Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hiç normal değil bence..
çok fazla tutucu desek,aynı yatakta da uyumazdı hiçbir koşulda mesela..
garip durum...

merhba ya sizi yargılayanları dıkkate almayın lutfn oncelıkle
hayat sızın hayatınız tek bı kişiye hesap vereceksınız gunu gelınce.. onun dısında kımse sızı kendı degerlerıyle kıyaslayıpta yargılayamaz..
neyse konuya geleyım sevgılınızın yaşı küçük olsa tamam dıcem ama o yasta bı erkegın boyle davranması.. mutlaka bır sebebı vardır dıye dusunuyorum. hem ayrıca yakınlasmanız şart degıldı kı sadece sarılıp uyuyabılırdınız degılmı... öpmek dokunmak sart degıl.. ama sarılmadı bıle dıyorsunuz bence bır sure davranıslarını gozlemleyın yıne basbasa kalmaya calısın, belkı o gun sıze anlatamadıgı bırseryı vardır, bakalım yıne aynı sekılde davranacakmı??
emın olursanız acık acık konusursunuz.. ve bunu da suclar tarzda yapmayın derım hanı kendı uzuntunuzu anlatın sarılmak ısterdım deyın, omzunda uyumak ısterdım vb deyın...
erkeklere bagırıp cagırmaktan cok sessız kalınca dank edıyor maalesef..

Arkadaşa katılıyorum.Bence kesinlikle bir tatil ya da sinema ayarlayın,oyle küçük küçük öpücüklerle olmaz.Tutkusunu anlamaya çalışın.Bence cok önemli bir nokta.

Son düzenleme:
Arkadaşa katılıyorum.Bence kesinlikle bir tatil ya da sinema ayarlayın,oyle küçük küçük öpücüklerle olmaz.Tutkusunu anlamaya çalışın.Bence cok önemli bir nokta.

bu ayin sonunda sehir disina gidiyoruz yine, ama toplu gidiyoruz bu sefer ve hep birlikte bir tanidigin evinde kalicaz, yine bi dugun var ama bu sefer dugun sahibi cok yakinimiz, o yuzden surekli bi kosturma icinde oluncak. gidiyoruz, ertesi gun donuyoruz ve havaalanindan hic cikmadan o direkt yurtdisina ucuyo ( kadersiz miyim neyimmmm

bir erkeğin yanında yatıp da isteksiz olması çok tuaf,bunun arkasında belkide bir problem vardır normal değil.

Otelde yalnız kalıp, hatta aynı yatakta sabahlamanıza rağmen öpmemesine anlam vermek imkansız.
Bir daha uygun bir ortam oluşursa siz ona cesaret vermek ve istediğniizi belli etmek için minik bir adım atın bence. Belki sadece tepkinizden çekiniyordur.

o oyle davraninca ben de kasiliyorum tabi, adam kendini cekerken ben nasil yaklasayim, insan kendini kotu hissediyor. ama karar verdim, bi daha yine oyle minik de olsa yaklasirsa (dun aksam kucucuk optu vedalasirken), yakasindan tutup opucem yeter be

o oyle davraninca ben de kasiliyorum tabi, adam kendini cekerken ben nasil yaklasayim, insan kendini kotu hissediyor. ama karar verdim, bi daha yine oyle minik de olsa yaklasirsa (dun aksam kucucuk optu vedalasirken), yakasindan tutup opucem yeter be

Olur da seninle öpüşürse cinsel bir sorunu yoktur diyemeyiz. Tabi bunu anlamak için de ilişkiye girecek halin de yok. Bundan sonraki görüşmelerinde dikkat et ne biliyim sevgililer baş başa kalmak ister. Ben evlenmeden önce flört dönemindeyen eşim hep başbaşa kalmak için bir fırsat kollardı yanlız kaldığımızda öperdi sarılırdı gerçekten senin sevgilin garip. Bir keresinde tatile gitmişti 10 gün falan görüşmemiştik döndüğünde nerdeyse arkadaşlarının yanında dudağımdan öpecekti sevgililer arasında böyle tutku heyecan olması lazım. Seni çok iyi anlıyorum o adım atmaynca sen de çekiniyorsun.

Son düzenleme:
sende yaprak dökümündeki neclanın ceme yaptığını yap bahçeye sıkıştırdı öptü adamı sende tut yakasından öp dediğin gibi şaka bi yana otelde beraber yatıp da öpmemesi çok tuhaf yahu hiçmi en ufak öpücük gelmiyor ki içinden...garip valla bence al karşına konuş

işte konuşsam nolucak ki, sana öyle gelmiştir aşkım dicek, her şey zamanla dicek geçiştircek beni.
bi cinsel problemi ya da ilgisizliği olup olmadığını konuşarak anlayamam
ama kızların dediği gibi bunu anlamak için birlikte olcak halim de olmadığına göre.. kumar mı oynıcam yani :44:

sorma hayatım, vallahi ne yapıcamı şaşırdım.. galiba takıntı haline getirdim bu konuyu...
dün dedim, ben kendimi hiç bi ilişkinin içindeymişim gibi hissetmiyorum dedim. sürekli seyahat ettiğim için yeterince vakit geçiremiyoruz, belki o yüzdendir, ama emin ol zamanla düzelecek, keşke elimden bişi gelse dedi. hiç aklına bile gelmedi bana yaklaşmadığı için olduğu :44:

bence gerçekten değer verdiği ve seni kırmaktan korktuğu içindir aklına kötü şeyler getirme.hem böylesi daha güzel.en azından sapık bi manyak değilmiş.mutlaka seni çekici buluyodur ama bence kaybetme korkusu vardır.hem arada tanıdıklar olduğu zaman insan biraz daha gergin olur.yani seni kırıcak bişey yaparsa çok zararlı çıkar şüphesiz.ve ne tepki vericeğini de bilemez.ki belki sende o anda bi tokat atabilirdin olay faciaya dönüşebilirdi yada "yaa çok fırsatçıymış" diyebilirdin.yani sakın kendine yorma yada etkilenmedi diye düşünmee

bir de şu açıdan bakalım...

sevgilinin arkadasının düğününe gidiyorsun ama nerde nasıl kalacagın hakkında bir fikrin yok..yani daha önce tasarlayıp plan yapmamışsınız..sonra gidiyorsunuz..pattt arkadaşı sizee tek oda ayarlamışş..neyse düğün bitiyor siz odaya gidiyorsunuz..adam sana çok yakınlaşıyor...biliyomusun şimdi düşünüyorumda 3 ay içinde daha önce böyle bir yakınlaşma yoksa (öpme vesaire gibi) şimdide bir anda yakınlaşması beni çok rahatsız ederdi..sanki bilerek ayarlanmış gibi...Belkide böyle emrivakiye geldiği için seninde yanlış anlamaman için o gün sana hiç üstelememiştir..O isterse olur ama o yaklaşmazsa hiç yanaşmıyım yanlış anlamasın demişte olabilir...(eğer nazik bir insan olduğunu düşünüyorsan tabikii))

birde yengesinin en yakın arkadaşı meselesi olayın çok hassaslaştırıyor..bence bu aynı odada yatma mevzunu kapatalım artık..yani bir çok neden olabilir onun için...

eğer çok muhafazar biri olsaydı aynı odaya gırdıgınızde ıstersen ben surda yatabılırım sen rahat yat derdi ..sen de ona gore cevap verirdin..demekki adam seninle uyumak ıstemiş..belkide aslında dokunmayıda cok istemiş ilk tepkinin senden gelmesi beklemiş..vermeyince rahatsız olabileceğini düşünüp seni rahat bırakmıştır..

hani benim dediğim gibi 4nüz ayarlayıp bir tura gitmiş ollsanız tasarlayarak aynı odada kalmayı istesenizde hiçbirsey yapmıyorsa ..odaa mesele vardır..yaa gercekten daha önce hiç birlikteliği olmamıştır..(bu zaten konuşmalarından 3 ay içinde hemen anlaşılır) yada başka cinsel bir sorunu vardır göstermek istemiyordur...ama göstermek ıstemeyen bir adam tur olayına zaten hiç yanaşmaz sanmıyorum..

bence 3 ay cok kısa bir zaman değil...ama kime göree değil..baksana haftada iki gün gorusuyormussunuz..her gun gorussenızz belki mutlaka kokusu cıkardı..ama bu şekilde bence çok ciddi bir problem var diyemeyiz... AYRICA ŞİMDİ DÜŞÜNDÜMDE BELKİDE ADAMCAGIZ SAPASAĞLAMDIR BURDA Bİ BİLSE KENDİ HAKKINDA NE KONUŞULDUGUNU NE ÜZÜLÜRDÜ ADAMCAGIZ...!!

en yakın arkadaşımın kocasının kardeşi demişsin ,daha önceki ilişkilerini biliyorlarmı ki acaba !arkadaşınız bayansa ona sorun belki bişeyler çıkartırsınız:26:

canımm neden hep kötüsünü düşünüosn ki anlamadım :)
Belki de yanlış anlarsn da seni kaybeder die çekndi olamaz mı yani :)

Allah Allah neler yazmışlar şok oldum şimdi aynı yatakta uyudu diye ahlaksızmı olmuş yani?

aynı yatakta uyudunuz diyede kimsenin sizi yargılamaya hakkı yok bence saçma sapan yorumlar yapmışlar sinirim bozuldu gece gece herkesin kendi kararı bu kaldı ki 31 yaşında bi adam neden denesin ki amacı denemek olsa yada başka olsa başka şeyler yapardı bence ki sorun oda değil...

öpüşmek bence çok doğal bişey bunu kafaya takmanızda doğal 3 ay kısa bi süre değil ama belki sizi mesafeli buluyodur sizin yanlış düşünüceğinizden korkuyodur haddini aşmaktan korkuyodur tavrınız çok serttir ona ters bi tepki göstermenizden korkuyodur. çünkü heycandan veya çok aşktan öpüşmücek bi yaşta değil koskoca adam ...

belkide tutku yoktur ki buda önemli bişey sizi arzulamıyodur... yada unutamadığı biri vardır sizi kullanmış gibi olmak istemiyodur ama sevse ve gerçekten arzulasa dayanamaz bi erkek ya ve bu erkek 31 yaşındaysa...

vee en önemlisi eşcinsel olabilir sizde küçük bi insan değilsiniz bunu pekala anlayabilirsiniz ama ortada bi sorun olduğu kesin

6.5 yıllık bir ilişkim var.ilk 5 ay seni seviyorum derdi ama aşkım demezdi,bende bunu çok dert etmiştim kendime.sonradan sebebini açıklattım tabii:) benim aşkım böceğim gibi şeylerden hoşlanmayacağımı sanıyomuş.marjinalmişim, tersmişim, çok bilmişmişim..... birbirimizi daha iyi tanıyınca beklentilerime kavuştum ben tabi:)
6.5 yılda defalarca birlikte uyuduk,aynı üni.deydik üstelik ben evde kalıyordum.kendisine sordum nasıl bu kadar sakin olabiliyosun,hiç bişi hissetmiyo musun die...ya ben ölürsem dedi!çok temkinli bi adamdır.risk almaz.kaos sevmez.
ama uyuyamazdı döner dururdu.erkek sonuçta!

eğer yok benimki mışıl mışıl uyudu dersen,cidden şaşırırım...bence sen bu durumu dillendir,yeni ergenler değilsiniz sonuçta.o gece ki tavrının sana çok güven verdiğinden başla,senin gibi cinselliği ikinci planda tutan bi erkek tanıdığım için çok şanslıyımdan devam et ama ilk ağızdan öğren...tahminle olmaz,bir problemi olabilir ama çözümsüz olduğunu sanmıyorum.cinsel problemleri hipnozla kısa sürede tedavi ediyorlar...bu ilişkiye ciddi yaklaştığını ama aranızdaki çekimden şüphelendiğinide söyle çekinme...

bu erkek milletini denemeden almıycan defolu çıkarsa aynen iade

biz sevgilimle 6 ay sonra el tutuşmuştuk, 1 sene sonra öpüşmüştük. (ben yakın durmuyodum, o da zorlamamıştı. Ondan sonrası kısa bi zaman içinde gelişti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…