ben bu konuyu konuşmanız taraftarı değilim, amacınız gerçekten onu tanımaksa müdahale etmeden kendisini göstermesine izin vermek daha doğru olur diye düşünüyorum, yoksa kendince mantıklı açıklamalar yapabilir ve eğer bir sorun varsa bunu gözden kaçırabilirsiniz, ilişkiniz ilerledikçe onun artık böyle ortamlar yaratmaya çalışıyor olması gerekir, bi kaç sayfada gördüğüm kadarı ile yurtdışına gidip gelen birisi çevresinde ilişkilerinde çok daha rahat olan insanlarla iç içedir diye tahmin ediyorum...
buarada sevgilinizin sizden önce uzun süreli bir ilişkisi olmuş mu??
elimi de bayaaa geç tutmuştu, insanlara kız arkadaşım diye tanıştırıyodu ama yürürken elimi bile tutmuyodu, o zaman da acayip tuhaf gelmişti bana...
belki de sadece tarzı bu, ağır.. ama kurt işte, düştü bi kere içime. beklemekten ve gözlemlemekten başka çarem yok evet...
tabi bu da bir ihtimal, tarzı bu olabilir (gerçekten bir problemi olup bunu düşündürmek istemiş de olabilir:)... o da ayrı bir problem tarzlarınız uyuşmuyor
buarada ben o kadar farklı vakalar gördümki herkesten daha şüheciyim bu konuda (aile mahkemesinde uzmanım ve böyle boşanan pek çok çiftle karşılaşıyorum)
Evet ileriye dönük planlarının içine sizi de katmış. Yani düşündüğünüz gibi sanırım..
Sizin yapacağınız tek şey ; (bu öpüşmek konusunda hala aynı tavırdayım ) ama madem böyle bir kaygınız var ; onunla konuşun.. Elbetteki açık açık konuşulmaz lakin laf alma tarzında konuşma yapabilirsiniz..
Mesela burada bu konuda sıkıntı çekipte konuyu açan çok kişi var..Onlardan birini ona konu olarak açın, bir arkadaşım yaşıyor bunu v.s şeklinde sizde yorumunuzu katarak konu açın..Konu sahibinin özeline girmeden.
Sonra onun konuşmasına fırsat verin..Az çok konuştuklarında ne kadar samimi olduğunu anlarsınız , tanıyorsanız ifadelerini..
Sonraki yorumlarınızdan anladığım kadarıyla sizin derdiniz ''cinsel bir sorunu var mı yok mu '' ? Bu sorunuda asla öpüşerek anlayamazsınız..
yaa aslında bişey diycem..bu arkadaşının düğünü ne zaman oldu..yakın zamanda mı? Aslında konuyu ordan açabilirsin sanki konu konuyu açmış gibi..O gün en azından sana sarılarak uyumak istedim ama maşallah sen fosur fosur uyuyup kaldın hemen..İnsan bir iyi geceler öpücüğü verir dimi..bozuldum açıkçası( diye şirin şirin konuşsan..yok sa sen beni beğenmiyor musun..diye tiye alsan..Onun tepkisine göre ciddileşir yada dalgaya devam edersin.. Belki cok fazla tepki vererekk senın rahatsız oldugunu dusundum emrivaki oldugunu düşündüm der..Yada saçmalar..ama En azındna bir daha böyle bir durumda artık gerçek yüzünü göstermek zorunda kalır?En azından bu tür bir konuyu artık daha rahat konuşur olursun sen beraber bir gezi ayarlamadan önce böyle konuş bir zemin hazırla..sonrada eğer yine yaparsa bu sefer ciddi ciddi konuşursun!
Canım alakasız gelecek ama,bu adam sana müthiş jestler yapıyor mu ? Çiçekler,hediyeler,yurtdışından dönerken parfümdür şudur budur ?
Merhaba.
Konulara yorum yaparken lütfen seviyeli kelimeler seçelim..Konuları kişiselleştirmeden,konu sahibini yargılamadan,işi sohbete dökmeden ve en önemlisi konu içeriğini asıl amacından çıkarmadan paylaşımlar yapalım..
Bütün bunları yapamıyorsak,konuya yorum bırakmak yerine okumayı tercih edebiliriz.
Kadınlar Kulübü
yani snnde belki böledir günah oldğu için çekiniyodur muhafazakardır
Ben 4 yılldır sevgilimle birlikteyim.ama hergün lisede üniversitede kursta gezmede arkdaş ortamında..birbirimizn ilk sevgilisiyiz.bunu gidip dudağından öpmemle ilişkimiz başladı..kendisi beni öpmedi ve ittiii sarılmadı ..yalnız kalırdık yaklaşmazdı.otelde kaldık aynen direk uyudu ..ama şimdi tutamıyorum o çok utangeçtı ve küçüktü onu öptüğüm ilk 10 gün kendine gelememiş.her yanına geldiğimde lütfen beni öpsün sarılsın elimi tutsun die dua ediyormuş..ben yanlış anlmaıyım die heycandan yatımuş..ama şimdi aştı kendini beni korkutoyo bile arada..
diceğim şu ki sevgini sen göster karşılık alamazsan bekle hiç alamazsan ozaman üzül sıkıl
anacım benimki 31 yaşında el insaf
ama amerikadan döndüğünde onu da denicem bakalım, böyle minik bi öpücük kondurursa bırakmıcam öpcem! beni iter de napıyosun sennn derse size hesabını sorarım!
çok güldüm yaa.o kadarda değil.bence hoşuna gidecek ve sana daha yakın olacak.ilk yakınlaşma senden olsun istiyordur belkide.bazı arkadaşlarda ilk yakınlaşmayı ben yaptım oda devamını getirdi.yanlış anlaşılmamak için yakın davranamıyormuş diye.bu arada ne zaman gelişyor amerikadan.tepkisini ve sana yaklaşımını çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?