Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şaka bir yana birsey sormak istiyorum cok özel olmazsa tabi..hiç öpüşmüyor musunuz..

işte bi iki kere ufacık öpmüştü.
perşembe günü de, amerikaya gitmeden önceki son görüşmemizde, vedalaşırken öptü :44:
yine çok ahım şahım bişi değildi, yani bi tutku-sevgi hissetmedim öpüşünde, sadece kısacık bişidi işte

biz 1 hafta felan görüşemezsek bi sarılıyor bana acaba diyorum bu kadar tutku olmasa mı ?
mazallah kırıcak bi gün kemiklerimi
adam diyom içine mi sokcan beni napıyon sen
he diyo kalbimin yanına yerleştiricem orda kal öyle.
sakat kalıcam bi gün.

merak ettiğim madem tutku yok daha dogrusu tutku yok diye varsayalım istemiyor.
niye görüşüyor senle o zaman ?

bakış açısı işte, insanoğlu çeşit çeşit, herkesin sevgisini gösterme yolu ve karşısından beklediği farklı... ama sevgilin sana sarılıyo diye kavga etmen de ilginçmiş, o zaman niye sevgilin o senin, normal arkadaşın olsun adamcağız, en azından nazını kaprisini çekmez

merak ettiğim madem tutku yok daha dogrusu tutku yok diye varsayalım istemiyor.
niye görüşüyor senle o zaman ?

doğru, işte bugün arkadaşımla görüştük, onun yengesi olanla, sana çok değer veriyo dedi. annesi, ablaları herkes seni biliyo, yemek masasında sürekli senin adın geçiyo, durmadan bahsediyo dedi...

seviyo ama uzak duruyo.. neden işte nedennnnnn (((

yaa tamam arkadasların dediği gibi bi yönden iyi de..ben simdiye kadar hayırdır sende bi sorunmu var diye sormustum..tabi kibarca..:78::78:zamanla hallolur insallah..belki amerika dönüsü sizi cok özler..sımsıkı sarılsa bile yeter varsın öpmesin..

yurtdisindan gelicek birbirinizi özlemis olucaksiniz bu sürecte onu cok özledigini söylüyorsundur zaten kavusmanin mutluluguyla seni öptügünde birakma senin rahatsiz olucagini düsünüyrodur belki o yüzden birde böyle dene bakalim

bence yengesinin arkadaşı olduğun için çok dikkatli davranıyor.yanlış anlaşılmak istemiyor.cinsellikle ilgili bir problemi olduğunu düşünmüyorum.sen 3 aylık ilişkim var diyosun ama arkadaşının yurtdışına çıkması nedeniyle 1 aylık arkadaşlık yaşamışsınız gibi geldi.yani çok erken.çok yeni bir ilişki.yengesinin arkadaşı oldğn için çok temkinli.amerikadan gelince onu çok özlediğini söyle ve öp bakalım dudağından.ne tepki verecek.senden çekiniyor da olabilir.inan çok merak etmeye başladım.inşallah oda seni özlerde sıcacık bir öpücük kondurur sana.bizlerde mtlu oluruz.

aman inşallah öyledir canım yaa... hemennn size yazarım zaten

niyetim sizi yargılamak degıl ama vallahı hayretler içindeyım 3 ay olmus ilişkinz baslayalı ve sordugunuz soruya bakın....
cocuk deger verdıgınden sizi öpmemiş muhtemelen. neden öpmedı dıye konu acıyorsunuz.öpse öptü olur töbe töbeee.

yorumunuz için teşekkürler, muhtemelen tüm yazışmaları okumamışsınız.
okusaydınız söylediklerinize cevabı mutlaka bulurdunuz.

ay sorma.. benim adam da antika mıdır nedir anlamadım ki...

ayy bak bu arada az önce "seni şimdiden özledim benim tatlı kuşum" diye msj attıııııı :66

seninkinde ilerlemeler var.sanırım seni uçaktan iner inmez öpecek.sende bu kadar taktığın için üzüleceksin.

seninkinde ilerlemeler var.sanırım seni uçaktan iner inmez öpecek.sende bu kadar taktığın için üzüleceksin.

işte sadece öpme-öpmeme mevzusu değil, genel bi mesafe söz konusu. ben de ister istemez endişeleniyorum, normal olmayan bişi mi var acaba diye.. bekliyoruz bakalım.. :))

böyle kötü şeyler aklına getirme.yengesinin arkadaşı olduğun ve ciddi düşündüğü için böyle bence.biliyorum konu seni öpmesi yada öpmemesi değil.canını hiç sıkma.zamanla herşey yoluna girecek.yeni bir ilişki.birde yapısıda bu olabilir.bazı insanlar temkinli ve riski sevmez.

çok şekersin ya ben sana kendimden örnek vereyim. eski sevgilimle ilk başladığımızda 3 ay boyunca sadece elimi tuttu ve yanağımdan öptü. Ondan sonra birgün buluşmaya elinde papatyalarla gelmiş. O anda içimden onu öpmek geldi. Küçücük de olsa öpüverdim dudağından. o günden sonra ona da cesaret geldi yavaş yavaş. hiç korkma yani şu durumundan. hızla yaşayıp tüketmektense böyle yavaş yaşamak daha iyi.

kızlar allah razı olsun yaa, yemin ediyorum içime su serpiyosunuz.
iyi ki açmışım konuyu, dertleşmişim sizle.

iyi ki varsınız

işte adam 31 yaşında, süper sosyal, inanılmaz girişken ve konuşkan olunca, çekingenlik ihtimaller arasında gelmemişti bana ama kızlar da daha önce söylediler, belki ikili ilişkilerinde böyledir diye..

acaba hiç ilişkisi olmamış olabilir mi ya :44:

bu kadar kafana takma bence.zamana bırak sana değer verdiği için öpmüyor olabilir.aslında sen arkadaşınınla paylaşsana bunu.sonuçta kaynı tamam nerden bilsin diyebilirsiniz ama en azında kız arkadaşı varmıydı önceden beraberlikleri ne kadar sürdü felan eğer şüphelendiğin gibi bişiyse belki yardımcı olur..

benimki daha 5-6 aydır istanbulda, ondan önce hep izmirde yaşamış, kız da o yüzden pek tanımıyo, öncesini bilmiyo. aynı şehirde olmadıkları için çok da içli dışlı olamamışlar. ama bana dediğine göre çok temkinliymiş, duygularıyla hareket etmezmiş, kontrollüymüş falan.

canım insanlar arkadaşlarına farklı davranırlar, sevgililerine farklı. yani adam arkadaşlık ortamında çok rahat diye, ilişkisinde de öyle olacak diye birşey yok. hiç ilişkisi olmamış bile olabilir. flörtleri kastetmiyorum. 30 yaşında adamın flörtü mutlaka olmuştur. ciddi ilişki olarak kastediyorum. önceki mesajları da okudum. adam seni ciddi görüyor belli. ciddi gördüğü kızı da ilk aylardan şapır şupur davranarak kaçırmak istemiyordur.

kesin öyledir rahat ol canim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…