yoklar derkeen??
geçmiş mesajlarımda konu harici yorum yapan, ahlak dersi veren arkadaşlar için bi cevap yazmıştım, lütfen ahlak dersi veresi gelenler o mesajı bi okuyuversin, gerçekten çoookkk sıkıldım kendimi savunup durmaktan...
benim yoruma niye cvevap yazmadın
ya pardon ama ben bişeyi cidden anlamadım şimdi burdaki bayanlar senin o beyle ilişkiye girmeni mi onaylıyolar:44: başka bi topikte ilişkiye girdim diye yazan kızlar yerden yere vuruluyoda :44:
ya pardon ama ben bişeyi cidden anlamadım şimdi burdaki bayanlar senin o beyle ilişkiye girmeni mi onaylıyolar:44: başka bi topikte ilişkiye girdim diye yazan kızlar yerden yere vuruluyoda :44:
kimse ilişkiye gir demiyor, sadece kafanda soru işareti olduğu sürece evlilik kararı verme, ne çiftler görüyoruz boşanıyorlar bu sebepten diyolar, ki son derece haklılar.
Evlenme teklif etti mi peki ? Ya da bunu ima eden herhangi bir durum yaşandı mı ?
öpüşmekten ilişki yaşamaya mı atladık? son sayfaları okudum öncesinde böyle fikir veren oldu mu bilmiyorum ama...
ayrıca bence işin özü öpüşmek değil bu konuda uygun ortamı varken bu kadar kayıtsız kalması, yani belki o orada öpmeye kalkacaktı siz izin vermeyecektiniz ama o zaman kafanızda soru işareti olmayacaktı...
mesela ilerde şurda yaşayalım, burda yaşayalım tarzı şeyler söyledi.
amerikaya yerleşmek zorunda kalabiliriz ilerde dedi, ona göre kendini hazırla dedi... burdan evlilik düşündüğünü çıkardım ben?
Madem kafana bu konuyu çok taktın neden erkek arkadaşına açık açık sormuyosun yada bu düşüncelerini söylemıyosun.bence en iyi yol bu.belkıde sen bunu tek taraflı sorun haline getirdin muhattabıda o bu düşüncelerini ona söylemen gerekir.cvbna göre hareket edrsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?