Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
haramı haram bilip günahtan kaçmak yobazlıkmıdır sizce...
madem allahın yasaklarını yaşamak yobazlık siz neden allahım ne bu adamın derdi diyerek yine yaradandan yardım diliyorsunuz ?????

arkadaş gayet içten birşeyler yazmış. kötü birşey kastetmemişki. siz yanlış anlamışsınız bence. arkadaş sadece sevgilisinin ona sevgisini daha içten göstermesini istiyor.

kkda çok dertli insan gördüm ama böyle dert görmedim allah başka dert sıkıntı vermesin inşallah

arkadaşınız eşinin ağzından laf alsa.. kardeşinin hiç sevgilisi olmuş muydu? olduysa neden ayrıldılar gibisinden

bana bu durum yaprak dökümünü hatırlattı.. neclayla cem nişanlandıktan sonra, necla ceme hala öpüşmediklerini söylemişti.. cem de öylesine öpmüştü neclayı.. daha sonra ferhunde gelmişti.. o ne biçim öpücük çocuk gibi demişti.. sonra da biz kadınlar neden böleyiz, cem yakışıklı, zengin, seni de seviyor ama tutku yok, oğuz gibi değil dimi demişti? ama sonra şunu da hatırlatalım, beğenmedikleri cem bir sonraki sezon tam bir karizmaya dönüşerek geri dönmüştü seninki de amerika dönüşü tutkulu bir aşığa dönüşür belki

Son düzenleme:
kkda çok dertli insan gördüm ama böyle dert görmedim allah başka dert sıkıntı vermesin inşallah

gerçekten yaaa bukdar dertlendiğinizi bilmiyordum lk sevgilinizmiydi bayan. içinizde kalmış duygularnızmı hissetmek istedikleriniz mi vardı. öyleyse haklıysınız bukadar dertlenmekte 26 olmuş tabi yaş

gerçekten yaaa bukdar dertlendiğinizi bilmiyordum lk sevgilinizmiydi bayan. içinizde kalmış duygularnızmı hissetmek istedikleriniz mi vardı. öyleyse haklıysınız bukadar dertlenmekte 26 olmuş tabi yaş

ilk sevgilim olsa zaten eksikliğini hissetmezdim, çünkü ne olduğunu bilmezdim.

bundan önce 5 yıllık, dünyanın en güzel ilişkisini yaşadım, o kadar çok aşıktık ki, birbirimiz olmadan su içmeye gitmezdik... ama hayırlısı değilmiş, bitti işte bi şekilde.

şimdi o tutkuyu, öyle derinden bağlı olmayı, öyle bir aşkı özlüyorum bayan.

suç mu?

Demekki onları yaşayınca 5 yıl sonra bitiyormuş bunu tecrübe etmişsin şimdi neden bu ısrar. böyle bir ilişkiye alıştığınız için şimdi onumu istiyorsunuz. yani şimdi bi söz vardır yazmıcam ama alışkanlık olmasın böyle şeyler

Kadınları anlamak gerçekten zor.. kimi çok ilgiden şikayetçi kimisi de az...
Ya diğer erkekler gibi saldırsaydı o gece otelde?
Hem böyle ilişkinizin heyecanı kaçmaz

neyse teşekkür ederim yorumunuz için.

neyse teşekkür ederim yorumunuz için.

Ben teşekkür ederim nedemek ama sanırım bozuldunuz. Ben bozulmanız için söylemedim. Bilakis daha sonra kötü şeyler yaşayıp bozulmamanız için söyledim. Hayatta böyle şeyler çok oluyor görüyoruz duyuyoruz...

Son düzenleme:

bence kesinlikle normal değil, muhafazakarlıktan olsa aynı yatağı paylaşmaz (bu konudaki düşüncelerini zaten az çok anlamışınızdır), sizin vereceğiniz tepkiden çekindiğini de zannetmiyorum, en azından bi sarılır sizi yoklar bir erkek (siz arkanızı dönseniz hadi tamam) ayrıca yaşıda 31 diyosunuz, evlenmeyi düşünebileceğiiniz birisi olduğundan bahsetmişiniz o yüzdenden herşeyi düşünmek lazım...evlendikten sonra cinsel sorunları nedeni ile sorun yaşayan o kadar çift var ki...

bozulmak da değil de, kendimi yeterince ifade edemediğimi görüyorum. bi de bilmiyorum okudunuz mu tüm yorumları ama, bayaa bi kendimi savunmak zorunda kaldım. aslında bu topiği açarkenki amacım, endişelerimde haklı mıyım, yoksa yersiz mi anlamak içindi. ama konu saptırılıyo hep, ben de yoruldum açıklama yapmaktan, o yüzden.

yoklar derkeen??

Son düzenleme:
vallahi öptürmem ölürsün aşkından kırılma darılma günahı sana diye bi şarkı vardı konuyu okuyunca çalmaya başladı şuan radyoda ne rastlantı:44:

eee napıcaz o zaman evlenmeden önce mi yapıcaz o işi.?? bakalım yapabilyormusun. tövbe yarabbimmm

ya öyle değil tabi ki! ama duymuyo muyuz evlendip 3-5 ay içinde boşanan çiftleri, daha mi iyi???? biz de onu konuşuyoruz günlerdir burda, öyle bi durum olup olmadığını anlayamayacağımız için başka teoriler üretiyoruz...

Arkadaşların bazılarının yorumuna baktım da "düzgün erkek" profiline getirecek yorumlar yapılmış ama bu ilişki yaşayış tartınıza göre değişir, sevgiliniz az çok sizin tarzınızı anlamıştır (yada anlama çabası olurdu) 5 sene bi ilişki yaşadığınızı da muhtemelen biliyordur, o yüzden bana daha garip geldi, hani birileri aracı olmuş yarı görücü usulü pastanede buluşup sadece birbirinizi tanımaya çalışıyo olsanız tamam...bu konuda içiniz rahat olmadan bir evlilik kararı almayın derim, zamanla tavrına bakarsınız...

evlenıp bosansa da ılıskısının bı adı oluo... karı - koca bılmem anlatabıldım mı ?

eskiden ilişki yaşadığı hatunlara sorun. teoriye ne gerek. 3 4 gündür bunun içinmi kafa yordunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…