bu erkek milletini denemeden almıycandefolu çıkarsa aynen iade
biz sevgilimle 6 ay sonra el tutuşmuştuk, 1 sene sonra öpüşmüştük. (ben yakın durmuyodum, o da zorlamamıştı. Ondan sonrası kısa bi zaman içinde gelişti...
ay kızlar şimdi eve geldim, yengesi olan arkadaşımla birlikteydik. dedim böyleyken böyle. çok güldü kızcağız :)) o çok kontrollü bi insandır, benim hayatım boyunca tanıdığım en kontrollü insan, duygularına asla yenik düşmez, çok tutkulu bi ilişki bekleme ondan, onun tarzı bu dedi. bunca zaman bu kadar uzak durması ona da garip geldi, belki hiç doğru düzgün bi ilişkisi olmamıştır, ne yapıcanı bilemiyodur dedi. zaman ver, gözlemle biraz dedi. artık sinirini bozan bi hale gelirse de otur konuş, bakalım ne diyecek dedi.
keşke akışına bırakabilsem, neden böyle takıntı yaptım anlamıyorum
Şöyle bir olay okumuştum bir dergide: Kadın evlenmiş çok efendi bulduğu, sevdiği insanla ve evlilik gecesi adam iyi geceler diledikten sonra arkasını dönüp uyumuş. Sevgilinizin sizi öpmemesi çok anormal bence. Siz yaklaşıp girişimde bulunabilirsiniz tepkisini ölçmek için.
Sen sıcaksın o kontrollü
onun taktiğini dene biraz , muhakkak farkedicektir. o zaman oturur konuşursun.
burda size böyle konuştuğuma bakma, ona karşı ben de çok kontrollüyüm. çok uzak değilim (korkutmamak için) ama çok yakın da değilim (o bana yakın olmadığı için:))
amerikadan bi dönsün, özlem de bi işe yaramazsa, derdime yanıcam :96:
derdine yanma derim. konuş.
içinde kalıp derdin olacağını konuş onu kıvrandırsın.
belki konuşunca kavuşur çözüme herşey.
Sen bu kadar sorun ettiğine göre mutlaka bir tuhaflık var.
Bunu sadece öpmesiyle veya aynı yataktayken dokunmaması ile ölçmen gerekmez.
Her haliyle belli olur diye düşünüyorum.
Bakışı bile farklı olur,yiyecekmiş gibi bakar.Elini tutuşundan anlarsın,kolunu omuzuna atınca kendine çeker.Yanaklarından öperken arkadaş veya akraba gibi öpmez,başka türlü öper.
Bence sen genel tavrında bir eksiklik hissediyorsun,yanılıyor muyum ?
belki de... ama ne söylicem ki :44: bana niye yaklaşmıyosun be adam, derdin ne
fazla mesafeli ne demek? siz birlikte değil misiniz? ya da sen böyle mi görüyorsun sadece? onun ilişkiden kastettiği, beklediği ne?
bir de şu var. en başta demişsin ki yakın arkadaşımın kocasının kardeşi. belki bu yüzden mesafelidir,bunun için böyle saygılı davranıyordur ki bu güzel birşey.
hayır canım ..
bişiler eksik de ..
bak benim ilişkimden örnek vericem sana.
benim sevdiğim adam muhafazakar. kuralları var,ben değilim prensiplerim var.
bu normalde sokakta el ele dolaşamaya bile cık cık cık diyen adam. ama öyle güzel bi aşk var ki aramızda bana dokunmadan yapamıyor.
bi gün dedi sen beni şebelek ettin
niye dedim. cafede oturuyoruz sırnaşıyo bana :)
bırak sırnaşmayı sarılan çiftlere bile laf söler ayıplardım cıvıklık görürdüm ama sen yanımda olunca dokunmadan,kokunu içime çekmeden yapamıyorum.
aşk,tutku mantığı ve dogru bildiklerini yıkıyor.
ben bunu canlı canlı yaşıyorum.
kontrollü adam değişti sapıtmadı tabi ki ama gayet tutkulu ve aşk dolu bi ilişkimz var.
gerçekten bişiler hissetse o kontrolü bırakır elden.
uzattım sanırım :)
konuş derim.
amerikaya gitti. cuma ya da cumartesi dönecek.
inşallah hissedersin canım ..
harika bi duygu çünkü ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?