december gelse de neler oldu görse diyodum ben de inan! büyük cilalama operasyonu yarınnnn
ben de kadınların önce aşka aşık olduğunu sonrasında kendilerine o aşkı veren erkeği sevdiklerini düşünüyorum... kadın aşka aşıktır..
daha önce dediklerimin hala arkasındayım ama bacım. odunun kendinden cilalısı bence makbul olan. her daim cila çekmek gerekiyosa işin var yani. yine de sen bilirsin, hayat senin :44:
bu arada adamı karşında görünce geri adım atma ha. madem cilalıycan hakkını ver. alırım anahtarını mayk
bu kupayı hakettim di mi ben:82:
bi nefret kusasım geldi kusura bakmayın
ben anlamadm ayrıldın mı şimdi:26:
yok yok ne kusuru
aksine sevdik benimsedik bağrımıza bastık yorumunu:86:
ınsallah yarın senın ıcın ne ıyı olacaksa o ortaya cıkar canım benım
tamam canım dualarımız senınle
naberr kuşummm ayy sabahtan beri nerde kaldıysam orayı okuyorum oku oku bitmiyor inceden inceye cemaat olusturmusun maşallah yazan yazana...
yaa aslında ben de senin açık açık sorman taraftarıyım yalnız ..keşke şu tatil işi iptal olmasaydı. Benim anlamadığım senin araban varsa onunla gıdelim niye demedi ki? Senden talep gelmesini beklemiş olabilir aslında.. Bu tatil işi senin için cok iyi bir fırsat olurdu. Her ne kadar yakınlaşamasanızda sonucta artık donelerin artacaktı konuşman için cok fazla kanıtın olacaktıu bır degıl ıkı degıl ne iş bu diye...
Şimdi bir adam aynı yerde kalmaktan çekiniyorsa yada sorunu varsa neden arkdasınıza tatile gıdelim desinki? ya da sen eve cok gec oldu bak dedıgınde aynı yerde yatacagınızdan korkup ıllada evıme gıdecem demezmiydi..Yanlıs anlama amaa artık adamın sorunlu olmasını tercih etmeye başladım..Hiç sorunu olmadann böyle dan dun davranıyorsaa sevim okşamıyorsa zaten çok sıkıcı olurki ...ne o öyle sanki mantık evliliği yapıyosunuz anas..nı satıyımm...
Ben olsam konuya nerden girerdim biliyor musun? Sence en yakın dost ile sevgili arasındaki fark nedir diye sorardım..Muhtemelen nerden cıktı bu sımdı dıyecektır..Sen soyle hele dersin..En yakın kız arkadasınla dostunla sevgili arasındaki fark nedir? ben söyleyeyyim temas...İkiside aynıdır aslındaama birinee şiddetle dokunmak sıcaklıgını duymak ıstersın dıgerınde boyle bır duygu gelişmez..İşte tam bu nedenle aramızda bir elektrik sorunu var ben yaklaştıkça sen kaçıyorsun benden..İlk başlarda bunun yeni bir ilişki oldugundan birbirimizi tanımak ıcın fırsat verdığımızı dusunerek senin bir tık geri durdugunu dusundum. Fakat zamanla ilişkinin oturmasıyla insan sevdiğine dokunmmak ıstemezmi eğer dokunmuyorsan , başka bir sorun vardır dıye dusunmeye başladım acıkcası.. Ben seni seviyorum sevdiğim içinde sana dokunmak sarılmak hatta opmek ıstıyorum..Sen ya beni tam olarak sevemiyorsun yada dokunmak konusunda çekincelerin var.diye konuşurdum.
ne ıcın dua edelım sevgılın sana dokunsun dıyemı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?