miskacım gözünaydın..:)
bir de bu adam türk değil mi ne diye ingilizce telkin ediyor kendini.bir de niye kendini dizginleme gereği duyuyor?:26:
tubi sen ne diyosun, sorun yok gibi di mi??
sorun yokmuş demekki evliliği düşünmeye devam edebilirsin artık her haliyle evlenilecek bir insan olduğunu onaylamış oldunmutluluğunuz bir ömür boyu daim olması dileğiyle
yoo, hiç öyle bi durum olmadı ki. bence tamamen kendiyle alakalı bi durum, adamın kuralları var şekerim
bencede miska sorun yok gbisakin olmaya çalışıo işte kırmamaya çalışıo ne güzel cumburlop atlamamış en azndn öpüşmüşsnz
eee 15 yaşında delikanlı değil ki bu adam da
yoktur yok matkap saglamhem nekadar güzel kendine hakim olabilmesi bu güzelbir kişilik göstergesi
azıcık daha bekle
anacım bizim içimiz fesat adamın günahını aldık..ay bide düşünsene bu konuyu okudugnu..böyle düşündügünü bilse üstüne atlar vallahi
yoktur yok matkap saglamhem nekadar güzel kendine hakim olabilmesi bu güzelbir kişilik göstergesi
azıcık daha bekle
anacım bizim içimiz fesat adamın günahını aldık..ay bide düşünsene bu konuyu okudugnu..böyle düşündügünü bilse üstüne atlar vallahi
Bu kurallardan bahsetti mi sana?
hayır ama ben öyle olduğunu düşünüyorum.
Bir kadının içgüdülerine güvenirim.
bi kadını bi kadından başka kim anlarr kii kimm anlarrr
Ben anlamadım
Hadi ilk sefer erkendi veya fırsatçı görünmek istemedi diyelim.
Bu ikinci sefer sen davet etmişsin.
Onun durmaması ve senin easy demen gerekmiyor muydu ?
Miska uykum var yatacağım foruma senin için girdim aklıma takıldın. Neyse gözün aydın ama ben yine de şaşkınım bu kadar kontrollü bir erkek ilk defa duyuyorum. Sen yine gelişmeleri yaz. Bu arada çok şekersiniz ömür boyu mutlu olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?