haramı haram bilip günahtan kaçmak yobazlıkmıdır sizce...
madem allahın yasaklarını yaşamak yobazlık siz neden allahım ne bu adamın derdi diyerek yine yaradandan yardım diliyorsunuz ?????
kkda çok dertli insan gördüm ama böyle dert görmedim allah başka dert sıkıntı vermesin inşallah
gerçekten yaaa bukdar dertlendiğinizi bilmiyordum lk sevgilinizmiydi bayan. içinizde kalmış duygularnızmı hissetmek istedikleriniz mi vardı. öyleyse haklıysınız bukadar dertlenmekte 26 olmuş tabi yaş
Demekki onları yaşayınca 5 yıl sonra bitiyormuş bunu tecrübe etmişsin şimdi neden bu ısrar.ilk sevgilim olsa zaten eksikliğini hissetmezdim, çünkü ne olduğunu bilmezdim.
bundan önce 5 yıllık, dünyanın en güzel ilişkisini yaşadım, o kadar çok aşıktık ki, birbirimiz olmadan su içmeye gitmezdik... ama hayırlısı değilmiş, bitti işte bi şekilde.
şimdi o tutkuyu, öyle derinden bağlı olmayı, öyle bir aşkı özlüyorum bayan.
suç mu?
Demekki onları yaşayınca 5 yıl sonra bitiyormuş bunu tecrübe etmişsin şimdi neden bu ısrar.böyle bir ilişkiye alıştığınız için şimdi onumu istiyorsunuz. yani şimdi bi söz vardır yazmıcam ama alışkanlık olmasın böyle şeyler
neyse teşekkür ederim yorumunuz için.
yaklaşık 3 aydır biriyle birlikteyim. en yakın arkadaşımın kocasının kardeşi. çok düzgün bir insan ve ben ona gerçekten değer veriyorum. evlenmeyi düşünebileceğim bi insan. ama bi sorun var ki işin içinden çıkamıyorum. el ele tutuşuyoruz ya da sarılıyoruz ama beni hiç öpmüyor! hatta haftasonu başka bi şehre gitmek durumunda kaldık, aynı yatakta uyuduk otelde, yüzünü bile dönmedi bana, uyudu öyle!!!
ya sebebi ne olabilir, çok fena taktım bu duruma... ileri gitmeye kalksın demiyorum ama ben 26 yaşındayım, o 31, normal mi hiç öpmemesi bile? lütfen yorummm
Ben teşekkür ederim nedemek ama sanırım bozuldunuz. Ben bozulmanız için söylemedim. Bilakis daha sonra kötü şeyler yaşayıp bozulmamanız için söyledim. Hayatta böyle şeyler çok oluyor görüyoruz duyuyoruz...
evlenmeyi düşünebileceğiiniz birisi olduğundan bahsetmişiniz o yüzdenden herşeyi düşünmek lazım...evlendikten sonra cinsel sorunları nedeni ile sorun yaşayan o kadar çift var ki...
bence kesinlikle normal değil, muhafazakarlıktan olsa aynı yatağı paylaşmaz (bu konudaki düşüncelerini zaten az çok anlamışınızdır), sizin vereceğiniz tepkiden çekindiğini de zannetmiyorum, en azından bi sarılır sizi yoklar bir erkek (siz arkanızı dönseniz hadi tamam) ayrıca yaşıda 31 diyosunuz, evlenmeyi düşünebileceğiiniz birisi olduğundan bahsetmişiniz o yüzdenden herşeyi düşünmek lazım...evlendikten sonra cinsel sorunları nedeni ile sorun yaşayan o kadar çift var ki...
eee napıcaz o zaman evlenmeden önce mi yapıcaz o işi.?? bakalım yapabilyormusun. tövbe yarabbimmm
ya öyle değil tabi ki! ama duymuyo muyuz evlendip 3-5 ay içinde boşanan çiftleri, daha mi iyi???? biz de onu konuşuyoruz günlerdir burda, öyle bi durum olup olmadığını anlayamayacağımız için başka teoriler üretiyoruz...
ya öyle değil tabi ki! ama duymuyo muyuz evlendip 3-5 ay içinde boşanan çiftleri, daha mi iyi???? biz de onu konuşuyoruz günlerdir burda, öyle bi durum olup olmadığını anlayamayacağımız için başka teoriler üretiyoruz...
bu konuda içiniz rahat olmadan bir evlilik kararı almayın derim, zamanla tavrına bakarsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?