Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
december gelse de neler oldu görse diyodum ben de inan! büyük cilalama operasyonu yarınnnn

daha önce dediklerimin hala arkasındayım ama bacım. odunun kendinden cilalısı bence makbul olan. her daim cila çekmek gerekiyosa işin var yani. yine de sen bilirsin, hayat senin :44:

bu arada adamı karşında görünce geri adım atma ha. madem cilalıycan hakkını ver. alırım anahtarını mayk

haklısın haklısın... uğraşılmaz böyle.
görünce geri adım atmam, çünkü bi zaafım falan yok zaten ona. kör kütük aşık falan olsam neyse de.. hiç içimden gelmiyo zaten görüşmek bile, iyice soğuttum kendimi galiba.

ben anlamadm ayrıldın mı şimdi:26:

yok ayrılmadım ama yarın ciddi bir konuşma yapıcam memnuniyetsizliklerim üzerine. bizim ilişki yaşayış tarzlarımız çok farklı ve ben mutlu değilim diyeceğim. ne öneriyosun diyeceğim. onun cevabına göre de durum şekillenir. beni tatmin edecek bir cevap veremezse biter, dünyanın sonu değil ya, yordu beni çok...

ınsallah yarın senın ıcın ne ıyı olacaksa o ortaya cıkar canım benım

naberr kuşummm ayy sabahtan beri nerde kaldıysam orayı okuyorum oku oku bitmiyor inceden inceye cemaat olusturmusun maşallah yazan yazana...

yaa aslında ben de senin açık açık sorman taraftarıyım yalnız ..keşke şu tatil işi iptal olmasaydı. Benim anlamadığım senin araban varsa onunla gıdelim niye demedi ki? Senden talep gelmesini beklemiş olabilir aslında.. Bu tatil işi senin için cok iyi bir fırsat olurdu. Her ne kadar yakınlaşamasanızda sonucta artık donelerin artacaktı konuşman için cok fazla kanıtın olacaktıu bır degıl ıkı degıl ne iş bu diye...

Şimdi bir adam aynı yerde kalmaktan çekiniyorsa yada sorunu varsa neden arkdasınıza tatile gıdelim desinki? ya da sen eve cok gec oldu bak dedıgınde aynı yerde yatacagınızdan korkup ıllada evıme gıdecem demezmiydi..Yanlıs anlama amaa artık adamın sorunlu olmasını tercih etmeye başladım..Hiç sorunu olmadann böyle dan dun davranıyorsaa sevim okşamıyorsa zaten çok sıkıcı olurki ...ne o öyle sanki mantık evliliği yapıyosunuz anas..nı satıyımm...

Ben olsam konuya nerden girerdim biliyor musun? Sence en yakın dost ile sevgili arasındaki fark nedir diye sorardım..Muhtemelen nerden cıktı bu sımdı dıyecektır..Sen soyle hele dersin..En yakın kız arkadasınla dostunla sevgili arasındaki fark nedir? ben söyleyeyyim temas...İkiside aynıdır aslındaama birinee şiddetle dokunmak sıcaklıgını duymak ıstersın dıgerınde boyle bır duygu gelişmez..İşte tam bu nedenle aramızda bir elektrik sorunu var ben yaklaştıkça sen kaçıyorsun benden..İlk başlarda bunun yeni bir ilişki oldugundan birbirimizi tanımak ıcın fırsat verdığımızı dusunerek senin bir tık geri durdugunu dusundum. Fakat zamanla ilişkinin oturmasıyla insan sevdiğine dokunmmak ıstemezmi eğer dokunmuyorsan , başka bir sorun vardır dıye dusunmeye başladım acıkcası.. Ben seni seviyorum sevdiğim içinde sana dokunmak sarılmak hatta opmek ıstıyorum..Sen ya beni tam olarak sevemiyorsun yada dokunmak konusunda çekincelerin var.diye konuşurdum.

yaaa kağıda mı yazsam hayatım, ordan okusam :)) süper bi konuşma olur bu, tabi ben sükunetimi koruyabilirsem... adet zamanı, iyice heyheyli dönemimdeyim, adama öfke kusmazsam iyidir :))

çok sinirlendim sanırım beyin kanallarım açıldı:)) ondandır. Hiç birini demesende bari söylediğim soruyu aklında tutmaya çalış:)) kıl oldum adama yaaa kılçık resmen..December şiddetle bunun taktik olduğunu idda ediyor ..açıkçası hiç bu kadar kadın beyniyle çalışan bir erkeğe rastlamadım..erkekler o kadar zeki değiller ki heleki cinsellik konusunda taktik yapmak cidden yürek ister bir erkek için...Ama ben rastlamadım diyorum vardır tek tük elbet.. Ya bir kadın için neden bana dokunmuyorsun demek çok sıkıcı bir durum ..cidden senin böyle yada buna benzer bir konuşma yapmanı hiç gönlüm razı değil...konuşucam demeseydin bin tane taktik söylerdim sana... meselaa adam elini tutmanın dısında yolda gıderken beline dokundugunda...Aaaa aa hayret? derdin o da ne alaka derdi Sende...vallla benden o kadar çok kaçıyorsun ki az daha kendimi cüzzamlı gibi zannedecektim diyerek gülerek başlardım konuşmaya... Ya daaa bir gün bulustugunuzda elimde yada cantamda posta gazetesını koyardım...sonra sankı cantamdan bişey alıyomusum gıbı gazteyı cıkarırdım..Oda bu nelaka dıye sorardı..okumak ıcın almıştım kalmış derdim. Sonra aradan zaman gecınce haydar dumenın oldugu sayfayı acıp gel okuyalım beraber cok manrak oluyor bu kısım derdim:)))) Yaaa daaa.... geçen cahil periler diye bir film vardı onu izledim bir türk filminden hiç beklemzdim boylesını hemde yıllar evvel cekılmıs dıye konu acardım..aa derdi konusu nee... Adam bir cok zengin bir gun oluyor ve 20 yıllık karısı ofisini toplamak ıcın ofise gidiyor. Sonra toplarken bir tabloyu eline alıyor arkadasında cahil perime yazıyor. Kadın aldırıs etmıyor tabi acısından. Fakat sonra kocasının kendısını aldatmıs olabılecegınden suphelenıyor.. Neyse 1 hafta sonra veraset için herkes toplandıgında adam parasının bır kısmını cahil peri denize bırakıyorum diye belirttiğini okuyorlar... bunlardaa bu dakim diyorlar..kadın bu kadınaa iyice uyuz oluyor..ama sonra biri giriyor odayaa...Bir adamm...Kadın tabilkiii şok oluyor:)))
bunu anlatabilirdim..tabi ilk önce filmini izlemen lazım...Yaa daaa bir kadında en çok karakter olarak neyı seversin.....vıdbıbııbıbı...pekii neyi sevmezsin...vıdıvıdı...pekii vücudunda diye sorardım...binee ulaşmaya az kaldıı kızlaarrrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…