Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

elimi de bayaaa geç tutmuştu, insanlara kız arkadaşım diye tanıştırıyodu ama yürürken elimi bile tutmuyodu, o zaman da acayip tuhaf gelmişti bana...

belki de sadece tarzı bu, ağır.. ama kurt işte, düştü bi kere içime. beklemekten ve gözlemlemekten başka çarem yok evet...

buarada sevgilinizin sizden önce uzun süreli bir ilişkisi olmuş mu??

bilmiyorum, ben hiç sormam, bilmek de istemem geçmişi.

sadece bi keresinde, izmirde çalıştığım süre boyunca kimseyle birlikte olmamaya karar vermiştim, ve bu süre boyunca kimseyle birlikte olmadım dedi, bu süre de son 4 yıla tekabül ediyor! bildiğim tek şey bu geçmişle ilgili.

tabi bu da bir ihtimal, tarzı bu olabilir (gerçekten bir problemi olup bunu düşündürmek istemiş de olabilir:)... o da ayrı bir problem tarzlarınız uyuşmuyor
buarada ben o kadar farklı vakalar gördümki herkesten daha şüheciyim bu konuda (aile mahkemesinde uzmanım ve böyle boşanan pek çok çiftle karşılaşıyorum)

Şaka bir yana ama bunu anlamak için ilaki ilişkiye girmek gerekmiyor,siz en iyisi bekleyin,yani gözleme alın onu,her hareketini,ya da onu deneyin,nasıl davranacak bakın. Bence düşündüğünüz gibi kötü bir şey yoktur. Benim aklıma iki şey uyandırdı 1.ya yakınlarınız arda olduğu için bu ilişkiyi ağırdan alıyor.2. ya da sizinle evlilik düşünmüyor olabilir ve sizi üzmek istemiyor.Bu iki soruya en iyi cevap siz bulabilirsiniz. Hareketlerini izleyin.Baktınız ki gerçekten bir anormalik varsa o zaman ilişkinizi bitirirsiniz bu kadar basit.

ben de biraz fazla temkinli ve garantici olabilirim, evlilik riske atılacak bi şey değil. tabi ki asla emin olamazsın o insanla mutlu olup olamayacağına ama en azından şüphelendiğin hiç bir konu bırakmamalısın ortada.

sevgili birsen, çok teşekkür ederim
aradan biraz daha zaman geçip de, bu tarz konuları konuşacak kadar samimi bir ortam yakalarsam mutlaka deneyeceğim

yaa aslında bişey diycem..bu arkadaşının düğünü ne zaman oldu..yakın zamanda mı? Aslında konuyu ordan açabilirsin sanki konu konuyu açmış gibi..O gün en azından sana sarılarak uyumak istedim ama maşallah sen fosur fosur uyuyup kaldın hemen..İnsan bir iyi geceler öpücüğü verir dimi..bozuldum açıkçası( diye şirin şirin konuşsan..yok sa sen beni beğenmiyor musun..diye tiye alsan..Onun tepkisine göre ciddileşir yada dalgaya devam edersin.. Belki cok fazla tepki vererekk senın rahatsız oldugunu dusundum emrivaki oldugunu düşündüm der..Yada saçmalar..ama En azındna bir daha böyle bir durumda artık gerçek yüzünü göstermek zorunda kalır?En azından bu tür bir konuyu artık daha rahat konuşur olursun sen beraber bir gezi ayarlamadan önce böyle konuş bir zemin hazırla..sonrada eğer yine yaparsa bu sefer ciddi ciddi konuşursun!

Ayni yatakta uyuyacaksin ve hicbir tesebbuste bulunmayacak? Bana hic normal gelmedi acikcasi

hmm mantıklı... bak bunu deneyebilirim işine gelmeyen konuları konuşmadan kapatmakta üstüne yok gerçi.. bunu önlemek için, benim konuyu dağıtmasına izin vermeden, ısrarla konu sınırlarının içinde kalmam gerekiyor.

Canım alakasız gelecek ama,bu adam sana müthiş jestler yapıyor mu ? Çiçekler,hediyeler,yurtdışından dönerken parfümdür şudur budur ?

Canım alakasız gelecek ama,bu adam sana müthiş jestler yapıyor mu ? Çiçekler,hediyeler,yurtdışından dönerken parfümdür şudur budur ?

aa eveet. bu konularda süper. doğum günümde muhteşem bi sürpriz yapmıştı
çok güzel ve ince hediyeleri var, hani öylesine alınmış şeyler değil, ince düşünülmüş şeyler. yurtdışından her gelişinde mutlaka küçük de olsa bir armağan getirir, kaldı ki ne çok seyahat ediyo görüyosunuz.
sevgililer gününde şirkete sevgilisinden / kocasından çiçek gelmiş olan tek kadın bendim
yeni evime ilk taşındığımda da kocaman bir canlı çiçek göndermişti eve...

evet evet, çok düşünceli ve nazik.

Uyarıyı hatırlatma gereği duydum,konuyu dağıtmadan ve geyiğe ,sohbete çevirmeden paylaşımlarımızı yapalım.Unutmayalım burası Bir derdim var başlığı,sanıldığı gibi geyik ve sohbet başlığı değil.

arkadaşım bak benimm sevglim de böleydi biz şu an 1 yıldır çıkıorz ama ilk aylarda çok az elele tutuşurdk çok sarılmazdı yanağmdan fln öpmezdi bnde snn gbi çekindim hatta kendimden şüphe duydum bn çirkin mym neden bana yakın davranmıyor diye.sonra biz 6.aya geldk ve bn artk daha yakn olmk istiyordum onla ve oturup konuştm kndisi tutucu biridir evet ama çok belli etmezdi meğer günah oldğu için bna çok dokunmuyormuş öpmüyormuş anlttu bn çok korkuorm günah işlmekten çok istiorm ama yapamıorm nolur beni anla dedi ztn 5 vakit namaz kılan bridir ama bu kdr tutucu olcağını düşünmüyordm bnde çok şaşırdım snra onu kndme uydurdm ben ama yani snnde belki böledir günah oldğu için çekiniyodur muhafazakardır

Ben 4 yılldır sevgilimle birlikteyim.ama hergün lisede üniversitede kursta gezmede arkdaş ortamında..birbirimizn ilk sevgilisiyiz.bunu gidip dudağından öpmemle ilişkimiz başladı..kendisi beni öpmedi ve ittiii sarılmadı ..yalnız kalırdık yaklaşmazdı.otelde kaldık aynen direk uyudu ..ama şimdi tutamıyorum o çok utangeçtı ve küçüktü onu öptüğüm ilk 10 gün kendine gelememiş.her yanına geldiğimde lütfen beni öpsün sarılsın elimi tutsun die dua ediyormuş..ben yanlış anlmaıyım die heycandan yatımuş..ama şimdi aştı kendini beni korkutoyo bile arada..
diceğim şu ki sevgini sen göster karşılık alamazsan bekle hiç alamazsan ozaman üzül sıkıl

anacım benimki 31 yaşında el insaf
ama amerikadan döndüğünde onu da denicem bakalım, böyle minik bi öpücük kondurursa bırakmıcam öpcem! beni iter de napıyosun sennn derse size hesabını sorarım!

çok güldüm yaa.o kadarda değil.bence hoşuna gidecek ve sana daha yakın olacak.ilk yakınlaşma senden olsun istiyordur belkide.bazı arkadaşlarda ilk yakınlaşmayı ben yaptım oda devamını getirdi.yanlış anlaşılmamak için yakın davranamıyormuş diye.bu arada ne zaman gelişyor amerikadan.tepkisini ve sana yaklaşımını çok merak ediyorum.

belki de öyle. ben ilk adımı atan olmak istemedim, her şey olması gerektiği gibi seyretsin istedim ama bu da bende takıntı olacak. aklımı binbir türlü şey geliyor. bi de ben yakınlaşmayı deneyeceğim bakalım, o da işe yaramazsa o zman diğer alternatifleri düşünürüz.

haftaya cuma akşam ya da ctsi gelcek. bir gelişme olursa size mutlaka yazıcam.

Tovbe,tovbe.. gidin kendinizi opturun zorla ne insanlar var yahuuu...Annenize anlatsaydiniz erkek arkadasim bana dokunmuyor diye

açıkcası bana normal gelmedi, sonuçta ortada bi aşk ve sevgi varsa kuvvetli dürtülerde vardır, üstüne atlayacak hali yok tamamda elini tutmaz, öpmez bence hiç normal değil,
bence mantıklı bi açıklaması vardır diye kılıf uydurmaya çalışma
evlilikte cinsellik çok önemli, sonra evlendikten sonra bu defada eşim bana hiç dokunmuyor diye başlık açmayasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…