Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende bu yoruma katılıyorum.

katılıyorum.

bilmiyorum bu is neden bir ahlak dersine dondu. benim endiselerim var ve bu endiseler konusunda yorum bekledim, bu davranisinin sebebi ne olabilir bunun hakkinda konusmak, tartismak istedim, bu yuzden actim bu topigi. benim ona ne kadar zamanda guvenip, ne kadar zaman sonra ayni yataga girmem gerektigini sormadim kimseye; beni burda hos olmayan seylerle itham etmeniz niye?

erkek duskunu, beni opsun; ustume atlasin diye tutusan bir halim mi var acaba? benim bunu sormamin sebebi, sevgilimin cogu erkegin yapmayacagi bu davranisi gostermesinin sebebi ne olabilir. bir problem mi, yoksa iyi bir sey mi anlamaya calisiyorum, cunku ben bu adamla evlenmeyi dusunebilirim. geri donusu olmayan yollara girmek istemiyorum. lutfen beni ve ahlaki degerlerimi yargilamayin, gercekten canim sikildi.

Kimsenin kimseye ahlak dersi vermeye hakkı olmadığını düşünürüm ben.
Arkadaşın yorumuna katıldım haklı buluyorum, adamı aziz ilan edenler olmuş.
Kimse sizi yargılayamaz.
Ahlak ölçüsü bir erkekle yaşadıklarınız olacaksa olmaz olsun diyorum. Ki isterseniz 2 gün sonra yatağa girersiniz isterseniz 10 yıl sonra.
Ben olsam endişelenir miydim ? Evet kesinlikle endişe duyardım.
Acaba dokunmak mı istemiyor , bana olan duyguları mı yeterli değil yoksa sorun mu var diye geçerdi aklımdan. Anlamadığımda şu biraz açık yazacağım belki bazıları taşlayabilir beni ama neymiş efendim sevdiği için dokunmamış. Seks sevmediğinle yapılmayacak kadar özel birşeydir. Bir ihtiyaç değildir. Bu birilerinin uydurmasıdır. Seks olmadan vücud hayatına devam edebiliyorsa bunu ihtiyac olarak adlandıramayız. Erkeklerin uydurdugu yalana biz kadınlar kanıyoruz. İhtiyaç değilse zevktir. Zevk alarak yaptığımız şeyleri düşünelim. Mesela gezmek. Ben sevmediğim bir yeri gezmekten zevk almam. O zaman sevmediğim bir insana dokunmaktanda zevk almamam gerekir. Eeee insan sevdiğiyle yaşamalı bazı şeyleri. Sevdiği için dokunmadı bana yalan geliyor. Şu söylenebilir evlenmeden sevdiği insanla yaşamak istemedi. Mantıklı. Ama başka kimseylede yaşamamalı. Sevdiğiyle yaşadığı içinde kimse topa tutulmamalı.
Ben erkek arkadaşıma deli gibi aşığım ve onu öptüğümde,sarılıp kokusunu içime çektiğimde aldığım hazzı başka hiçbirşeyden alamıyorum.
Mazallah dokunsaydı bilmem ne konusu açılırdı denmiş. Anlamadığımız şu bişiler yaşanıyorsa insan kendine güvenmeli karşındakine değil!
Eğer o gün bişiler yaşansaydı ve ilişkiniz bitseydi adam sizi kullanmış olmayacaktı iki tarafın rızası ile yaşanan olaylarda kadın kullanılmış olmuyor.
Lafım sözüm size değil içimden geldi yazdım.

Katiliyorum....

kimsenin size ahlak dersi verdigi yokki.
kime ne sizin ozel yasantinizdan?
ben ve benim gibi dusunen arkadaslar 3 aylik bir iliskide bazi seylerinin olmamasini sorgulamayacagimizdan bahsettik.
bence ne saglik ne de baska bir problemi var.
olmamistir yakinlasmamistir.bu bir sorun olmazki.
evlenmeyi dusunebilirim demissin.
hemen mi evleneceksin?
yani onumuzdeki 1-2 ay icinde mi?
ilk goruste asik olursunuz,hemen evlenelim 1-2 ay icinde dersiniz yalniz kaldiginizda aranizda birsey gecmez biz evlenecez neden bana yaklasmiyor dersiniz anlarim
o zaman herkes sana farkli seyler yazar.
ama daha ortada boyle bir muhabbet yok.
sen evlenebilecegini dusunmussun
peki erkek arkadasinin fikri ne?
boyle bir muhabbet gecti mi arada?
yanlis anlama yazacagim seyi seni kotulemek adina yazmiyorum.asla!
bence sen soyle dusundun:
iki sevgili,ayni odada,ayni yatakta,mutlaka aramizda birsey gecer diye dusundun
ama gecmedi
sen bu dusuncenin gerceklesmemesi nedeniyle boyle soyluyorsun
benim yorumum!

Seks sevmediğinle yapılmayacak kadar özel birşeydir.

bu cümlenize katılamıyorum...keşke böyle olsaydı ama malesef ki değil...öyle ki türkiyede bu kadar çok g...ev varken!!! oraya giden tüm erkekler oradaki kadınları seviyormu?? ya da barlarda tanımadıkları erkeklerle bir gece bile geçirmek uğruna sabahLayan kadınlar yokmu?? ee onların yaptığı seks değilse nee???

Bence anlattığınız olayda 1 değil 2 terslik var.

Eğer beraber şehir dışına gidip, otelde aynı odada, aynı yatakta kalıyorsanız, kalabilecek yapıda iki yetişkinseniz;
aranızda mutlaka engelkonulmaz bir çekim olmalıydı.
Belki en son aşamaya gidilmese bile, öpüşme, sarılarak uyuma gibi davranışların olması gerekirdi.

Ha yok, bunlar bana ters, ben evlenmeden böyle yakınlaşmaları uygun görmüyorum diye düşünen iki insan varsa da;
o zaman en başına şehirdışına beraber gidilip; aynı yatakta uyunmayacaktı.

ben bana göre dogru olanı söyledim. benim mantığımda sevmediğim adama dokunamam. robot değilim ki. sevmeden yapılırsa seks olmaz demedim cümlemi tekrar düşünmenizi rica edicem.
sizin söyledikleriniz doğru maalesef bazı şeyler ayağa düşmüş durumda.
birileri yanlış yapıyor diye dogruyu değiştirmez bu.
birileri g...ev gidiyor, birileri barlarda sabahlyıp adam,kadın kaldırıyor diye seksin sevdiğin insanla yapılması gereken özel bir şey oldugu benim nazarımda değişmiyor.
seks ihtiyac diyenlerin kendi yalanları olduguna inanırım.

Cümleme bana göreyi eklemeyi unutmuşum kusura bakmayın.
Ben kendi dogrularımı yazdım. Genelde yaşananları değil.

3 ay kısa bır sure bence arkadasında senınle ılerıyı dusunuyordur evlılık falan belkıde o zaman istıyordur

yapmayın kızlar ya!
insan sevdiğine dokunmak ister,öpmeyle bi şey olmaz

dudakların değmediği bi ilişki,ilişki değildr bana göre

aynı yatakta yatarken arkasını dönüp uyuması çok garip üstelik daha 3 aylık bir ilişkiniz varken. hiç mi heyecan duymadı. istediği kadar utansın çekinsin ama aynı yatakta yatarken istek hormonlarının tavan yapması lazımdı en azından sarılmalıydı. bana sorunları varmış gibi geldi yani ben olsam direk öyle düşünürdüm ve test ederdim

ama tabi sizin ilişkiniz daha 3 aylık biraz erken olur şimdi

valla kızlar dokunmaması gerçekten garip biz eşimle 4 sene çıktık ama ilk başlangıcı öpüşmeyle oldu ne yalan söyleyeyim. aslında normal arkadaştık ve birbirimize hislerimizi anladığımız anda uzak durmaya çalıştık bir gün dayanamadı ve öptü beni ve böylelikle ilişkimiz başladı. ileriye gidip gitmemek çiftlere kalmış bişey ama öpüşmek çok doğal ve güzel bence. sevdiğinle olunca tabiiki.

gerçek aşk dokunmadanda yaşananmış benim sevgilim bana dokunduda noluyor :S vallahi eskiden iyi gelirdi onu öpmek falan ama simdi artık buz gibi sogudum 2 sene oldu nerdeyse ama istemiyorum ve sırf bu yüzden ben sogudum... kaldıki erkek milleti kız kendini ortaya bırakıyor diye düşünme potansiyeli olan bi millet elini bile tutturmazsan evleniyorlar ama herşeye açık olursan bırakıp gidiyorlar..

çok garip ya aynı yatakta yatıcaksın öpmüyecek bile.erkekten bahsediyoruz dimi.bi erkek sevgilisinin sesini duyduğu anda bile yerinde duramaz kaldıki aynı yatakta.üç ay zaten çok kısa bi süre değil öpüşmek için.

ne yani ille öpüp kolakasın bir yerlerini mıncıklasın

ne tuhafsın kardeşim yaa belki cocuk evlenmeyi bekliyorr senin canın bireşyler istiyorsa o ayrı:90:

Belki yakınının tanıdığı olduğu için çekiniyordur...
Hemen kötü düşünmemek lazım...

ne yani ille öpüp kolakasın bir yerlerini mıncıklasın

ne tuhafsın kardeşim yaa belki cocuk evlenmeyi bekliyorr senin canın bireşyler istiyorsa o ayrı:90:

çok ayıp senin canın bi şey istiyorsa da ne demek?
hiç yakıştıramadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…