valla aslında yapılacak başka bir secenekte yok..beni niye opmuyorsun dıyemezsin..beni öpsene bir sorunun mu var diyemezsin..hadi otele gıdıp kalalım diyemezsin....
ya konuşacaksın usul usul..tepkilerinden anlam cıkaracaksın..yada arkadasına anlatıcaksın bu durumu bır hafta sonu yakın yerlere gıbı kısa bir tatile cıkacaksınız dördünüz...onuda yapamadın sinemaya gidersiniz..omzuma yaslarınırsın...ne biliyim anlarsın haraketlerinden bir sorunu olup olmadığını..ama sinemada ileriye gitme sakın .çünkü sorunu cinsel sorunu değilde tedirginlik utangaclıksa bır cuval inciri berbat edersin..:)) ama bence kesinliklee en mantıklısı ne yap ne et hafta sonu için bir gezi ayarla..tur olur başka birşey olur...en kesin çözüm o.....ee artık o doğayla,alkolle,aşkla sevip öpmüyorsaa o zaman hakketen bir sorun vardır işte o zaman konuşursun.!!!
Arkadaşa katılıyorum.Bence kesinlikle bir tatil ya da sinema ayarlayın,oyle küçük küçük öpücüklerle olmaz.Tutkusunu anlamaya çalışın.Bence cok önemli bir nokta.
Otelde yalnız kalıp, hatta aynı yatakta sabahlamanıza rağmen öpmemesine anlam vermek imkansız.
Bir daha uygun bir ortam oluşursa siz ona cesaret vermek ve istediğniizi belli etmek için minik bir adım atın bence. Belki sadece tepkinizden çekiniyordur.
o oyle davraninca ben de kasiliyorum tabi, adam kendini cekerken ben nasil yaklasayim, insan kendini kotu hissediyor. ama karar verdim, bi daha yine oyle minik de olsa yaklasirsa (dun aksam kucucuk optu vedalasirken), yakasindan tutup opucem yeter be
bir ihtimal de ne geliyo aklıma biliyo musun.. bu adam daha önce hiç bi beraberlik yaşamamış, şimdi de korkuyo olabilir mi?
sende yaprak dökümündeki neclanın ceme yaptığını yap bahçeye sıkıştırdı öptü adamısende tut yakasından öp dediğin gibi şaka bi yana otelde beraber yatıp da öpmemesi çok tuhaf yahu hiçmi en ufak öpücük gelmiyor ki içinden...garip valla bence al karşına konuş
Hiiiç sanmıyorum. Bu arada, neden bu kadar sık yurt dışı yapıyor, mesleği ne?
Olur da seninle öpüşürse cinsel bir sorunu yoktur diyemeyiz. Tabi bunu anlamak için de ilişkiye girecek halin de yok. Bundan sonraki görüşmelerinde dikkat et ne biliyim sevgililer baş başa kalmak ister. Ben evlenmeden önce flört dönemindeyen eşim hep başbaşa kalmak için bir fırsat kollardı yanlız kaldığımızda öperdi sarılırdı gerçekten senin sevgilin garip. Bir keresinde tatile gitmişti 10 gün falan görüşmemiştik döndüğünde nerdeyse arkadaşlarının yanında dudağımdan öpecekti sevgililer arasında böyle tutku heyecan olması lazım. Seni çok iyi anlıyorum o adım atmaynca sen de çekiniyorsun.
biz eşimle sevgiliyken eşimde beni 3-4 ay sonra öpmüştü...elimi tutmaya bile çekinirdi...ama ben hiç sizin düşündüğünüz şekilde neden beni öpmüyor acaba diye düşünmemiştim...çünkü bana verdiği değeri gözlerinde,konuşurken sesiniz titremesinde, heyecanında hissediyordum...beni incitmek istemediğini biliyordum... bunu hissettiriyordu bana...bence sizin sıkıntınız sizi öpmemesi değil sanıyorum bunun dışında tavırlarıyla da ilgisini belli etmiyor öylemi??...
başımızdan geçen söyle bir durum da var...
kuzenim evlendi...evlenmeden önce 1 yıl flört etmişlerdi...sonra söz nişan dönemleri de 5-6 aylarını aldı yani toplamda 1,5 yıl gibi bir süre sonra evlendiler...evlendikten 2 ay sonra boşandılar...eşinde sertleşme ve cinsel soğukluk problemi varmış...defalarca tedaviye gitmesini istemiş kuzenim fakat o halinden memnun olduğunu söylemiş sen memnun değilsen ayrıl benden demiş...olan kuzenime oldu...2 ay içinde ayrıldılar...birsürü tantana yaşandı...tedaviyi reddeden kendi olmasına rağmen hep üste çıkmaya çalıştı...ayrıldıktan sonra sormuştum ona böyle bir problemi olduğunu nasıl anlamadın bunca zaman diye...bana çok fazla yaklaşmazdı,öpmezdi dedi ama ben buna yormadım beni incitmek istemediği için evliliği beklediği için yaklaşmadığını düşünmüştüm dedi...bunu yaşayan bir öğretmen...
yani demem o kiiii...bence iki şıktan biri var bu adamda ama hangisi ??? zamanla göreceksiniz sabredin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?