Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmiş mesajlarımda konu harici yorum yapan, ahlak dersi veren arkadaşlar için bi cevap yazmıştım, lütfen ahlak dersi veresi gelenler o mesajı bi okuyuversin, gerçekten çoookkk sıkıldım kendimi savunup durmaktan...

yoklar derkeen??

sarılır, gözlerine bakar... kızın arkasını dönmesini bekler... kaldıki bence öpüşmeyecek kızda aynı yatağa girmez
(miska arkadaşım yanlış anlama demek istediğim demekki sen o seviyede zaten ilişkinizi görmüşün ki oradasın)

bana normal gelmedi isin acikcasi.
ben sizi cok iyi anliyorum, yerinizde olsam ayni sekilde bozulurdum ve kafama takardim.

3 aylik bi sevgililik döneminde öpüsmemis olmaniz ve size bu sekilde uzak olmasi bence düsündürücü.
ayni odada sevgilisiyle olup bi sarilmadan, bi öpmeden uyuyan bi adamin bencede bi problemi var :26:

sizin tepkinizden korkmus olsa, bunun öncesi olmasi lazim. en azindan dener, sinirlarini yoklar, veya sizinle konusur.
Utangacligindan, muhafazakarligindan desem öyle bi insan sizinle ayni yatagida paylasmazdi bana kalirsa.

burda cok baslik aciliyor, esinin cinsel soguklugundan muzdarip o kdr cok bayan varki, sizin es adayinizda sanirim bu kategoriye giriyor. :26:

takma kafana bosver, cevap bile verme. sen kendini biliyorsan gerisi bos
sen kendini gayet iyi ifade etmisin, anlamak isteyen derdinin ne oldugunu cok iyi anlar
yanlis anlamak isteyense sekilde görüldügü gibi saldiriya gecer.

ya pardon ama ben bişeyi cidden anlamadım şimdi burdaki bayanlar senin o beyle ilişkiye girmeni mi onaylıyolar:44: başka bi topikte ilişkiye girdim diye yazan kızlar yerden yere vuruluyoda :44:

benim yoruma niye cvevap yazmadın

şekerim pardon, o ara bi kargaşa olmuş, polemiklere girmişim

kadın milleti değil, insana özgü bişi bu, neyin eksikse onun fakirisin, yapcak bişi yok.. ilgiden yakınanlar özgürlüğe hasretler, ilgisizlikten yakınanlar değerli olduğunu hissetmeye..

ya pardon ama ben bişeyi cidden anlamadım şimdi burdaki bayanlar senin o beyle ilişkiye girmeni mi onaylıyolar:44: başka bi topikte ilişkiye girdim diye yazan kızlar yerden yere vuruluyoda :44:

Onaylayanlar var evet .. Hatta onaylamayanları yobaz olarak nitelendirenlerde.

Ama aynı kişiler sizin dediğiniz gibi başka topiklerde '' kendin ettin kendin buldun '' diyenler.

kimse ilişkiye gir demiyor, sadece kafanda soru işareti olduğu sürece evlilik kararı verme, ne çiftler görüyoruz boşanıyorlar bu sebepten diyolar, ki son derece haklılar.

kimse ilişkiye gir demiyor, sadece kafanda soru işareti olduğu sürece evlilik kararı verme, ne çiftler görüyoruz boşanıyorlar bu sebepten diyolar, ki son derece haklılar.

Evlenme teklif etti mi peki ? Ya da bunu ima eden herhangi bir durum yaşandı mı ?

kızlar nolursunuz lütfen ama, ahlaki boyutlarını tartışmıyoruz burda konunun. ahlaksız bulan okumasın, yazmasın, kafasına silah dayamıyo kimse onların...

bunun bi problem olmadığını düşünüyosanız, "bir derdim var" başlığı altında açtığına göre, bunu dert eden bi insana gelip de ahlak dersi vermeniz hiç bir işe yaramıyor biliyorsunuz di mi? yardımcı olmayacaksanız suları da bulandırmayın, rahatsız olduğunuz topiğe girmeyin okumayın.

Evlenme teklif etti mi peki ? Ya da bunu ima eden herhangi bir durum yaşandı mı ?

mesela ilerde şurda yaşayalım, burda yaşayalım tarzı şeyler söyledi.
amerikaya yerleşmek zorunda kalabiliriz ilerde dedi, ona göre kendini hazırla dedi... burdan evlilik düşündüğünü çıkardım ben?

öpüşmekten ilişki yaşamaya mı atladık? son sayfaları okudum öncesinde böyle fikir veren oldu mu bilmiyorum ama...
ayrıca bence işin özü öpüşmek değil bu konuda uygun ortamı varken bu kadar kayıtsız kalması, yani belki o orada öpmeye kalkacaktı siz izin vermeyecektiniz ama o zaman kafanızda soru işareti olmayacaktı...

işte zaten bunu anlatamıyorum burdaki hanımların bi kısmına..

ben sadece şunu sordum: "bana tensel olarak yakın değil. sizce bu saygı göstergesi mi, yoksa bi problem göstergesi mi?". burdan konu teee nerelere geldi, beni bi azgın teke ilan etmedikleri kaldı tööbe tööbeee...

Evet ileriye dönük planlarının içine sizi de katmış. Yani düşündüğünüz gibi sanırım..

Sizin yapacağınız tek şey ; (bu öpüşmek konusunda hala aynı tavırdayım ) ama madem böyle bir kaygınız var ; onunla konuşun.. Elbetteki açık açık konuşulmaz lakin laf alma tarzında konuşma yapabilirsiniz..
Mesela burada bu konuda sıkıntı çekipte konuyu açan çok kişi var..Onlardan birini ona konu olarak açın, bir arkadaşım yaşıyor bunu v.s şeklinde sizde yorumunuzu katarak konu açın..Konu sahibinin özeline girmeden.

Sonra onun konuşmasına fırsat verin..Az çok konuştuklarında ne kadar samimi olduğunu anlarsınız , tanıyorsanız ifadelerini..

Sonraki yorumlarınızdan anladığım kadarıyla sizin derdiniz ''cinsel bir sorunu var mı yok mu '' ? Bu sorunuda asla öpüşerek anlayamazsınız..

Son düzenleme:
böyle bişeyden problem olup olmayacağını anlayamazsınız ki hatta kimse anlayamaz

Madem kafana bu konuyu çok taktın neden erkek arkadaşına açık açık sormuyosun yada bu düşüncelerini söylemıyosun.bence en iyi yol bu.belkıde sen bunu tek taraflı sorun haline getirdin muhattabıda o bu düşüncelerini ona söylemen gerekir.cvbna göre hareket edrsin.

çok çekiniyorum, beni yanlış anlamasından korkuyorum. baksana burda bile kendi hemcinslerim beni yerden yere vurmakta hiç bir beis görmüyorlar, ne demek istediğimi anlamaya bile çalışmıyolar.

ya o da bu şekilde yargılarsa beni, hakkımda kötü düşünürse diye korkuyorum

konuyu dün gece biraz okudum ama şimdi yazabildim
biz 15 ay çıktık 16 ayda nişanlı kaldık eşimle herşey çok saygılıydı ben başta dedim sevmem hoşlanmam biz beraber olduğumuz süre içinde size ilginç gelecek belki ama biz hiç öpüşmedik yaşım küçüktü korkuyordum bana bişey yapmasından ben 17 yaşımdaydım eşimde 23 yaşındaydı (tamamen cahillik ne yapçaksa) el ele tutuşurduk sarılırdık içerdik gezerdik ama maşallah süperdi heşey benim istediğim gibi çok sık görüşmüyorduk işlerimizden dolayı evlendik hiç bişeyi yitirmemişiz ne kadar güzel
şimdi herşey malesef çok basit ama insanı kusturana kadar yapıyorlar evlenmeden herşeyi sokakta öpüşmeler sevişmeler ayyy
en güzelini yaşıyosunuz boşver
nefis çok önemli ona sahip olabilmekte her yiğidin harcı değildir!!!

ben bu konuyu konuşmanız taraftarı değilim, amacınız gerçekten onu tanımaksa müdahale etmeden kendisini göstermesine izin vermek daha doğru olur diye düşünüyorum, yoksa kendince mantıklı açıklamalar yapabilir ve eğer bir sorun varsa bunu gözden kaçırabilirsiniz, ilişkiniz ilerledikçe onun artık böyle ortamlar yaratmaya çalışıyor olması gerekir, bi kaç sayfada gördüğüm kadarı ile yurtdışına gidip gelen birisi çevresinde ilişkilerinde çok daha rahat olan insanlarla iç içedir diye tahmin ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…