluyor mu olmuyor mu gorursun..
Cok dusundum, bende bu iliskinin devam etmeyecegini dusunuyorum artik diyebilirsin mesela..
Kendini geri mi cektin, geri cekmek boyle olmaz,o attigi mesajlara karsilik verme hele, bi merak etsin, bak goruyormusun beni hic takıyor mu diye dusunsun..
O nasil hayatina devam ediyor, keyfi yerinde ise.. bir tek keyifsizligi senden kaynaklaniyorsa ve bunu sana sebep olarak sunuyorsa, sende ona aynisini yasat.. =)

İlişki bitmiş okeye dönüyor bakalım ilk taşı kim ortaya koyacak. Bence siz koyun.

'Ben olsam kabul etmezdim haklısın' derken açık açık senin bende bu kadar değerin yok demiş. Nasıl anlamadın?

'Ben olsam kabul etmezdim haklısın' derken açık açık senin bende bu kadar değerin yok demiş. Nasıl anlamadın?

adam ayrılmayı beceremiyor, siz ayrılın diye de her şeyi yapıyor, biraz daha anlamamazlıktan gelirseniz işler çirkinleşecek, daha çok üzüleceksiniz.
Bitirin ve arkanıza bakmayın.

Bir de uzak mesafeli derlen görüşme sıklığınız ne ve internetten mi tanıştınız? Merak ettim de...

Ben sana söyleyim bak canım aç gözünü iyi oku.
Diyor ki:
-Bu uzaktan ilişki meselesi beni çok sıktı
- Seninle mesajlaşmaktan çok sıkıldım.
- Ben istediğim zaman giderim istediğim zaman gelirim.
- Senin duygularının bir önemi yok. Beni ne zaman seveceğine ben karar veririm.
- İstemediğim zamanlarda başkalarıyla bişeyler yaşayabilirim sonuçta teknik olarak ayrıyız.
- Valla sen de amma saf kızmışsın yatakta bassan affedeceksin o zaman yine yaparım ne var ki?
- Bunu başımdan savmak için ne yapsam acaba?
- Neyse dursun canım sıkılınca yazarım.

Sana yaşadıklarımdan, tecrübelerimden bir kesit sundum. Umarım biraz olsun faydası olur.

Lafın tamamı deliye söylenir derler
Adam ayrılmak istiyoruuuuuum diye bağırsın mı ne yapsın,senin ayrılmanı bekliyo sende ayrılamıyosun

Sevgilin (!)senden ayrılmanın yollarını arıyor, bunu bir anda yaparsa senin çok üzüleceğini düşündüğü için bu sorumluluğu almaktan kaçıp senin ayrılmanı sağlamaya çalışıyor. Ortada ilişki diye bir şey kalmamış.

Adam seni devmiyor ayrilmak icin daha neyi bekliyorsun. Illa adamın ayrılalım demesi mi lazım. Zaten cebindesin istedigi zaman gelip istedigi zaman gidecek, duygularini sömürecek, niye ayrılsın ki?

Seni sevmiyor ve ayrıl diye elinden geleni yapıyor. Büyük ihtimal başkası da vardır.

Kesinlikle o ayrılmadan sen ayrıl yoksa o terkederse canin daha çok yanar bu tarz şeyler biraz egosal terkedenler genellikle daha çok kiymetlidir.
Benzer bi şey bende yasadim yapma kendine bu eziyeti yok sayilmak çok kotu birşey adam gibi yurutucekse ilişkiyi yurutsun yapamiyorsa hissizleştiyse eğer ilişkiyi bitir sonra pişman olma.

Seninki bitmiş okeye dönüyo. İşe kabullenmekle başlarsan senin için daha kolay olur.

meali şu "ya ben bi etraflarda dolanıp avlancam, sen ayağıma dolanma. baktım avdan eli boş döndüm sen hazırda dur da kafamı topladım ayağına belki devam ederiz." hareketlerinden ve sözlerinden çıkarman gereken anlam budur.
ayrıca ne demek ben en doğru kararı veririm? ilişkiniz için -sen aldatmadıktan,büyük hatalar yapmadıktan sonra- karar vermek ona mı düşmüş? ilişki tek taraflı değildir. eğer ortada affedilmeyecek hata yoksa, kararlar birlikte alınır.
seni daha fazla bekleyemem, kusura bakma hadi eyvallah dersen, oturur o düşünür belki bi ihtimal. diyelim ki tamam dedi düşünmedi kafasına dank etmedi, o zaman da verilmiş sadakan varmış kurtulmuşsun derim canım.
bir an bile beklemeden pasaportunu eline tutuştur:KK12:

caniko şimdi şöyle ben de buna benzer bir ilişki yaşadım.
adam uzaktaydı ilişkimiz başladı . her şey mükemmeldi adam bir anda nedensizce soğudu. bana zaman ver iyi değilim, hiçbir şey istemiyorum vs vs dedi. ben de zaman verdim, arada yazardı ama senin dediğin muhabbet bile edemiyorduk. sonra bitti, bitmek zorunda kaldı.
inceleyelim:
1- her şey mükemmel falan değilmiş. bu sadece bizim hissettiğimiz.
2- bana zaman ver, iyi değilim muhabbeti de yalan. bu ben sana soğuk yapıcam ama senle ilgili değil sorunlar var anlamına geliyor. ama aslında senle ilgili ve sana itiraf edemediğinden rol kesiyor.
3-arada yazıyor hem vicdanını rahatlatıyor, hem de ulaşılmaz olmadığın için bak istediğimde ulaşırım da ilişkiye ne gerek var diyor.
ben bunları tamamen bitirip, gözlerim açılınca gördüm. senin gibi düzelicek ya sorunlar var diye geziyordum. ama ben böyle leyla gibi gezerken 1 haftada 3 kilo falan vermiştim. mutsuzdum, sürekli ağlaktım. tat alamıyordum içtiğim sudan bile. neden biliyor musun? bitmeyen şeyler, askıda kalan şeyler insanı tüketir. sonra dedim ki yeter sana verdiğim süre doldu, cevabını bile duymak istemiyorum çünkü seven adamın tavrı böyle olmaz. seni hayatımdan çıkarıyor. allaha emanet dedim. ve o gün ilk kez oturup adam akıllı bir şey yedim. şunu söyleyeyim son olarak yaşayabileceğin en köü ruh hali şuanki ruh halin. ayrıldığında, o gücü içinde hissedeceksin. ama onun kuklası olmak gururunu da zarar verdiği için insan psikolojisini her yönden altüst ediyor.

Sizi önemsemeyen insan için üzülmeyin ve lütfen yazıo gezio yapıo gibi kelimeleri kullanmayın. 'y' harfine bi gareziniz mi var?

sizin icin kararo tek basina o alacakmis ee bize neden soruyorsun ona sorsana

Back
X